Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.117.067
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nemaš pojma što je on sa svojim postom htio objasniti. Da malo pažljivije pročitaš skužio bi. Trubiš tu nešto što je potpuno nebitno i ni na koji način nije povezano s onim što je on pokušao objasniti.

I ne, ne moram bit pristupačniji ako drobiš po temi bezvezarije već 2 strane.

Ako ti je njegov post pomogao - dobro.

Ako nije - dobro.

Ako imaš bolje savjete - napiši ih.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...

Nemaš pojma što je on sa svojim postom htio objasniti. Da malo pažljivije pročitaš skužio bi. Trubiš tu nešto što je potpuno nebitno i ni na koji način nije povezano s onim što je on pokušao objasniti.

I ne, ne moram bit pristupačniji ako drobiš po temi bezvezarije već 2 strane.

Ako ti je njegov post pomogao - dobro.

Ako nije - dobro.

Ako imaš bolje savjete - napiši ih.

vjeruj mi sve sam pročitao,sve sam isporbao ,svaku kombinaciju,i dalje tvrdim to nije vodič za optimizaciju bf3-a.

dobro ljudi jel vi znate šta znaći riječ optimalno??

ja sam pohvalio njegov revju,i stvarno mislim da je lijepo obrađeno i da dečko ima i volje ,i znanja ,ali optimalno ima totalno drugačije znaćenje.

pogotovo u multiplayer igrama.

nema veze neželim bezveze spamat temu,samo želim pomoć,ali ok vidim da više odmažem nego pomažem.

također ,pitajte nekog sa dual corom procesorom,4gb rama i da ima tipa "bolju" grafičku kao 560ti, nek stavi njegove postavke pa ću vas ja pitat šta je optimalno.

pozz

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

U BF serijalu je sve od oko 40 na dalje dobar FPS i nema nikakvog utjecaja na igru. Dok god ti ne trza dobro je.

I kaže se kompetitivno.

Osim toga, on nije otvorio tu temu i nije joj dao naslov. U svom postu je lijepo napisao da su njegovi savjeti glede optimiziranja vidljivosti protivnika.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 15:25 (Vash).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vash kaže...

U BF serijalu je sve od oko 40 na dalje dobar FPS i nema nikakvog utjecaja na igru. Dok god ti ne trza dobro je.

I kaže se kompetitivno.

{#} oprosti,bilo je pisano na brzinu i nije tekst provjeravan.

sa ovim boldanim se neću složit ali ne želim dalje diskutirat jer nema smisla.

13 godina
neaktivan
kakosamzgodan kaže...
Vash kaže...

I kaže se kompetitivno.

a evo ti i dokaz,  fila igra bez problema na laptopu gdje fps ne prelazi 30 fps. on je PRO ti nisi i kraj! ;)

12 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
kakosamzgodan kaže...
Vash kaže...

I kaže se kompetitivno.

a evo ti i dokaz,  fila igra bez problema na laptopu gdje fps ne prelazi 30 fps. on je PRO ti nisi i kraj! ;)

dobro dečko igra,ali nebih rekao bez problema.kada bi dobio još 20-30 fps-a mislim da bih se preporodio.

u biti pitaj ga jel igra "bez problema".

i ovdje nije bit jesam ja pro ili netko drugi,ja sam normalan dečko koji normalno igra pritom se ne oslanjam na izraze pro,noob i takve banalne stvari koje postoje jedino na ovom forumu i ovom temom.

"Proučavao sam grafičke postavke igre, njihov utjecaj na performanse i na vidljivost u igri (bitno za multiplayer)" to je post od onog dečka kojem sam htio ukazati par nepravilnosti.

performanse znaće šta??

u multiplayer igri??gle čuda fps.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da ma nisam mislio na fps nego bas to sto je on rekao,bolje uocavanje,lagovi i tako to.naravno da mi na ti masini fps nije problem

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Nekome očito nije poznato značenje veznika "i".

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne biste znali kakav lag donosi spajanje i odspajanje USB uređaja tokom same igre...mislim da graficka crkne, igra nebi stala na sekundu dvije, kako mi sa glupim misem se dogodi.

edit: da li djeluje manijakalno cinjenica da kad knifeam nekog, pogotovo ovo malo zena sta igra BF, cujem refren ove pjesme 

Du riechst so gut
Du riechst so gut
Ich geh dir hinterher
Du riechst so gut
Ich finde dich
So gut
Ich steig dir nach
Du riechst so gut
Gleich hab ich dich

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 16:25 (xyan).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
kakosamzgodan kaže...
Vash kaže...

Bzvz trošiš riječi 191x7. Ili je trol ili je malo trknut pa ne kuži o ćemu pričaš.

Zgodni, čovjek je onaj tutorial napisao sa aspekta uočavanja protivnika u igri i ničeg drugog. Postizanje većeg ili manjeg broja FPS-a je u tom tutorialu potpuno nebitno.

shvaćam ja o ćemu on priča ,ali onda je ta optimizacija za single player jer prvi put čujem da u MP igri i još ako netko želi igrat kompetativno nisu važi FPS-i.

šta ti vrijedi 30 fps-a ako fenomenalno uoćavaš protivnike????????

O sine moje, vrijedi 30 fps samo tako, ako su stabilni, ako si povećaš vidljivost isključivši sve dodatne efekte bloomove i pi.zdarije, 30 fps je vrh. 

Ko ne zna za bolje, njemu je i njegovo dobro-.

Nemojte se svađati i trolati, radite mi kon konkurenciju. Tko ima stroj vrti na ultra i boli ga tuki, ali vjerujem da baci sve na low osim mesha i to, da bi poboljšao igru, i to garantiram. Eto maxa, dečko je držao sve na auto, igrao na ne znam koliko fps. I sad ja kako se bavim tim optmizacijama (jerbo svaki fps je bitan) dam mu smjernice što sa poveća što da smanji.

E nemogu ga više uhvatiti na scoreboardu, seljo bahati sad kad je slavan više me se i ne sjeća :=)

Velim na kraju dana nije bitno kako kome ide već da se igra i zabavlja, timski ili sam, svrha igre i gubitak vremena i uživanje. Netko uživa na 30 netko na 130, ali velim na kraju dana svi legnuz u krevet sretni. (osim onih koji ne dobiju pice)

Have fun peps, žž

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Battlefield 3

Ja sam do nedavno igrao na 4890 kartici.

Na samom početku igranja BF3 sam bio gledao koliko imam FPS tako da ne mogu sa sigurnošću reći, ali po sjećanju FPS mi se kretao od 20-40, ovisno o situaciji i mapi.

Mislim da mi je prosjek bio nekih 30-tak FPS-a?

Pred nekih 2 mjeseca sam uzeo 7850 (tako nešto, ni ne znam koji broj je kartica ;P - niti me zanima više).

Isto tako, ispočetka sam pratio FPS i on je sada kudikamo bolji... ovisi o postavkama, naravno.

Na ultra, recimo, imam 40-50 FPS-a bez problema sada.

Ne igram na ultra, smanjio sam štošta i iskreno ne znam na koliko FPS-a trenutno igram.

Zašto sve ovo pišem?

Zato jer iz prve ruke mogu reći da se moj skill nije povećao... isto ubijam kao i prije, isto igram kao i prije.

Ništa ja nisam dobio tim povećavanjem FPS-a osim što, otkad imam novu karticu, vidim vatru lijepo kako ona i treba izgledati, a ne kao prije kada sam vatru vidio kao nekakvu narančastu svjetlost koja se mrda ;)

Te puste priče o FPS-u i skillu možete okačit mačku o rep... važno je da igra ne trza i ne šteka, a FPS je totalno nebitna stavka.

Ustvari ne znam, možda ako netko koga sam ubijao prije i sada može potvrditi to.

Jesam li prije (sa starom karticom) ubijao slabije, a sada (s novom) jače i brže - bolje?

Danny, daj ti reci pošto imaš popriličnog iskustva s tim :P

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 2 hvala 1
15 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam do nedavno igrao na 4890 kartici.

Na samom početku igranja BF3 sam bio gledao koliko imam FPS tako da ne mogu sa sigurnošću reći, ali po sjećanju FPS mi se kretao od 20-40, ovisno o situaciji i mapi.

Mislim da mi je prosjek bio nekih 30-tak FPS-a?

Pred nekih 2 mjeseca sam uzeo 7850 (tako nešto, ni ne znam koji broj je kartica ;P - niti me zanima više).

Isto tako, ispočetka sam pratio FPS i on je sada kudikamo bolji... ovisi o postavkama, naravno.

Na ultra, recimo, imam 40-50 FPS-a bez problema sada.

Ne igram na ultra, smanjio sam štošta i iskreno ne znam na koliko FPS-a trenutno igram.

Zašto sve ovo pišem?

Zato jer iz prve ruke mogu reći da se moj skill nije povećao... isto ubijam kao i prije, isto igram kao i prije.

Ništa ja nisam dobio tim povećavanjem FPS-a osim što, otkad imam novu karticu, vidim vatru lijepo kako ona i treba izgledati, a ne kao prije kada sam vatru vidio kao nekakvu narančastu svjetlost koja se mrda ;)

Te puste priče o FPS-u i skillu možete okačit mačku o rep... važno je da igra ne trza i ne šteka, a FPS je totalno nebitna stavka.

Ustvari ne znam, možda ako netko koga sam ubijao prije i sada može potvrditi to.

Jesam li prije (sa starom karticom) ubijao slabije, a sada (s novom) jače i brže - bolje?

Danny, daj ti reci pošto imaš popriličnog iskustva s tim :P

A lol, onda si loš, ali preloš(ŠALIM SE NE ZNAM KAKAV SI IGRAČ). Ja imam iskustva evo u par slučajeva.

Prvo sam igrao na prastarom kompu cod 2 na 30 fps i 17'' ekran. Ok išlo je. Kupim laptop smeće, igram cod noviji neki, na 40 fps, a ono mogao sam bit prvi na publicu većinu vremena.

I onda mi se pokvari laptop (HP smeće) i odem kod brata na komp, 150fps, ekran 20''. Lol nisam znao bit drugi, ali baš nikad, dobro lažem bio sam kad je corona ace ušao u sevrer.

Ugl. i sad se vratio na laptopić i eto tako kako je. Da, znam da cod nema veza sa bf3, ali govorim ovo samo da kažem da fps igra ulogu.

Kako može bit jednako na 30 i 60 fps, ako ti igra radi fluidnije i bolje te brže šalje podatke serveru o ispucanim mecima i svemu, nego meni ili nekom kome padne i ispod 30 neka i prišteka. Kako? Nikako. Mislim kako je fps nebitan? Pa onda nek svi kupe laptope ko ja i igraju na 30 frejmova, čemu onda gaming ide naprijed, te se proizvode mašine od 10k kuna koje vrte po 200fps igre??? Čemu, da se samo vide fps ili?

Uz sve dužno potšovanje, što si stariji i sve to bla bla, ali pričaš gluposti(JER BI OSTATAK GAMING POPULACIJE ONDA BIO U KRIVU JER FORSIRA VISOKE FREJMOVE ZA IGRE) ili samo nemaš više šanse napredovati(MOŽDA SI DOŠAO DO LIMITA I TO JE TO, KAO IGRAČ STAGNIRAŠ). Da, stariji ljudi gube na refleksima(DA; ŠTO SI STARIJI TO SI SPORIJI) i dolaze neki novi klinci koji jedu olovo za doručak i pucaju metke iz usta. Gledam brata, u njegovim godinama vrh mi je bio preć cod na normal težini, a on sad šije sve te igre duplo bolje nego ja tada.

Skrenuo sam dosta sad ali ugl. FPS je bitan, i to podosta, jer velim da svi imamo jednako fps, da igra ne može dalje od 60 i da nam svima daš ista računala onda bi vidjeli jel fps bitan ili nije jer bi se vidjelo ko kako igra kad su svi na istim računalima.

Fps nije bitan...moram to arhivirat, svaka ti čast.

samo još kratki edit. spominjao sam cod gore, ali to vrijedi za sve igre tipa counter strike i unreal te quake i mnoge druge. U cs svaki fps znači puno,a  sjećam se configova za cod 2 i 4, na kojima je ekipa dobivala po 333 fps i doslovno jela sve koji imaju manje. U cod2 garand je na 333 fps pucao kao automat, i bio baniran na hrpi servera te su neki serveri uveli limit od samo 100-200 fps. Pitam se zašto? Ah da zato jer fps nema veze sa skillom, igrom i uspješnosti u istoj.

Još jednom nhf.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 18:06 (fila2208).
13 godina
Battlefield 3

Ovo gore što si nadrobio je prilično uvredljivog sadržaja prema meni i to samo zato što se ne slažeš s mojom konstatacijom.

Da si pažljivo čitao možda bi shvatio što sam htio reći.

Ali ne, ti si izvadio zadnju rečenicu iz konteksta i osuo drvlje i kamenje po meni.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

no no, nemojte se sada svadjati. KONSTANTAN FPS je bitan po meni za BF, naravno, mora biti u zelenome.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...

Ovo gore što si nadrobio je prilično uvredljivog sadržaja prema meni i to samo zato što se ne slažeš s mojom konstatacijom.

Da si pažljivo čitao možda bi shvatio što sam htio reći.

Ali ne, ti si izvadio zadnju rečenicu iz konteksta i osuo drvlje i kamenje po meni.

Nigdje nisam rekao niti te uvrijedio radi nečeg. A ako nekom kažeš da je u nečem loš, zar je to uvreda, ako sa tvog stajališta misliš da je netko u nečem loš, sry jer stavio sam lol kao da to iz sprdnje kažem, ne mislim to za pravo nit znam kakav si igrač. Ono sry nisam rekao da si mentalan ili nešto,.,.još jednom nhf rekao sam, nisam htio vrjeđati, ako te bilo što uvrijedilo reci maknut ću iz posta i ispričavm ti se na tome.

Smiješno je govoriti da fps nema utjecaja na igru, pa lol. Onda je cijela gaming industrija u krivu. to što velim tebi nema utjecaja i tvrdiš da samo vatrica ljepše gore to je druga stvar. Nekome tko možda zna bolje igrati svaki fps puno znači. Pritom ne mislim na sebe niti insinuiram, već samo kažem da fps znači, i više nego što ti misliš.

btw. ako je uvreda što sam rekao da si stariji, onda se isto ispričavam ako je i to uvredljivo.

Velim što god te smeta, javi na pm i mičem nije bed.

xyan kaže...

no no, nemojte se sada svadjati. KONSTANTAN FPS je bitan po meni za BF, naravno, mora biti u zelenome.

Slažem se, zato je dobro zaključati fino fps na neku okruglu brojku i držat tako. nema padova ni ubrzanja igre i igra je fluidna uvijek jednako.
Nije svađa nit to želim, samo pričat da fps nema utjecaja na igru je ili zato što ne znaš ili se tebi čini da nema, ali onda je očito ostatak gaming populacije u krivu, ljudi koji igraju 640x480 counter radi većih neprijatelja i fps...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 18:04 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja moram reci da mi se acc povecao nakon kupnje novog misa, koji je trebao biti zamjena za g500. Prvo sam imao Roccat Kone v2 (600kn), acc oko 14%, ali i dosta HC igre (acc je obicno tamo manji po mom iskustvu). Nakon njega g500 (350-400kn), acc mije skocio na oko 16%, i dosta sam bolje igrao nego sa Roccatom recimo. Zatim sam otisao stepenicu nize, i sa Sharkonn Firegliderom (200kn) mogu oko 19% drzati, ali u posljednje vrijeme igram dosta AK pa, naravno pada. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Meni ide na 120 FPS i mogu reći da znači {#}{#}{#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
xyan kaže...

ja moram reci da mi se acc povecao nakon kupnje novog misa, koji je trebao biti zamjena za g500. Prvo sam imao Roccat Kone v2 (600kn), acc oko 14%, ali i dosta HC igre (acc je obicno tamo manji po mom iskustvu). Nakon njega g500 (350-400kn), acc mije skocio na oko 16%, i dosta sam bolje igrao nego sa Roccatom recimo. Zatim sam otisao stepenicu nize, i sa Sharkonn Firegliderom (200kn) mogu oko 19% drzati, ali u posljednje vrijeme igram dosta AK pa, naravno pada. 

Ja ti poklonom IBM ov mis s kuglicom ( cca 15 g star ) pa da onda vidis {#}.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moram probat s mousepadom ili sa necim takvim, ide to do 50%, kakav jikA... :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
xyan kaže...

Naravno da je bitan... pa ne bi ja bezveze davao 2k kuna iz hira.

Al da je toliko bitan kao što neki pišu - nije. Da me netko ne shvati opet pogrešno - ovdje mislim na neke koji se utrkuju FPS-om 100-200-300-400.

Opali postavke kakve su najoptimalnije na tvom kompu da ti je igra stabilna i deri.

Najvažnije je da je igra stabilna i da ne trza, šteka i što ti ja znam zbog velikih FPS dropova.

Al da se može igrati i sa 30 FPS - može.

Pa sam fila igra sa takvim FPS-om i onda ovdje prodaje maglu.

Još jednom ponavljam, niti sam bio lošiji sa starom karticom, niti bolji s novom.

A o tome koliko sam dobar mogu reći svi koji su igrali protiv mene, a ne davati paušalne ocjene i k tome pogrešne.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
xyan kaže...

Naravno da je bitan... pa ne bi ja bezveze davao 2k kuna iz hira.

Al da je toliko bitan kao što neki pišu - nije. Da me netko ne shvati opet pogrešno - ovdje mislim na neke koji se utrkuju FPS-om 100-200-300-400.

Opali postavke kakve su najoptimalnije na tvom kompu da ti je igra stabilna i deri.

Najvažnije je da je igra stabilna i da ne trza, šteka i što ti ja znam zbog velikih FPS dropova.

Al da se može igrati i sa 30 FPS - može.

Pa sam fila igra sa takvim FPS-om i onda ovdje prodaje maglu.

Još jednom ponavljam, niti sam bio lošiji sa starom karticom, niti bolji s novom.

A o tome koliko sam dobar mogu reći svi koji su igrali protiv mene, a ne davati paušalne ocjene i k tome pogrešne.

Pa ali to što ti nisi primjetio razliku u igri nakon što si dobio više frejmova, ne znači da netko drugi nije. Nisam dosao pričao sa nijednom osobom koja je mjenjala hardver ili postavke i dobila više fps, da nije popravila svoju igru i igraće iskustvo, ali eto ti si valjda prvi.

DAkle zakačio si se za to, kao što rekoh ne interesira me koji si i kakav si, rečeno je uz, lol u sprdnji, ali eto uvrijedilo te i zato sry.

Krivo sam se izrazio. Moj bed.

Igraj uživaj na kraju dana samo je to bitno, kako sam već rekao. Ajde nice talking to ya, ž.

13 godina
fila2208 kaže...
da nije popravila svoju igru i igraće iskustvo, ali eto ti si valjda prvi.

Igraće iskustvo da - vatra je puno ljepša - k'o prava je sada.

Al igru odnosno skill teško.

Pa sam si dokaz toga što ja tvrdim i još ne kužiš??!!!!

Ti si dobar igrač na lošem laptopu.

Dakle, sjeo ti na laptop, gameboy, ili pentium 10 ćeš igrati sa istom vještinom kojom igraš sada.

Skill, odnosno vještina se stječe vježbanjem tj. iskustvom.

Nekima ni to ne pomaže - treba ipak i malo talenta :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Slažem se, zato je dobro zaključati fino fps na neku okruglu brojku i držat tako. nema padova ni ubrzanja igre i igra je fluidna uvijek jednako.

Kako zakljucati? Znam da je bilo govora o tome ranije, ali onda nisam znao koliko fps idu gore dole na mom laptopu. 

Znaci na firestorm mapa, vozim tenk, fps ide od 40 do 50, raspalim po zgradi pada ispod 30. Prebacim se na gunnera i samo gledam okolo, a fps su od 90 do 100. Bio sam citao te vodice za optimizaciju i ovdje i na klanskom forumu, no sve sto sam pokusao nije mi bas donosilo nekih velikih poboljsanja.

Na kraju sam greskom stisnuo "restore to default" i tako mi ispada najbolje.{#}

Izgleda da se igra i komp najbolje dogovore sami kako ce biti najbolje za njih. {#}

14 godina
neaktivan
vezano za temu ,ping mi ide od 60 do 120..toliki lag da je zapoludit..i bnet i smece od provajdera..
16 godina
neaktivan

Pitanje, ispričavam se ako je bilo..

Ako recimo kupim BF3 Premium edition, jel dobijem dva ključa (BF3 + premium) ili samo jedan?!

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/battlefield-3-premium-edition/10634300.html

Na kutiji recimo piše:

"BF3 plus premium membership"

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

vjerojatno je netko vec pitao u temi,ali neda mi se trazit po njoj jer ima previse stranica.
Sutra planiram windowse reinstalirat,pa ako ima kakav nacin da izbjegnem skidanje igre i svih tih patcheva,igra mi je instalirana na D particiji

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/44820655/1/369270339/ acc jos malo pa ko jikA.{#}

i btw.xyan taj fireglider ti je odličan miš imam ga nekih godinu dana a mis je definitivno best buy za te pare.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 19:31 (Doca15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...
da nije popravila svoju igru i igraće iskustvo, ali eto ti si valjda prvi.

Igraće iskustvo da - vatra je puno ljepša - k'o prava je sada.

Al igru odnosno skill teško.

Pa sam si dokaz toga što ja tvrdim i još ne kužiš??!!!!

Ti si dobar igrač na lošem laptopu.

Dakle, sjeo ti na laptop, gameboy, ili pentium 10 ćeš igrati sa istom vještinom kojom igraš sada.

Skill, odnosno vještina se stječe vježbanjem tj. iskustvom.

Nekima ni to ne pomaže - treba ipak i malo talenta :)

Nece, daj mu komp koji moze vrtiti fps vise od 60 fps, njegova igra ce se poboljsat biti ce precizniji u uocavat ce stvari puno lakse nego na 30 fps-a. Lakse se okretati, gledat, zapazati kad ti igra fluidno dere brzi si i pod brizi mislim na njegove reakcije itd. Ja osjecam kad mi padne ispod 50 a da ne govorim na karkand mapama kad gledam u daljinu dodje 40 i to mi je muka kako trzaka jos ako zumiram sa snipom. A sad pazi da imam 60+ ma i puno vise jer osjetim kad mi dodje 80-90fpsa koliko bi mi bilo lakse bilo ubiti nekog sa snipom sa pokretom ruke a slika ti lijepo klizi, a ne na 30-40 di steka. Netko tko igra stalno na 30-40 fps-a ili manje on se navikne na to, i ako je dobar igrac biti ce dobar. Dobije li komp koji moze povuci vise fps-a igra ce mu se poboljsat, njegova igra. Ja bogte osjecam u gw2 kad padne 30 a igra nije FPS :D i lakse mi igrat kad je vise od 60, ma u bilo kojoj igri.

13 godina
NightShadow kaže...

Pitanje, ispričavam se ako je bilo..

Ako recimo kupim BF3 Premium edition, jel dobijem dva ključa (BF3 + premium) ili samo jedan?!

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/battlefield-3-premium-edition/10634300.html

Na kutiji recimo piše:

"BF3 plus premium membership"

Ne znam kako su napravili. Sve je moguce. Moguce da Origin prepozna kljuc koji je BF3 + Premium.

A moguce je da ces dobiti dva kljuca.

Ja bi se kladio na ovo prvo :)

Gamer15 kaže...

vjerojatno je netko vec pitao u temi,ali neda mi se trazit po njoj jer ima previse stranica.
Sutra planiram windowse reinstalirat,pa ako ima kakav nacin da izbjegnem skidanje igre i svih tih patcheva,igra mi je instalirana na D particiji

Napravis kooiju cijelog BF3 direktorija.

Reinstal Win.

Ponovo skines i instaliras Origin.

Uneses sve podatke i on ce znati da si kupio BF3 i pocet ce ga skidati.

Kad napravi direktorij, ti prekini skidanje, ugasi Origin, prepokopiraj stari direktorij preko novog, upali Origin i vjerojatno ce ti pisati da mozes igrat.

Ako ne, pokusaj opet ponoviti... dok ne uspije :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

i btw.xyan taj fireglider ti je odličan miš imam ga nekih godinu dana a mis je definitivno best buy za te pare.

Ne zelim stvarati neki offtopic no ne bi se slozio sa tim po meni je best buy za te pare Logitech MX-518 tj. sada njegov nasljednik G400,no to je moje misljenje.

LoL-scarface797(EU-West)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice