Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.146.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
thesekiman kaže...
Jack Sparrow kaže...

To su igre za curice, Super Mario World je ono kaj otkriva prave skillere.{#}

Ja sam počeo s ovim :D

been there done that...

a moj prvi tenkić koji sam vozio:

My BF3 Battlelog: MasterChurner
15 godina
neaktivan

Pa gdje su svi ljudi zadnja 2 tjedna?

Gdje čučite? Što igrate?

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
15 godina
mabencic kaže...

Gdje čučite? Što igrate?

Jućer smo Draž i ja čučali na BUG serveru dobra 2 sata i nitko nije došao iako je Ceco pozvao ekipu tu preko foruma da dođe. Ne dolaze ni oni koji su platili server pa kako će netko drugi.

K4lim3ro
13 godina
Kendo kaže...
mabencic kaže...

Gdje čučite? Što igrate?

Jućer smo Draž i ja čučali na BUG serveru dobra 2 sata i nitko nije došao iako je Ceco pozvao ekipu tu preko foruma da dođe. Ne dolaze ni oni koji su platili server pa kako će netko drugi.

Tocno to!

Kako to da ovi koji su dali lovu ne dolaze na server? Bas me zanima objasnjenje.

Ne treba doci ni 10 ljudi, server bi vjerojatno istu mapu bio pun.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Ja sam kasno dosao, a i mucio sam se oko svoga novog servera.. Jos danas moram postavke neke postavit.. A iskreno ovaj mjesec svaki radni dan radim od 07do15h.. Pa nakon 8h stajanja obicno zaspem doma.. Ja danas mogu oko 16h opet doci, samo nas treba minimalno 10 odjednom uletit na server.. Jucer smo ja dado i zic moj server napunili za jednu rundu.. Zasto nebi i Bug..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
Battlefield 3

Poslao sam Evenbalance-u report za 4 čovjeka koji su sigurni cheateri (damage boost, headshot kill ratio itd...) sa linkovima na Battle Reporte i opisane situacije, dobio sam čak i odgovor (ne ulijeva mi to nešto previše povjerenja...):

Hi!

Thank you for taking the time to send these in. We'll check these out, 
and if these players are using some new cheat then it is very likely 
that they will be caught with a future PunkBuster update.

Thanks for the heads up!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Kad smo već kod toga, da ne bi bilo nismo znali...

Mek' Seljački, da možeš bolje pucati XD i u RL :P

17 godina
Battlefield 3

sinoc smo ja i ivanec bili na bug serveru sami i onda doslo jos 3-4 lika i igrali smo pa mozda tako pola sata i onda je doslo jos ljudi tj napunio se bio server do nekih desetak ljudi ali niko od ovih nasih poznatih sa foruma... i nakon 2 sata zajebancije otisao sam spavati... jbg ne znam sto niko nije dolazio a vidio sam ih dosta po drugim serverima...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Kendo kaže...
mabencic kaže...

Gdje čučite? Što igrate?

Tocno to!

Kako to da ovi koji su dali lovu ne dolaze na server? Bas me zanima objasnjenje.

Ne treba doci ni 10 ljudi, server bi vjerojatno istu mapu bio pun.

Ne znam baš. Neki dan sam visio jedno pola sata dok se vrtio AK. Bilo nas je 10-ak ili tako nešto i server se nije popunio. Danny je najavio gašenje servera, tako da ne znam ima li smisla truditi se više.

Navratit ću opet idući put kad budem igrao.

KILL! Have no fear!
14 godina
Danny_HR kaže...

Priznaj da si to slikao račun sa susjednog stola. Ti ovako i onako nemožeš dobit tamo ništa osim Happy meal-a...sa barbikom.

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
neaktivan
Dabl bejkon royal bejbi.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Danny_HR kaže...

Ej, pa tu i ja kupujem čitburgere.

EDIT: *čizburgere.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vi ste jos poceli s dobrim,ja sam igrao onu igru di su dvije crtice na suprotnim stranama i izmedju ide loptica pa je tom crticom branis,nogomet kako bismo rekli{#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ajde bar netko izopačen kao ja a ne ovi što se barbikama igrali; Blood , SW i Carmageddon je prokletstvo, možda bi sad bio pametniji , obrazovaniji i moralniji da nisam pol zivota na tome proveo, fck :)

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

sva sreća pa sam ja krenuo f*kat još u osnovnjaku ,pa me takve stvari nisu pretjerano zanimale ,ali prve igrice sam igrao na RAMBO konzoli lol

4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Bongiaro kaže...
ATiGamer kaže...

malo sam eksperimentirao s accuracyem, na kraju nije lose ispalo :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/44773363/1/364136146/

u biti zabavno je ovako igrat ali je i tesko, moras se i suzdržavat puno npr vidiš nekog u daljini kako kampa a nesmiješ pucat jer će pola metaka barem ić pored njega

lalala {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/44289676/1/351453353/

Nemojte da ja moram postati svoj accuracy na conqestu.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 13:41 (bmwhartge).
17 godina
Battlefield 3

Pošto je zvuk jako bitan u BF3...

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/savjetnik-izbor-gaming-slusalicaheadseta/150480.aspx

Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
191x7 kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/savjetnik-izbor-gaming-slusalicaheadseta/150480.aspx

ok imaš volje za otvaranja ovako ajmo reć praktičnih tema,na tome svaka čast ali

eto ali,u bf3 vodić za optimizaciju boljega gameplay-a hrpa netočnih navoda ,samo ću ti to reć

svaka stavka koju smanjiš spušta fps za 1-2-3 sličice.(u mojem slučaju)

svaku stavku sam išao provjeravat po onom tvojem i to nije nimalo optimalno.

optimalno,pod to mislim,jer nemaju ljudi mrcine od kompa da se razbacuju detaljima,

tipa shadow medium ili high? lol sa low i high je razlika u 4-5 sličica za tvoj info,to ti je samo jedna od stavki koju si fulao,a ima ih još neću sad nabrajat svaku zasebno.

ali opet kažem svaka ćast na tome,stvarno si dao truda u to sve,ali po meni to nije nimalo optimalno,

plus podloge za miševe,lol razer su svakako jedne od boljih pritom mislim na goliathus

i svatko tko je ima složit će se samnom,a ti je tamo nisi spomenuo među preporuke nego one tipa tanke ko komad a4 papira,to mi isto nije jasno??

nije da ja dižem razer u nebesa ,ne kažem ja da je to vrhunski proizvod ,ali podloga im je vrhunska šta je je.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bome meni je skoro isto sve kao i tamo i radi savrseno,kazem meni sto ne znaci da ce i nekom drugom

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kakosamzgodan kaže...
191x7 kaže...

ok imaš volje za otvaranja ovako ajmo reć praktičnih tema,na tome svaka čast ali

eto ali,u bf3 vodić za optimizaciju boljega gameplay-a hrpa netočnih navoda ,samo ću ti to reć

svaka stavka koju smanjiš spušta fps za 1-2-3 sličice.(u mojem slučaju)

svaku stavku sam išao provjeravat po onom tvojem i to nije nimalo optimalno.

optimalno,pod to mislim,jer nemaju ljudi mrcine od kompa da se razbacuju detaljima,

tipa shadow medium ili high? lol sa low i high je razlika u 4-5 sličica za tvoj info,to ti je samo jedna od stavki koju si fulao,a ima ih još neću sad nabrajat svaku zasebno.

ali opet kažem svaka ćast na tome,stvarno si dao truda u to sve,ali po meni to nije nimalo optimalno,

plus podloge za miševe,lol razer su svakako jedne od boljih pritom mislim na goliathus

i svatko tko je ima složit će se samnom,a ti je tamo nisi spomenuo među preporuke nego one tipa tanke ko komad a4 papira,to mi isto nije jasno??

nije da ja dižem razer u nebesa ,ne kažem ja da je to vrhunski proizvod ,ali podloga im je vrhunska šta je je.

Ne znam ja šta si ti provjeravao i kako ti šta vrednuješ no ono što sam naveo za BF3 postavke provjereno jesu za što bolju vidljivost u igri.

Oni detalji koje sam naveo nisu za low end kompove koji jedva pokreću BF3. Jesu za one kompove koji mogu BF3 glatko s dobrim detaljima.

Ako ti nisi skužio da ekstra puno fps-a i dobra vidljivost u igri nisu povezani to je tvoj problem.

BF3 nije CoD da koristi Quake3 engine pa da ima neke prednosti od puno fps. Sve s stabilnih 45fps na više je itekako igrivo.

Dapače večina LCD monitora ni ne može prikazivati više od 60 fps tako da i ako imaš 80 fps od toga nemaš koristi.

A na low detaljima lošije vidiš u igri nego s onim mojima. I s High ili Ultra detaljima lošije vidiš nego s onima. To i jest poanta onih.

Ako si malo glupav pa ne "vidiš" razliku u količini i "tamnoći" sjena na Low i High naspram Medium - to je tvoj problem a ne naš.

Na medium je kako sam i napisao - najmanje sjena i najviše su prozirne -> bolje uočavaš protivnike i objekte u sjeni.

Razer Goliathus su dvosjekli mač. Dobre ako podloga za miša, ali korisnicima se nakon nekog vremena počmu raspadati.

Viđao sam Goliathusa u raznim stanjima nakon samo par mjeseci uporabe, stoga ih ne preporučam. Nekima traju dobro par godina, nekima ne izdrže ni 6 mjeseci.

Što misliš zašto Razer na podloge daje jamstvo od samo 6 mjeseci a mnogi drugi po 12 ili u slučaju CM-a 24? Zato što valjaju, aha.

I ko preporuča tanke? Ne znam koji si ti tekst čitao i jesi li uopče čitao, al očito je da moj tekst nisi.

Ili samo trollaš?

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 14:12 (191x7).
12 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Bome meni je skoro isto sve kao i tamo i radi savrseno,kazem meni sto ne znaci da ce i nekom drugom

lol

ovo je tvoj PC

i7 2600k 4.8ghz
Asrock P67 Extreme 6
Corsair dominator 1600 8GB
GTX 670 Gainward
SSD Vertex 2 120GB

stari moj sa tim komponetima ti vrti sve na ultra,savršeno

ovdje pričam o optimalnom.

17 godina
kakosamzgodan kaže...
Blade Runner31 kaže...

lol

ovo je tvoj PC

i7 2600k 4.8ghz
Asrock P67 Extreme 6
GTX 670 Gainward
SSD Vertex 2 120GB

Opet fulaš. Ultra =/= optimalno. Na ultra ima sve detalje na max, no nema ono što je bitno.

Bitna je vidljivost. Na blizinu. Na daljinu. U mraku. Na svjetlu. U sjeni.

Đaba ti max detalji ako te sprječavaju u uočavanju protivnika ili protivničkih vozila.

Đaba ti low detalji ako te sprječavaju u istom tome. Nemaju smisla.

Ali ako ti komp ne može gurati BF3 na više od low detalja, pa jasno je da nećeš koristiti više detalje.

12 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ne znam ja šta si ti provjeravao i kako ti šta vrednuješ no ono što sam naveo za BF3 postavke provjereno jesu za što bolju vidljivost u igri.

Oni detalji koje sam naveo nisu za low end kompove koji jedva pokreću BF3. Jesu za one kompove koji mogu BF3 glatko s dobrim detaljima.

Ako ti nisi skužio da ekstra puno fps-a i dobra vidljivost u igri nisu povezani to je tvoj problem.

BF3 nije CoD da koristi Quake3 engine pa da ima neke prednosti od puno fps. Sve s stabilnih 45fps na više je itekako igrivo.

Dapače večina LCD monitora ni ne može prikazivati više od 60 fps tako da i ako imaš 80 fps od toga nemaš koristi.

A na low detaljima lošije vidiš u igri nego s onim mojima. I s High ili Ultra detaljima lošije vidiš nego s onima. To i jest poanta onih.

Ako si malo glupav pa ne "vidiš" razliku u količini i "tamnoći" sjena na Low i High naspram Medium - to je tvoj problem a ne naš.

Na medium je kako sam i napisao - najmanje sjena i najviše su prozirne -> bolje uočavaš protivnike i objekte u sjeni.

Razer Goliathus su dvosjekli mač. Dobre ako podloga za miša, ali korisnicima se nakon nekog vremena počmu raspadati.

Viđao sam Goliathusa u raznim stanjima nakon samo par mjeseci uporabe, stoga ih ne preporučam. Nekima traju dobro par godina, nekima ne izdrže ni 6 mjeseci.

Što misliš zašto Razer na podloge daje jamstvo od samo 6 mjeseci a mnogi drugi po 12 ili u slučaju CM-a 24? Zato što valjaju, aha.

I ko preporuča tanke? Ne znam koji si ti tekst čitao i jesi li uopče čitao, al očito je da moj tekst nisi.

Ili samo trollaš?

ovako,za početak prestani sa uvredama jer ja tebe nigdje niti u jednoj  rečenici nisam napao/omalažavao/vrijeđao.

ja sam ti spomenuo optimalno.

ja se ne bunim toliko jer imam jako dobar PC,i meni može vrtit sve na ultra.

nije u tome poanta,poanta je da se pomogne ljudima koji imaju lošije PC-ijeve,to je moj cilj bio,a one postavke to ne rade,ne pomažu,

pomažu ovakvima kao blade runner,kao ja ,kao tipa ti,ali velikoj večini ne (pritom mislim na korisnike ovog foruma koji igraju bf3 )

za kompetativno igranje ove igre ti treba 90 fps-a.

naravno da 45 fps-a vrti,vrti i 30,mislim kako mi možeš na taj način odgovarat,ja sam imao namjeru ukazat na neke nedostatke tvojeg posta,ne vrijeđajući te ,a bogami niti umanjujem vrijednost istog.

ovako ,vidljivost u bf3?onda je tema trebala bit na to ime,a ne optimizacija,optimalno ima potpuno drugo znaćenje.za to postoji google.

naravno da je vidljivost bitna stavka,ja to ne osporavam,i naravno da razlikujem razliku shadows low-high,ali to nije poanta moga posta,

ti si za tu (samo primjer) naveo da ne skida fps-e??kako ne skida kad skine opet ponavljam 3-4 do čak 5 sličica.kako to??pa nije samo meni??

na takve stavri sam htio "upozorit" a ti se tu meni braniš sa svim mogućim sredstvima i pritom vrijeđaš.

nije poanta trollanje,poanta je da se  pomogne ostalim kosrinicima slabijih pc-eva koji je duplo više nego ovakvih poput tebe sa ajmo reć dobrim kompovima.to je sve.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bzvz trošiš riječi 191x7. Ili je trol ili je malo trknut pa ne kuži o ćemu pričaš.

Zgodni, čovjek je onaj tutorial napisao sa aspekta uočavanja protivnika u igri i ničeg drugog. Postizanje većeg ili manjeg broja FPS-a je u tom tutorialu potpuno nebitno.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 14:34 (Vash).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
191x7 kaže...
kakosamzgodan kaže...
Blade Runner31 kaže...

lol

ovo je tvoj PC

i7 2600k 4.8ghz
Asrock P67 Extreme 6
GTX 670 Gainward
SSD Vertex 2 120GB

Opet fulaš. Ultra =/= optimalno. Na ultra ima sve detalje na max, no nema ono što je bitno.

Bitna je vidljivost. Na blizinu. Na daljinu. U mraku. Na svjetlu. U sjeni.

Đaba ti max detalji ako te sprječavaju u uočavanju protivnika ili protivničkih vozila.

Đaba ti low detalji ako te sprječavaju u istom tome. Nemaju smisla.

Ali ako ti komp ne može gurati BF3 na više od low detalja, pa jasno je da nećeš koristiti više detalje.

daj ajde nemoj mi komplicirat i filozofirat sad si me razljutio.

vidljivost ??koja vidljivost ?? na 200 metara??ta vidljivost?? super ajde pogodi s puškom čovjeka na 200 metara ,đaba ti ga vidjet onda ako pričaš u tom smjeru.

ili vidio sam ga !! na koliko??200 metara?? super,vidim ga i na low i na medium i na high.

ne razumijem ,šta gledaš nekog na kilometar??

na blizu vidim i sa low i sa medium i sa high,

u mraku vidim i sa low i sa medium i sa high(na otvorenoj mapi,u sobama,u tunelima,buksama.....)

vozila vidim na blizu i na daleko i sa low i sa medium i sa high.

i na svjetlu vidim i na low i na medium i na high.

u sjeni vidim i sa low i sa medium i sa high.

mislim ako želiš ja ti postam ovdje ss od svake situacije zasebno.

sa zadnjom rečenicom se slažem,lijepo si to rekao,ali isto to nije poanta mojeg prijašnjeg odgovora(poanta je da određene stavke kako se dižu pada fps),ja mislim na nekoga kome vrti sve na high sa 30-40 fps-a,a takvih je korisnika jako puno.

ovi koji nemogu gurat bf3 preko low detalja ,nema svrhe im pomagat,ali ovima koje sam ja nabrojao da.

12 godina
neaktivan
Vash kaže...

Bzvz trošiš riječi 191x7. Ili je trol ili je malo trknut pa ne kuži o ćemu pričaš.

Zgodni, čovjek je onaj tutorial napisao sa aspekta uočavanja protivnika u igri i ničeg drugog. Postizanje većeg ili manjeg broja FPS-a je u tom tutorialu potpuno nebitno.

shvaćam ja o ćemu on priča ,ali onda je ta optimizacija za single player jer prvi put čujem da u MP igri i još ako netko želi igrat kompetativno nisu važi FPS-i.

šta ti vrijedi 30 fps-a ako fenomenalno uoćavaš protivnike????????

17 godina
neaktivan

Daj odi igrat COD i odbij s tom spikom o FPS-u.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 14:53 (Danny_HR).
13 godina
Battlefield 3

nego jel se napada Wake Island iza 17:00 ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

nego jel se napada Wake Island iza 17:00 ?

Pod mus!

12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Daj odi igrat COD i odbij s tom spikom o FPS-u.

ti kao moderator jednog foruma btw ovog foruma bi trebao bit pristupačniji sa korisnicima istog,zar ne?

ovakvo ponašanje ne liči moderatoru.

ja sam samo htio ukazat na neke propuste u njegovoj temi,to je sve.

niti sam bio bezobrazan niti sam vrijeđao,tako da oćekujem od istih isto ponašanje naročito od moderatora.

ali fps je jako važan u multiplayer igri još pogotovo ako želiš/misliš igrat kompetativno.

tko to ne razumije ,nek igra single player.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice