Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.113.702
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Battlefield 3

ma najbolji je moj g700 i tocka.{#}

Battlelog: ljudina
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Komanda za "lockanje" FPS je (primjer za lock na 60 FPS):

GameTime.MaxVariableFps 60.000000 

Možete u konzoli da probate (tilda ingame) ili staviti u user.cfg (tekst file u root-u BF3 direktorija). Ja imam tako postavljeno, igram na kombinaciji uglavnom medium, mesh na ultra i shadow na Low, na svim mapama se uglavnom držim tih 60FPS.

Moj PC  
1 0 hvala 3
13 godina
Re: Battlefield 3
melem kaže...

Nece, daj mu komp koji moze vrtiti fps vise od 60 fps, njegova igra ce se poboljsat biti ce precizniji u uocavat ce stvari puno lakse nego na 30 fps-a. Lakse se okretati, gledat, zapazati kad ti igra fluidno dere brzi si i pod brizi mislim na njegove reakcije itd. Ja osjecam kad mi padne ispod 50 a da ne govorim na karkand mapama kad gledam u daljinu dodje 40 i to mi je muka kako trzaka jos ako zumiram sa snipom. A sad pazi da imam 60+ ma i puno vise jer osjetim kad mi dodje 80-90fpsa koliko bi mi bilo lakse bilo ubiti nekog sa snipom sa pokretom ruke a slika ti lijepo klizi, a ne na 30-40 di steka. Netko tko igra stalno na 30-40 fps-a ili manje on se navikne na to, i ako je dobar igrac biti ce dobar. Dobije li komp koji moze povuci vise fps-a igra ce mu se poboljsat, njegova igra. Ja bogte osjecam u gw2 kad padne 30 a igra nije FPS :D i lakse mi igrat kad je vise od 60, ma u bilo kojoj igri.

Bit će mu lakše, ali on neće biti bolji igrač zbog toga.

Ja sam ubijao sa snajperom preko 1000 m bez problema mada mi je sve trzao u daljini i poskakivalo.

To je bilo na početku igranja BF3.

Danas, kada snajper ne koristim tako često kao prije, ne mogu pogoditi na 200 m više, a kamoli na većim udaljenostima.

Vježba, rad i odricanje + malo talenta čine igrača boljim - ne FPS

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

ma najbolji je moj g700 i tocka.{#}

Ja sam se preporodio!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Bit će mu lakše, ali on neće biti bolji igrač zbog toga.

Ja sam ubijao sa snajperom preko 1000 m bez problema mada mi je sve trzao u daljini i poskakivalo.

To je bilo na početku igranja BF3.

Danas, kada snajper ne koristim tako često kao prije, ne mogu pogoditi na 200 m više, a kamoli na većim udaljenostima.

Vježba, rad i odricanje + malo talenta čine igrača boljim - ne FPS

Slazem se treba imat talent da ne kazem skilla ne onog iz Meca .{#}
Samo kazem da kad imas mali fps da te to koci da postanes jos bolji, djaba fps kad neki igraci nemaju braina pa ih uhvati rage kad ih netko ubije.{#}

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

eto čovjek se javio da mu ne valja vodić za optimizaciju.

100% sam siguran da nije jedini,da velikoj večini takve postavke ne igraju totalno fluidno.

ponavljam,to nije optimalno.

optimalno je za ljude koji imaju mašine od 10k ćunića plus monitor i periferija.

evo jedna kratka anketa (ali molim ispravne odgovore,da ste probali onako kako je napisano )

10 osjetim poboljšanje u igri
10 osjetim pogoršanje u igri

0 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...
da nije popravila svoju igru i igraće iskustvo, ali eto ti si valjda prvi.

Igraće iskustvo da - vatra je puno ljepša - k'o prava je sada.

Al igru odnosno skill teško.

Pa sam si dokaz toga što ja tvrdim i još ne kužiš??!!!!

Ti si dobar igrač na lošem laptopu.

Dakle, sjeo ti na laptop, gameboy, ili pentium 10 ćeš igrati sa istom vještinom kojom igraš sada.

Skill, odnosno vještina se stječe vježbanjem tj. iskustvom.

Nekima ni to ne pomaže - treba ipak i malo talenta :)

Ja i ti na pivu moramo sjest yebemu kad nikako da se dogovorimo. Ja tvrdim da imam više fps možda bi se poboljšao, to sam potkrijepio prijašnjim iskustvima. A sad, bf je druga igra, konkurencija je malo reć jaka i možda teško, ali koji piksel i fps više, vjerovatno nebi odmogli.

Znam što govoriš da netko sa 20fps ako ima skill ima, sve to stoji, ali ako owna na 20, što bi radio na 50? Kapiraš?

Možda ni sam ne znaš, ali si se poboljšao, razumiješ, želim samo reći da ako poboljšaš izvođenje igre i izgled, definitvno se to mora odraziti na igraćoj kvaliteti? Mora, a sad eto možda nisi ni skužio da si počeo ownat na boljim fpsovima :)

stari nhf još jednom, stvarno smo tu negdje ali nikako da se složimo :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...
da nije popravila svoju igru i igraće iskustvo, ali eto ti si valjda prvi.

Igraće iskustvo da - vatra je puno ljepša - k'o prava je sada.

Al igru odnosno skill teško.

Pa sam si dokaz toga što ja tvrdim i još ne kužiš??!!!!

Ti si dobar igrač na lošem laptopu.

Dakle, sjeo ti na laptop, gameboy, ili pentium 10 ćeš igrati sa istom vještinom kojom igraš sada.

Skill, odnosno vještina se stječe vježbanjem tj. iskustvom.

Nekima ni to ne pomaže - treba ipak i malo talenta :)

Ja i ti na pivu moramo sjest yebemu kad nikako da se dogovorimo. Ja tvrdim da imam više fps možda bi se poboljšao, to sam potkrijepio prijašnjim iskustvima. A sad, bf je druga igra, konkurencija je malo reć jaka i možda teško, ali koji piksel i fps više, vjerovatno nebi odmogli.

Znam što govoriš da netko sa 20fps ako ima skill ima, sve to stoji, ali ako owna na 20, što bi radio na 50? Kapiraš?

Možda ni sam ne znaš, ali si se poboljšao, razumiješ, želim samo reći da ako poboljšaš izvođenje igre i izgled, definitvno se to mora odraziti na igraćoj kvaliteti? Mora, a sad eto možda nisi ni skužio da si počeo ownat na boljim fpsovima :)

Ti se to prijetiš? {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...

Ti se to prijetiš? {#}

Ja? Ne. Nikad nisam rekao za sebe, već puštam da drugi vele ako to žele. razlog snimanja mog gameplaya je bio isključivo za exco7 i još neke koje je zanimao.

Tko zna što bi bilo na više fps i većem ekranu, možda je antraks u pravu, tko zna :)

a ti bahatlija mir, morat ću doć popit koju pivu sa tobom ako se ne smiriš :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
fila2208 kaže...

Mi starci pijemo čaj :P

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Mi starci pijemo čaj :P

Može, čaj za vas gospodine i jednu limetu sa puno leda za mene i onda razgovor do dugo u noć :)

Ajd ostaj mi dobro.

Btw na bugu ima života, weee idemo igrati malo :O)

16 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Pitanje, ispričavam se ako je bilo..

Ako recimo kupim BF3 Premium edition, jel dobijem dva ključa (BF3 + premium) ili samo jedan?!

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/battlefield-3-premium-edition/10634300.html

Na kutiji recimo piše:

"BF3 plus premium membership"

Ne znam zašto mi je netko prikeljio thumbs down, ali nije bitno.

Malo guglanja ispada da zaista dobiješ dva ljuča:

- premium upgrade

- limited edition ključ sa b2k

Znači da možeš kupiti taj edition, nadograditi postojeći account i onda darovati / prodati limited key..

Samo sam se nadao da netko to može potvrditi..

E sad kad bih znao da mi neće lupit pdv na to..

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 23:29 (NightShadow).
14 godina
neaktivan
@Fila ti si ono iz Zg ?
ako ima koji admin za pomoc mi oko servera jer mene moj muci nesto.. Stavlja mi ga pod custom uvijek...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
@Fila ti si ono iz Zg ?
ako ima koji admin za pomoc mi oko servera jer mene moj muci nesto.. Stavlja mi ga pod custom uvijek...

Šta si sve od postavki mijenjao?

Postoje određene postavke koje ne smiješ mijenjati ako želiš da server bude Normal ili HC.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Koristim procon frosbite, i kad preko plugina promjenim broj ticketa sa 75 na 125 odmah mi izbaci custom.. Isto tako ako promjenim spawn za vozila... Ne znam jel dice nesto mjenjao , ali prije kojih par mjeseci bilo mi je puno lakse radit sa serverom, a moguce da sam ja nesto zeznuo u glavnom game panelu.. Sad ne znam jel se to sve moze ponistiti da bude kao kad je server tek dignut.. Npr. Dva Damavand peak servera di sam uvijek igrao dok nisam dobio ban, jedan je Espn a drugi (WAR) i ta oba servera imaju fast spawn , vise tiketa, a prikaziva ih kao normal. Zato ne znam kako grijesim.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nisam bas nesto vjest sa time, ali cini mi se kao da ti se kolje nesto iz procona i game panela. Ali game panel je glavni za ranked/Normal itd modove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nešto si fejlao s nekom drugom postavkom, broj tiketa ne utječe na to.

Imaš u proconu opciju da ti učita difoltne postavke za normal, infantry i HC, napravi to.

BTW. ak želiš koristiti rconNET imam još nešto eura kredita za premium uslugu, pa se javi ak želiš da ti prebacim. Isto vrijedi i za ostale.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vidit cu onda danas da posaljem mail diabolicu, ako mogu da mi nanovo dignu server. Jer ja u game panelu nisam vidio nigdi opciju za vracanje postavki tj. Restart sadasnji.. A onda vidit polako dignut nanovo nove..
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Vidit cu onda danas da posaljem mail diabolicu, ako mogu da mi nanovo dignu server. Jer ja u game panelu nisam vidio nigdi opciju za vracanje postavki tj. Restart sadasnji.. A onda vidit polako dignut nanovo nove..

Nema potrebe za tim, sve možeš preko procona srediti.

14 godina
neaktivan
@Danny moze.. Ako ti nebi bio problem da mi danas pomognes tamo poslije podne dignut kako spada server, jer sam ja stvarno pocetnik sto se toga tice..
17 godina
neaktivan
Nema problema, samo se javi popodne iza 16. Vidit ćeš me na Battlelogu, il me dodaj na neki od IM-ova koje vidiš u mom potpisu pa se dogovorimo.
14 godina
neaktivan
Ok. I ja sam svakako na poslu do 16h.. Pa sam poslije doma. Ja nemogu vjerovat kakvih admina ima, na ovim serverima sam imao skoro 200h igranja i onda dobijem ban bez razloga.. Prekjucer zamolim maloga zmirku da ode pitat razlog bana, a admin mu napise da me nije mogao oborit u helicu. A to sad bar nije tesko pogotovo scout heli. Iako mi taj WAR Damavand peak server ima odlicne postavke i dosta dobra ekipa tamo igra...
15 godina
ceco22 kaže...
@Fila ti si ono iz Zg ?

Nisam. 

Što se tiče servera, loadaj u postavkama imaš tamo mali prozorčić u kojem moš riktat kao već spremljene postavke. Imašm inf only, hc, i tako pa vidi i stavi si softcore ili kako već ide.

DAvno sam to riktao pa ti nemrem sve skroz točno reći.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

CBC deckima...

Na vasem serveru igra citer Domi, aka emo_boy aka:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Emo_xD_Zagreb/

dokaz:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/38254118/1/303383100/

1.3 killova svake sekunde... lol :)

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 15:02 (Co7).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Co7 kaže...

CBC deckima...

dokaz:

Lik je pro i ti si ljubomoran {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan

Ako je čovjek peder i to ga čini sretnim, onda neka bude i dalje peder ....

Meni ide jedino na šivce kad te netko iz njihove baze ubije ^^ Za drugo mi je svejedno..

P.S. postoji li neki programčić za android za pratiti ovaj forum? Tipa TapaTalk? :D

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 15:25 (mabencic).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hihihi

10 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Exclusive Aftermath Footage, poznatije kao: Minuta Nicega

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 16:05 (Lateralus).

8 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Co7 kaže...

CBC deckima...

dokaz:

http://cheatometer.hedix.de/

AN94Damage per Shot75.12

-Kill-Assists-Percentage6.87

RPK74Damage per Shot48.08

-Round-Quit-Percentage38.73

i 11 banova na serverima {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 16:07 (xyan).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

0 0 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice