Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
ovajonaj kaže...

hehe jel ovo fila :)

a gdje ti je  t-rex? moras i njega staviti :)

Naravno! Pa ne prepoznaješ tu njušku?

Je sad to bi još i želje :)

Onda trebam staviti i Cyber Demona iz Dooma, pa Asha iz Evil Dead-a, pa Hello Kitty, pa All Bundya, pa Horrigana iz Fallouta, pa Popaja, Heavya, Murdocka, lopova za kompom, hrpu kosturskih glava, Che Guevaru, Gohana.... (ko ih je sve prepoznal?) {#} 

On je bio prvi i to je to {#}

Nego, t-rex? Ko bi to bio? Nemam pojma... {#}

fila2208 kaže...

a bas si picka....pa sve fino napraviš i onda mene ubaciš tako jadno napravljeno. Mislio sam da si neki photoshop freak.

Aj daj mi sliku, ubacit ću se sam preko shopa kao gospodin.

EDIT: Gle, i sad nije zadovoljan s mojim Paint skillz!

Pfffff!!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 14:50 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

BTW proklinjem mausa i njekov kemp na Seini kod malih stepenica na D...trčao sam od a po ulici gore..prošao spawn...sav sretan da me nitko nije ubio i onda me rokne ko zadnjeg papka skempan u rupi sa   870'tkom....stvarno nemam pojima kaj je tam radil?!?

koj ti je nick u igri?{#}

ma dolazili ste nam sa C na D po glavnoj ulici pa sam krenuo kroz vas spawn da vam dodem s leda i cujem ja nesto suska gore a neznam koliko vas je, pa priredio sacekusu{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Joj zdenko, imamo razlicite poglede u taktici, i to je ok. Al gledali smo danas Alpha i ja na vasem serveru zasto ono nije dobra pozicija za paziti backrage. Zato jer te, iako te ne vidim, odalamim ko beba zvecku iz prostorije nakon banane sa ruske strane. Ako ja to mogu, a noob sam, mislim da uopce ne trebamo spominjati neke bolje igrace. Bas ti je glupa izjava sa brojem matcha, opet ponavljam, on iz 54 matcha nema ni boda, jer ima previse negativnih. ono wtf...zasto trolas kad sam ozbiljan?

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Zero2 kaže...
A zato Maus ima oniliko killeva {#}  KAMPERRRR  {#}

Jooj, jučer me Maus izludio s 870kom. Kad ga vidim, više ništa ne vidim.

Da, bili su zabavni kanali.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajde dobri ljudi sa dobrim srcima imam jedno pitanje 

Prema bf stranici ako se kupuje 

premium edition dobije se 29 maps, 70+ weapons, 30+ wihicles, 9+ game mod, 30+assignments, 370+ dog tags

premium dobije se 20 maps, 20 new weapons, 10+ wihicles, 4+ game mod, 30+ assignments, 20+ dog tag

Znači sa premium edition dobije se više e sada imam ponudu za korišteni battlefield 3 koji je kupljen limited edition pa poslije premium kamo taj spada samo pod premium ili premium edition 

Znam da premium edition dolazi sa baznom igrom i ostalome a sam premium samo ostalome e sada ako je lik kupio prije baznu igru i poslije premium onda bi moralo biti premium edition jel???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
berto kaže...
Zero2 kaže...

BTW proklinjem mausa i njekov kemp na Seini kod malih stepenica na D...trčao sam od a po ulici gore..prošao spawn...sav sretan da me nitko nije ubio i onda me rokne ko zadnjeg papka skempan u rupi sa   870'tkom....stvarno nemam pojima kaj je tam radil?!?

koj ti je nick u igri?{#}

ma dolazili ste nam sa C na D po glavnoj ulici pa sam krenuo kroz vas spawn da vam dodem s leda i cujem ja nesto suska gore a neznam koliko vas je, pa priredio sacekusu{#}

Onaj koji se ne izgovara na glas!

Točno sam dobio dojam da jedeš kekse doma i čekaš da se netko spusti dolje i upucaš ga sa jednom rukom....

Uglavnom čiter si i mrzim te {#}{#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 14:55 (Zero2).
17 godina
Battlefield 3

ma cyber mislim na t-rex. dinosaurs. bas na toj mapi

easter egg...

kontas... {#}

-BiH-slackspace

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

...

Sve ćeš dobit.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
protjeran
xyan kaže...

Joj zdenko, imamo razlicite poglede u taktici, i to je ok. Al gledali smo danas Alpha i ja na vasem serveru zasto ono nije dobra pozicija za paziti backrage. Zato jer te, iako te ne vidim, odalamim ko beba zvecku iz prostorije nakon banane sa ruske strane. Ako ja to mogu, a noob sam, mislim da uopce ne trebamo spominjati neke bolje igrace. Bas ti je glupa izjava sa brojem matcha, opet ponavljam, on iz 54 matcha nema ni boda, jer ima previse negativnih. ono wtf...zasto trolas kad sam ozbiljan?

Pa covjek je neka nubina pa je zato tako stajao. moze se tamo stajati samo malo unazad se treba povuci, ali onako kako je on stajao krivi su iskljcivo tvoji suigraci koji ga nisu rijesili kroz lim. 

isto ljudi prave gresku kada gledaju sa B n A iz malog spowna jer stanu da ih se vidi iz L prolaza umjesto da se malo povuku unatrag da ih nemoze nitko vidjeti iz L prolaza a da oni vide glavni prilaz na B.

Svi smo mi ljudi nismo roboti i normalno je da se grijesi.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 14:54 (bmwhartge).
13 godina
Jim Carrey kaže...

Ajde dobri ljudi sa dobrim srcima imam jedno pitanje 

Prema bf stranici ako se kupuje 

premium edition dobije se 29 maps, 70+ weapons, 30+ wihicles, 9+ game mod, 30+assignments, 370+ dog tags

premium dobije se 20 maps, 20 new weapons, 10+ wihicles, 4+ game mod, 30+ assignments, 20+ dog tag

Znači sa premium edition dobije se više e sada imam ponudu za korišteni battlefield 3 koji je kupljen limited edition pa poslije premium kamo taj spada samo pod premium ili premium edition 

Znam da premium edition dolazi sa baznom igrom i ostalome a sam premium samo ostalome e sada ako je lik kupio prije baznu igru i poslije premium onda bi moralo biti premium edition jel???

Pošto volim tvoje filmove, odgovorit ću ti. Svejedno je {#}

Dama_The_Crow
13 godina
ovajonaj kaže...

ma cyber mislim na t-rex. dinosaurs. bas na toj mapi

easter egg...

kontas... {#}

{#} Sad da {#}

{#}

14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
xyan kaže...

Pa covjek je neka nubina pa je zato tako stajao. moze se tamo stajati samo malo unazad se treba povuci, ali onako kako je on stajao krivi su iskljcivo tvoji suigraci koji ga nisu rijesili kroz lim. 

isto ljudi prave gresku kada gledaju sa B n A iz malog spowna jer stanu da ih se vidi iz L prolaza umjesto da se malo povuku unatrag da ih nemoze nitko vidjeti iz L prolaza a da oni vide glavni prilaz na B.

Svi smo mi ljudi nismo roboti i normalno je da se grijesi.

Slazem se ljudina, ali svejedno onaj prenade...kazem, ili srece do bola, ili malo vidimo kroz zidove...

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zna li neko gdje se najpovoljnije moze kupiti Aftermath?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Soldier977 kaže...

Ako imaš D disc, na njega možeš prebaciti virtualnu memoriju, a ugasiti je na C tako da bezbolnije riješiš taj problem.

dontgetit.

stvarno niti neznam kaj si mi sad rekao ,a kamoli kak se to radi {#}

ma izbrisat ću sa c sve kaj se da izbrisat,imam diablo3 ,crysis 3 alpha, i battlefield 2 :)

Desni klik My Computer/Properties/Advanced system settings/Advanced tab/Performance settings/Advanced tab/Virtual memory change i tu naštimaj. Stavvi ručno količini Virtualne memorije na D particiju  HDD onoliko koliko imaš rama i to je to.

i šta s time postižem?

znaći stavim 8 gb virtualne memorije na d particiju?jer toliko imam rama.

Da, i onda ti ne čeprka po C-u i trebalo bi da ne trzucka. (ja sam ugasio virtualni ram i sve radi za deset :D)

Gašenje pagefilea poslije win 98 nema nikakve veze niti koristi (onda je imalo koristi što bi ti duša bila na mistu jer misliš da si minjanjen pagefilea uštedija ram koji košta 1000 kuna) , kao što ni mijenjanje veličina ne poboljšava performanse, ali ako baš oćete čeprkat i izgubit 10ak min života suit you...

[M|C] 7emper_fi
13 godina
neaktivan
xyan kaže...

Joj zdenko, imamo razlicite poglede u taktici, i to je ok. Al gledali smo danas Alpha i ja na vasem serveru zasto ono nije dobra pozicija za paziti backrage. Zato jer te, iako te ne vidim, odalamim ko beba zvecku iz prostorije nakon banane sa ruske strane. Ako ja to mogu, a noob sam, mislim da uopce ne trebamo spominjati neke bolje igrace. Bas ti je glupa izjava sa brojem matcha, opet ponavljam, on iz 54 matcha nema ni boda, jer ima previse negativnih. ono wtf...zasto trolas kad sam ozbiljan

Da, ok ali i dalje te ubio zato jer si ispromasivao, ne zato jer je cheater. A pri nade, u 50 meceva je valjda skuzio koliko treba igracu da dotrci tamo. Odigraj jednu sa njim i kazem ti da ce svaki put u isto vrijem te u istu tocku prenadet. I dalje mi je lik cist. Mi smo te decke sa 4 igraca nabili, ljudina morao otici, tako da nisu sumnjivi.

15 godina
nooir kaže...

Gašenje pagefilea poslije win 98 nema nikakve veze niti koristi (onda je imalo koristi što bi ti duša bila na mistu jer misliš da si minjanjen pagefilea uštedija ram koji košta 1000 kuna) , kao što ni mijenjanje veličina ne poboljšava performanse, ali ako baš oćete čeprkat i izgubit 10ak min života suit you...

pričamo o virtualnoj memoriji? sjećam se da sam još trpao virtualnu memoriju na xp kad sam igrao c&c generalse jer me stalno izbacivalo da mi je virtual memory too low.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 15:19 (fila2208).
13 godina
nooir kaže...

Poanta je da oslobodi prostor na C driveu, jer mu je pretrpan, a na virualnoj memoriji ima zauzeto najmanje 8 Giga jer ima toliko rama ako mu je (a je) automatski podešeno da uzima virtualnu mem koliko komp hoće.

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 15:25 (Soldier977).
15 godina
Battlefield 3

Pa nek makne i system restore, i hibernaciju onda, ako mu treba mjesta.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ovdje je lik skupio na hrpu neke tweak-ove, pa ak nekom pomogne...

>>LINK<<.

i gay verzija...

theKos hoda boss

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Hibernaciju definitivno maknuti a pagefile mislim da mora negdje imati (nije ga moguće definitivno ugasiti). Ako je malecki ssd u pitanju neka stavi PF na HDD (ja sam sebi na poslu ostavio PF od svega 4 giga na SSD-u i još 8 giga na HDD-u).

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
xyan kaže...

Joj zdenko, imamo razlicite poglede u taktici, i to je ok. Al gledali smo danas Alpha i ja na vasem serveru zasto ono nije dobra pozicija za paziti backrage. Zato jer te, iako te ne vidim, odalamim ko beba zvecku iz prostorije nakon banane sa ruske strane. Ako ja to mogu, a noob sam, mislim da uopce ne trebamo spominjati neke bolje igrace. Bas ti je glupa izjava sa brojem matcha, opet ponavljam, on iz 54 matcha nema ni boda, jer ima previse negativnih. ono wtf...zasto trolas kad sam ozbiljan

Da, ok ali i dalje te ubio zato jer si ispromasivao, ne zato jer je cheater. A pri nade, u 50 meceva je valjda skuzio koliko treba igracu da dotrci tamo. Odigraj jednu sa njim i kazem ti da ce svaki put u isto vrijem te u istu tocku prenadet. I dalje mi je lik cist. Mi smo te decke sa 4 igraca nabili, ljudina morao otici, tako da nisu sumnjivi.

ajde objasni ovo? jel lik de*il ili sto?

13 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Hibernaciju definitivno maknuti a pagefile mislim da mora negdje imati (nije ga moguće definitivno ugasiti). Ako je malecki ssd u pitanju neka stavi PF na HDD (ja sam sebi na poslu ostavio PF od svega 4 giga na SSD-u i još 8 giga na HDD-u).

Ja ukinuo page file na SSDu skroz, a stavio na HDD 8 Giga, iako sam ranije imao totalno ugašen i sve radilo za pet.

Dama_The_Crow
13 godina
xyan kaže...
bla bla bla

A moj Xyan pa šta ti je više. Je debil je tip i to je to. Šta se ložiš na to. Ako je on debil, ne trebaš ti sad živčani dobiti.

Dama_The_Crow
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nasao sam fix za predugo ucitavanje mapa

Fix:

Try:

Open / Run: regedit.

Navigate to: HKEY LOCAL MACHINE/SOFTWARE/WoW6432Node/EA Games

Change the GDFBinary & InstallDir paths to C:Program Files (x86)Origin GamesBattlefield 3

Try to launch the game and join game servers, and it should work.

Jedini je problem sto ne znam gdje da pokrenem ovo prvo "Open/Run: regedit :))

Svaka pomoć je dobrodošla

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Drug Crni kaže...

Fix:

Try:

Change the GDFBinary & InstallDir paths to C:Program Files (x86)Origin GamesBattlefield 3

Pa samo u start meniju upiši regedit, pritisni enter i to je to

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan

A to? :) Hvala, živ bio ;)

14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
xyan kaže...
bla bla bla

A moj Xyan pa šta ti je više. Je debil je tip i to je to. Šta se ložiš na to. Ako je on debil, ne trebaš ti sad živčani dobiti.

nisam ni necu, ali me vrijeđa kada netko potkopava moje argumente, neargumentima.

13 godina
Drug Crni kaže...

Fix:

Try:

Klikni start, u search polje upisi: regedit

edit: uh spor sam :D

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 15:51 (Soldier977).
13 godina
theKos kaže...

Evo ovdje je lik skupio na hrpu neke tweak-ove, pa ak nekom pomogne...

>>LINK<<.

i gay verzija...

Hvala za ovo, ali mislim da je to sve vec Danny stavio u prvu poruku ove teme.

15 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...
Soldier977 kaže...
Zero2 kaže...
A zato Maus ima oniliko killeva  {#}  KAMPERRRR   {#}

Jooj, jučer me Maus izludio s 870kom. Kad ga vidim, više ništa ne vidim.

Da, bili su zabavni kanali.

slug is a bug{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice