pa sta je to sa BUG serverom?non stop prazan?....
Baš sad pričali na ts i netko veli ajme ljudi bug je pun...reko ne seri, svi smo ostali paf. Veli on, ahaha nije prvi april ali sam vas zajeba...heheh
ali šalu na starnu, što je sa bugom?
pa sta je to sa BUG serverom?non stop prazan?....
Baš sad pričali na ts i netko veli ajme ljudi bug je pun...reko ne seri, svi smo ostali paf. Veli on, ahaha nije prvi april ali sam vas zajeba...heheh
Vjerovatno će bit kao i b2k, 10-15$, nažalost. Ali opet, to nebi nazvao DLC-om, nego punokrvnom ekspanzijom, koliko sam vidio, nekoliko mapa, više nego nekoliko oružja i to navodno "HD" uništavanje, čist okej za $$ ekspanziju. Pogotovo kad usporediš s nekim DLCovima za npr. Civ V, gdje dobiješ valjda drugu boju štita na jednom vojniku za 5$
Hehe, da ti slikovito opisem evo jucer navecer 20 - 25 igraca.... igra lik u gubitnickom timu (ne namjeravam imenovat) i ima uredno k/d ratio 2,5 - 3 i to sa 30 - 40 killova. Prebaci se u pobjednicki tim ko zadnja pi*ka i onda se pocne pravdat, a "uber" igrac i placljivac iz te ekipe ga jos pocne branit i tak se oni pravdaju ko babe..... takvo je balansiranje ubilo taj server ne jednom, svaki dan. Pa dopi*dilo ljudima buraz...
Vidim svi imaju prigovore na novu mapu/e i da ce se placat po 15E,ali prestanite vajnat kad znate i sami da cete i onako kupit pa da je i 20E.
Osobno volim CQB ali kad je npr klanski meč.
Pošto je BF više public orjentiran bio bih puno sretniji da naguraju 128 igrača i ogromne mapetine u neki DLC... ovo s CQB mi ne ide uz BF... nije to to.
Pozz svima zanima me zasto imam u btf3 kao neke lagane laggove kad misem gledam okolo, inace imam oko 50-60 fps
Jedino mi ne ide u glavu destrukcija.
Prvo su je najavili za Vanlla BF3 kao nešto što će biti wow!
zatim nakon bete i svega te releasa same igre su najavili opet Wow! destrukciju za B2K
sad nakon što smo odigrali B2K najavljuju još jednu 'novu' destrukciju, ovaju put 'HD'
i to za nadolazeće DLC-ove.
Da li je jedino meni ovo full retardirano?
Vidim da se rijetko spominje.
@ceco22 imam 4bg 1600 mhz
Ja sam na 4GB rama i igra radi dobro na HIGH detaljima
i mislio sam nekako da su rami u pitanju ali nisam siguran bio, ali dobro vidjet cu jos sve
moze mi ko dogovoriti molim vas
kad udjem u battlefield 3 izbaci mi kernel32.dll error
kako popraviti
oce mi ko odgovoriti plsss
ovo mi je prvi battlefield
obicno igram samo cod
ali battlefield ga je nadmasio grafikom i ocu da ga igram plss pomognite
Original imaš?
kako popraviti
obicno igram samo cod
Vec sam te pitao koje Windose imas... ako tako na preskokce citas forum, onda ti se mozda ni ne isplati pomagati.
kako popraviti
obicno igram samo cod
Vec sam te pitao koje Windose imas... ako tako na preskoce citas forum, onda ti se mozda ni ne isplati pomagati.
Teže će skužiti kad iz njegovog načina pisanja očito ima nekih 16 godina najviše. Ima 15 ili manje. Kernel32.dll mi je poznato. Mislim da ima nešto veze sa directX ili driverima.
Hehe, da ti slikovito opisem evo jucer navecer 20 - 25 igraca.... igra lik u gubitnickom timu (ne namjeravam imenovat) i ima uredno k/d ratio 2,5 - 3 i to sa 30 - 40 killova. Prebaci se u pobjednicki tim ko zadnja pi*ka i onda se pocne pravdat, a "uber" igrac i placljivac iz te ekipe ga jos pocne branit i tak se oni pravdaju ko babe..... takvo je balansiranje ubilo taj server ne jednom, svaki dan. Pa dopi*dilo ljudima buraz...
Znam sve ...A znamo svi tko je glavni krivac za to na Bug serveru... A sto je najgore,vecina tih igraca su i u real life pic*e....
ekipa sta mislite o tome da otvorimo temu koja ce biti povezana sa ovom, a koja ce se odnositi na gameplay montaze nas forumasa i opcenito video uradke, i soundtrack vezan za BF.... jer evo ja probam vec jedan sat naci video sto je netko od forumasa postavio odprilike 3 tjedna prije, ali od silnog spama ovdje tko je pi..kica, tko pro, tko noob, koji je mod za pro igrace koji za noob, je nemoguca misija.
25 | otvoriti temu |
---|---|
4 | ne otvoriti |
Ja i Irumora u nedjelju isšli malo bacit na co-op.I sad ja njega pozovem on prihvati i sve dobro ali ond,problemi.Prvo me disconnecta ea online onda da je host disconnecta onda opet onda opet.Isto kad je on mene zvao.Trebalo nam je 10min da uspijemo pokrenuti co-op.Really ea really
Za one koji ne citaju tekstove na BUG-ovom GamesMasteru:
http://www.bug.hr/master/vijesti/bf3-close-quarters-detaljnije/114733.aspx
Novi Patch za Battlefield 3 se trenutno nalazi na certificranju od strane Sonya i Microsofta (za konzole).
https://twitter.com/zh1nt0/status/179588205732040704
To bi moglo znaciti da ce izaci za, doslovno, koji dan!!
Vidim da jos uvijek ljudi pitaju oko raznih problema vezanih igru i naletio sam na link gdje je većina problema riješena pa ako nekome zatreba, a da ne mora tražiti preko 1000 stranica foruma,...... evo: http://geekmontage.com/texts/battlefield-3-game-fixes-crashing-lagging-launch-failure-bf3/
Za one koji ne citaju tekstove na BUG-ovom GamesMasteru:
http://www.bug.hr/master/vijesti/bf3-close-quarters-detaljnije/114733.aspx
Novi Patch za Battlefield 3 se trenutno nalazi na certificranju od strane Sonya i Microsofta (za konzole).
https://twitter.com/zh1nt0/status/179588205732040704
To bi moglo znaciti da ce izaci za, doslovno, koji dan!!
Hvala bogu više.Jedva čekam da izadje patch.Valjda će rješit on "you were disconected from ea online" problem.
ekipa sta mislite o tome da otvorimo temu koja ce biti povezana sa ovom, a koja ce se odnositi na gameplay montaze nas forumasa i opcenito video uradke, i soundtrack vezan za BF.... jer evo ja probam vec jedan sat naci video sto je netko od forumasa postavio odprilike 3 tjedna prije, ali od silnog spama ovdje tko je pi..kica, tko pro, tko noob, koji je mod za pro igrace koji za noob, je nemoguca misija.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-gameplay-video-soundtracks-montage/143404.aspx evo ga momci, molim vas samo bez spama jer onda tema gubi smisao.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-gameplay-video-soundtracks-montage/143404.aspx evo ga momci, molim vas samo bez spama jer onda tema gubi smisao.
Jer se mogu screenshoti stavljat na temu?
Ja i Irumora u nedjelju isšli malo bacit na co-op.I sad ja njega pozovem on prihvati i sve dobro ali ond,problemi.Prvo me disconnecta ea online onda da je host disconnecta onda opet onda opet.Isto kad je on mene zvao.Trebalo nam je 10min da uspijemo pokrenuti co-op.Really ea really
Ja i Switch smo isto igrali i presli sve misije... Ali obojica smo morali imati upaljen UPNP.... Bez te opcije nas uvijek disconnecta...
Ja i Switch smo isto igrali i presli sve misije... Ali obojica smo morali imati upaljen UPNP.... Bez te opcije nas uvijek disconnecta...
Meni je UPNP stalno upaljen ali je irumori bio isključen valjda