A šta će ti 70+ FPS kada je RefreshRate LCD monitora 60 Hz-a?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mi iz G smo bili po svim stranama ali jedan team je bio OP (sve sami orlovi). Uglavnom nije bilo zabavno jer ja sam bio u slabijem timu i jednostavno nije bilo to to.
Mah danas je bio neki usporeni dan, valjda će bit navečer bolje.
na ovoj partiji si bio na pravoj strani...
I lijepo je vidjeti da vi iz gerijatrije ne bjezite uvijek svi na jednu stranu ili na trenutno bolju stranu kao neki... Nego se lijepo rasporedite i onda budu ravnopravne partije...
btw ovo je sniper support
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19945956/1/247993978/
Nije mi samo jasno što se desilo na Karkandu. Dva squada su bila na B zastavi češala se i ovi opet nisu probili.. Ma lol
A šta bi bilo, nas 8 iz drugog kanala smo ih bušili s brda. :)
Ali kak bi se probili kad su se buksali iza kamena i snajpali...
I lijepo je vidjeti da vi iz gerijatrije ne bjezite uvijek svi na jednu stranu ili na trenutno bolju stranu kao neki... Nego se lijepo rasporedite i onda budu ravnopravne partije...
Ne vidim baš ravnopravne strane...
btw ovo je sniper support
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19945956/1/247993978/
Pa da mi smo se podijelii i pola nas je bilo u jednom a pola u drugom timu jer da smo još i mi prešli u suprotni bilo bi još veći rape. Svejedno možemo se mi premještati koliko želimo kad ostatak tima ne hebe pa zato na kraju i odemo na druge servere.
btw..čestitke na razguzu talijana
Ma tko mjenja strane daj? Baš je gušt igrati protiv Danny-ja, Pirat-aa, Chuky-ja :)
ako gledas cinove mozda i nisu ali po imenima jesu ravnopravne...
edit* Diretore nisam mislio na tebe... znaju oni sami koji su...
edit** da ne bi bilo zabune ne mislim na ovu partiju koju sam postao... nego ovih zadnjih par dana
Ja ostajem pri tome da je jedna strana bila previše OP tj ovaj tim sa kojim sam bio na reportu kojeg si postao. Uglavnom uvijek je u jednom timu pola novih noobića (koji možda kroz vrijeme postanu bolji) a u drugom timu se nase*u svi bug igrači koji vrijede i onda šta ćeš. Uglavnom meni je zabavnije kad sam protiv danny, kuky, pirata, mesara i sad novi pridošlica basta (zubar koji mi počinje ić na k)
Tko ne zna gubiti, ne zaslužuje niti pobjediti :(
Ma nije nikakav bed izgubiti i 5 puta za redom ako je partija ravnopravna. Ali ako se sve svodi na to da jedan lili 2 SQ nešto pokušavaju a ostali bauljaju onda nema gušta. Upravo zbog toga sam sve veći zagovornik organiziranih ratova jer se skupi ekipa koja igra sa nekim ciljem pa ako se i popuši okus nije tako gorak.
Jučer je bilo malkice neravnopravno,no što je veći izazov to je veći gušt kad se dobije runda kaj ne?Čak mi je i njubie Fr4ank uzeo 2 x tag ;) , no kao što rekoh već nekoliko puta bitan je FUN ..a meni je bilo fun i kad sam primao i kad sam davao ;)
Je nex ali ti ga u 98% slučajeva daješ tako da šuti šveđaninu.
LoL da, nakon te partije sam navratio na G teamspeak ..šta su mi sve izgovorili ...još sam crven u licu ;)
Uglavnom meni je zabavnije kad sam protiv danny, kuky, pirata, mesara i sad novi pridošlica basta (zubar koji mi počinje ić na k)
Ola hellbyte, druze novi :)
Posto mi je ovo prvi BF koji igram (a i kako kazes, pridoslica sam) jos sam zelen i trazim najbolju puskicu, ali vec se pomalo ufuravam - KD polako raste, a pacijenti samo dolaze :)
Inace, malo su mi mi zahrdjali skillzi - previse sam WoW igrao, a i godine su tu, hehe...
Uglavnom, moram priznati da mi je zabavno igrati sa domacom ekipom i BF3 mi se sve vise svidja.
Kako sam ja naknadno upao u igru, vidim da ste vi iz G "sveti neprijatelji" od moje ekipe, pa eto, sad ste i moji neprijatelji :) :)
Ali eto, najzabavniji kill jucer mi je bio kad sam moju bracu u chopperu skinio sa Javelinom - naravno da sam poslije dobio tenkovsku granatu u vugla :)
:)
Na starnu balams, ali najgori likovi su oni koji se pred kraj runde prebacuju u pobjednički tim.
Nikad nisam to radio niti neću,ostajem u timu koji puši i pružam moralnu potporu gušterima.jučer je admin lijepo poslagao orlove,ja jedini protiv 10 orlova i požalio sam se na chatu kad ono restart mape i balans uleti.admin napiše "there,fixed it".
Nekad kad me baserapajzi napišem" !Admin ime igrača last warning,no baserape" u 99% slučajeva upali,hehe.odmah pobjegnu sa spawna

LoL da, nakon te partije sam navratio na G teamspeak ..šta su mi sve izgovorili ...još sam crven u licu ;)
Ma stari moj izgovorili smo svašta ali smo baš komentirali kak je bilo ok i kak su takve partije super. Inače rundu poslje smo vam pregrizli novi a-hole i iako je bila pobjeda nije runda imala taj štih.
Nekad kad me baserapaju u bazi napišem" !Admin ime igrača last warning,no baserape" u 99% slučajeva upali,hehe.odmah pobjegnu sa spawna
Ta ti fora na BUG serveru baš i nebu prošla ,mada osobno mislim da je base rape bezveze i uništava FUN faktor za većinu igrača na serveru ,uključujući i one koji trpaju i trpane...No naviknuo sam se od kada igram na BUG-u...Samo si pripremiš dosta vazelina ili nivea kreme ... ;)
Posto mi je ovo prvi BF koji igram (a i kako kazes, pridoslica sam) jos sam zelen i trazim najbolju puskicu, ali vec se pomalo ufuravam - KD polako raste, a pacijenti samo dolaze :)
Uh, ja sam mislio da si ti bf veteran i da su ti dogtagovi vrijedni. Sad ih uzmi nazad, ne trebaju mi.
Nije mi samo jasno što se desilo na Karkandu. Dva squada su bila na B zastavi češala se i ovi opet nisu probili.. Ma lol
A šta bi bilo, nas 8 iz drugog kanala smo ih bušili s brda. :)
Ali kak bi se probili kad su se buksali iza kamena i snajpali...
Ne vidim baš ravnopravne strane...
Vehicles ON ili OFF za taj war?

Ali eto, najzabavniji kill jucer mi je bio kad sam moju bracu u chopperu skinio sa Javelinom - naravno da sam poslije dobio tenkovsku granatu u vugla :)
Papak! :)
Uh, ja sam mislio da si ti bf veteran i da su ti dogtagovi vrijedni. Sad ih uzmi nazad, ne trebaju mi.
Bahh.... znas kak' se kaze - i corava koka zrno nabode :)
Zato si osjetio gnjev uzarenog olova :)
Bahh.... znas kak' se kaze - i corava koka zrno nabode :)
Zato si osjetio gnjev uzarenog olova :)
Cold steel beats užareno olovo anytime ;)
Cold steel beats užareno olovo anytime ;)
Zahrdjao ti je taj perorez od silnih mesnih narezaka - morao sam si spicit anti-tetanus injekciju
Edit:
Al zato je moj Rambo noz fin & cist, ali ti to vec znas ionako
evo jos jedan domaci war od proslog vikenda:
Prva runda:http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19719567/1/383548393/
Druga:http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19722405/1/383548393/
Treca:http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19726375/1/383548393/
Ovaj vikend war izmedju nas i xXx vec postaje tradicionalan pa ako neki klan hoce da se pridruzi slobodno se javite. Mi smo za a vjerujem i xXx klan.
53 evci ne navraćate više na cbc? kad ćemo mi neki war, mi ekipa sa cbc protiv vas?
jel haxaju sto bf3?sto bf3 nema jak support?
naravno u multiplayeru a u singliplayeru ide sa svim i sa aa i af pratio fps frpsom krece se od 30 min do max 45