Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.149
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
UltimateRazor kaže...
UltimateRazor kaže...

Pozz.

Nadam se da mi možete pomoći. Vjerojatno je bio odgovor na ovaj problem ali ima stvarno previse postova za traziti ga, pa se nadam da cete mi i ovako pomoći.

Znači kad upalim komp uđe normalno u igru i sve normalno igram. Kada izađem iz igre i želio bi opet igrati samo mi se upali crni ekran koji žmiga i tako u nedogled. Onda moram izgasiti i ponovno upaliti komp kako bi nastavio igrati.

Može mi netko pomoći kako da rješim ovaj problem. Hvala

bilo tko ??

Ovo nije jedna od "standardnih" gresaka.

Zapravo, cini mi se da jos nisam cuo za taj problem, a ovu temu citam vec pola godine svaki dan.

Izgleda da je nekakav specifican softver/hardver problem kod tebe....

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
UltimateRazor kaže...
UltimateRazor kaže...

Pozz.

Nadam se da mi možete pomoći. Vjerojatno je bio odgovor na ovaj problem ali ima stvarno previse postova za traziti ga, pa se nadam da cete mi i ovako pomoći.

Znači kad upalim komp uđe normalno u igru i sve normalno igram. Kada izađem iz igre i želio bi opet igrati samo mi se upali crni ekran koji žmiga i tako u nedogled. Onda moram izgasiti i ponovno upaliti komp kako bi nastavio igrati.

Može mi netko pomoći kako da rješim ovaj problem. Hvala

bilo tko ??

Ovo nije jedna od "standardnih" gresaka.

Zapravo, cini mi se da jos nisam cuo za taj problem, a ovu temu citam vec pola godine svaki dan.

Izgleda da je nekakav specifican softver/hardver problem kod tebe....

Što bi moglo biti ? ...Mislim da hardwer nije ,sve ostale igre mi rade sasvim o.k... 

ShadowWLordD
16 godina
Battlefield 3

Pitanjece brzinsko pošto nisam 2tj bio kuci i na forumu niti pratio bf3 kad treba izac onaj veci patchšto su najavljivali ili je vec izašao ? link možda ?

Našao na Battlelogu/News , hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 15:30 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MasterOdisasteR kaže...

.

Probat cu :) ! Jesi ti slučajno Dama the crow tako nesto jel mislim da te imam pod frendove pa da bacimo game  ? :D 

Tako je ;)

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda prazne ti sef)
16 godina
protjeran
bik kaže...

Pitanjece brzinsko pošto nisam 2tj bio kuci i na forumu niti pratio bf3 kad treba izac onaj veci patchšto su najavljivali ili je vec izašao ? link možda ?

Našao na Battlelogu/News , hvala

I kad će patch ? da i ja znam :-)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dajem Battlefield 3 sa B2K i Bad Company 2 sa Vietnamom za GTA Complete Pack na Steamu

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

kada vidim kako ovaj covjek igra sa helijem,onda tek shvatim koliki sam bot...  :)

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

E dečki malo mi je dosadila ova tema pa bih vas priupitao:

Dal je teži Normal mod ili Hardcore mod? i zašto{#}

Kidding kidding:)

jokaCRO ingame
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Bit će da ti je stvarno dosadno {#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

bez da ista kupujem ali imam BF3 RELOADED verziju

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...

trebalo bi započinjateljima odma dat crveni pa nek se hlade... {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield kaže...

Jel se ti pravis glup? il si prirodno nadaren.

=XII=SandMan....
16 godina
Battlefield 3

Zbog čega me izbacilo?

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster.

Stated reason: PunkBuster kicked player (for 2 minutes)

... Violation (IGNORING QUERIES) #9006

... there is no spoon ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield kaže...

Prestani trolati!

Već sam ti objasnio da jedino ako kupiš igru možeš igrat multiplayer.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan

vidim momci da se zalite na lag i sl. poslije novog patcha... to je mozda posljedica toga sto se sad cpu koristi kao i u beta veziji ....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
beha kaže...
ceco22 kaže...
moj @beha ako su ti helici problem onda stvarno ne znam... Ako je ista lako oboriti to je heli, ali sam da ces se proslavit protiv uigrane ekipe u heliju. Sa jednim ili dva recona +soflamp i dobrim backupom sa zemlje i zraka heliji nisu nikakav problem, a ako ocekujes da ce padati od pogleda to neces docekati.

Nisu helići problem, problem je neuravnoteženost igre, da protuzračna obrana nemože ništa avionu / helikopteru.

pa upravo to po meni je cak aa obrana i prejaka jer mozes sa skoro svime oboriti zracne snage... a ako ti mislis oborit nesto sam sa iglicom i sl. neces nikad uspjeti... i na sto bi igra onda licila... ma dao bi ja vama svima tracer gun pa da se stvarno morate potrudit sa zemlje nesto napravit....

13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

kada vidim kako ovaj covjek igra sa helijem,onda tek shvatim koliki sam bot...  :)

a ono kad pogledas protiv koga igra, samo prvi ima orla a ovo sve ispod 30 lvl-a. i necudi sta je tako dobar

17 godina
odjavljen
MaxonUniversal kaže...
Cyber_Freak kaže...

a ono kad pogledas protiv koga igra, samo prvi ima orla a ovo sve ispod 30 lvl-a. i necudi sta je tako dobar

da ali gotovo svatko kaže da rank nije bitan,ili znaš igrat ili ne

14 godina
neaktivan
Po meni ko do sad nije natuko barem jednog orla je casual igrac. Izuzev onih boljih koji su mozda tek nedavno poceli ali njih ima malo. Realno doc do prvog orla je pu**y smoke, a poslje ih stancat je vec druga prica.
Battlelog ~ UrbanFsk
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Devet sati je a BUG prazan? Ajmo na server.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ajde na bug usamljen sam pa mi je dosadno...{#}

Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Na bugu premalo ticketa za pun server na rushu

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

koji je k**** sa ovom igrom????

Evo sad sam ima na TD Noshahr Canals ima score 138-12 i slika se smrzne usrid matcha error i "BF3 je prestao raditi". Poludit ću,nemam živaca više!!

Svaki prokleti put mi se to događa! Ima li itko rješenje,jeli se i vama ovo stalno pojavljuje??

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
znam da nema puno veze sa BF3... Ali zna li netko slucajno zasto ja ne mogu staviti mogucnost mobilnog prikaza za video na jubitu...
14 godina
Sale_ds kaže...
Po meni ko do sad nije natuko barem jednog orla je casual igrac. Izuzev onih boljih koji su mozda tek nedavno poceli ali njih ima malo. Realno doc do prvog orla je pu**y smoke, a poslje ih stancat je vec druga prica.

kako si dosao do tog zakljucka?!

igram battlefield od prvog dana (23.10. preko americkih servera a od 25.10. na nasim serverima) i imam cin 39! jednostavno mi koji imamo obitelj (zena,djeca,posao) nestignes igrati toliko.recimo primjer kod mene.mogu igrati jedino iza 10 navecer i to odigram sat vremena jer sam vise preumoran.jedino ajd vikendom kada djecu posaljem kod bake i dede pa ajd onda mozes u miru par sati odigrati.

15 godina
protjeran
Battlefield 3

"EKG" bug servera jasno pokazuje da je pacijent na samrti....

Volim te baka ali ne vise od Medvescaka.

6 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Tome je tako jer nitko ne želi doći na prazan server.

Već 3 dana zaredom oko 20 sati dođem sam na parazan server i tek onda kad vide da je jedan igrač gore ekipa počne dolaziti, a do tada igraju na nekim tamo serverima za koje nisam nikad čuo. Samo da jedan ili dva lika koji igraju na nekim tamo serverima dođu na bug napunio bi se u roku od 20 minuta, ali nitko ne želi. {#}

Dok su neki prestali igrati jer im je igra dosadila, pa čekaju neki novi sadržaj ili patch koji kasni već 3 mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 11:48 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
moj kuky... Nije nam svima igra dosadila... Ali bas zato sto otkrivamo i odkljucavmo modove koji nisu na bug serveru... Ja sam sada na squad rushu... Cak nisam ni na nasem serveru cest....
16 godina
Battlefield 3

Ajde onda na server ima nas četvero gore. Čak se i besplatni dog tagovi dijele.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rado ali sam na poslu... Pa nisam uz komp... A tagovi mi nisu ni problem i kad se ne dijele :P...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice