Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.298
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jos jednom, al kako treba !

scene snimane jucer, JIHAD JETS and JEEPS i malo trololol

filmic je u HD kao uvijek

Igra: BF 3
Frag: HAM7A
Edit: opet HAM7A
Intro: miiiire
Duzina movia: 2:26

Rec: Fraps

Edit pro: sony Vegas pro

just overpowered
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Haha, dobar video!

Diretore_BB
17 godina
thesekiman kaže...

Pa kako mu se samo da, pa je8ote, 100h igre

http://i.imgur.com/0FX5R.png

..mozda se frajer igra s posla...ima neko kenjavo racunalo ili da ga "gazda" ne ulovi pa drka iz centurion-a :)

::: peace 0n earth :::
13 godina
thesekiman kaže...

Pa kako mu se samo da, pa je8ote, 100h igre

http://i.imgur.com/0FX5R.png

Baš je fora. Lik se vjerovatno zabavlja više nego cijeli ovaj forum zajedno. A 'ko zna, možda su ga u nekom od prijašnih BF-ova too much rejpali helićem...

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Nexus66 kaže...

Nekako su mi slabunjavi bez tenkića,helića i svih tih igračaka :)

Bez tenkića te knifamo i teabagamo..jel tako?{#}{#}{#}

PWNED!

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
Kendo kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Imas karticu koja podrzava 3D, TV isto, a ti saljes 2D signal, pa ga TV nekako umjetno pretvala u 3D? Zasto ne saljes 3D signal? Nesto sam krivo shvatio?

Ako je to pitanje upučeno meni evo odgovora. BF3 ima mogučnost 3d ali za aktivne naočale sa baterijama od nVidie takozvana stereoskopic 3D tehnika......

Da, pitanje je za tebe. Pisao sam s mobitela, stavio "Odgovor" ali na zalost nikako ne oznaci kome odgovaram, a kamoli da stavi citat.

Znaci ako spojis 3D BluRay player na TV, on ce slati pravi 3D signal i vidjet ce se savrseno na TV-u?

Ja sam mislio da nVidia kartice takodjer mogu slati takav signal preko HDMI-a! A ne samo onaj kompatibilan s njihovim 3D visionom. :(

Sad sam se razocarao ako je to istina.

Mislio sam da odaberes da li zelis koristiti nvidijine naocale, ili neki od 3D televizora s njegovim naocalam.

Ok, dosta off topica... al bi BF3 savrseno izgledao na 50" 3D Panasonicu...

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
13 godina
protjeran
lange kaže...

i sta dobivam sa tim veteran statusom?

Dog tagove i pištolje.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Jack Sparrow kaže...
Nexus66 kaže...

Nekako su mi slabunjavi bez tenkića,helića i svih tih igračaka :)

Bez tenkića te knifamo i teabagamo..jel tako?{#}{#}{#}

PWNED!

A kaj da velim , stvarno ste PRO ,gaymori kod mcoma i kempanje da neko naleti armat ...stvarno superioran skill :) ..no Kuky nisi spomenuo da smo vam na bazzaru bili na zadnjem mcomu u 15 minuta igre?I da vam nije bilo Butchera bili bi u 5 minuta...{#}

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
16 godina
moderator
Nexus66 kaže...

A kaj da velim , stvarno ste PRO ,gaymori kod mcoma i kempanje da neko naleti armat ...stvarno superioran skill :)

Mi smo PRO na mučki i pokvareni način{#}

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

sinoc je bilo katastrofa... netko i mog squada je glitchao i odjednom skoro cijeli tim se preselio "u plafon"... pederi. a bilo je napeto :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
skank666 kaže...

sinoc je bilo katastrofa... netko i mog squada je glitchao i odjednom skoro cijeli tim se preselio "u plafon"... pederi. a bilo je napeto :/

Bilo je napeto?LOL

Niste mogli van iz tog plafona i sve smo vam uzeli.

I jučer je taj gličer dobio ban,i dobit će ga svi ostali koji će to iskorištavati.

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen

pa da do tada je bilo napeto... malo uhvatimo zastavu (srednju), pa je odmah spusimo... pa opet je hvatamo itd. volim takve partije i tada mi nije bed kad spusimo

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jučer sam sa frendom odigrao epsku partiju na nekom random 800 ticket, fast vehicle respawn serveru.

Prvo su nas gazili (dok se frend i ja nismo uhodali u heliću), kad sam pogledao bilo je 380/730 ticketa, reko ovo je gotovo.

Onda frendu i meni krenulo, napravili masakr na nebu i u zraku, ovi naši tuljani pohvatali zastave i odjednom je 170/120, onda pred kraj partije likovi nas opet sustigli i prestigli 20/70 i u samoj završnici zadnji put kad sam pogledao 5/2 i dobijemo.

Za tu partiju sam dobio skoro 46k bodova.

Ludnica totalna, e da je više takvih partija.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 10:17 (Vash).
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
Nexus66 kaže...

A kaj da velim , stvarno ste PRO ,gaymori kod mcoma i kempanje da neko naleti armat ...stvarno superioran skill :) ..no Kuky nisi spomenuo da smo vam na bazzaru bili na zadnjem mcomu u 15 minuta igre?I da vam nije bilo Butchera bili bi u 5 minuta...{#}

Nevidim gdje je problem što sam te ubio pokraj mcoma ili što se stalno krečem blizu njega. Zar nije to bit obrane u rushu?

Nemoguće da ste kod zadnjeg mcoma bili 15 minuta pošto je runda trajala samo 13{#}

E da i ove tvoje fore tko je već "PRO" su čiste gluposti, ponašaš se kao da imaš 15 ,a ne 45.

Zašto je netko loš igrač ako se stalno voza u tenku, avionu ili ostalim vozilima u igri? Zar nije to oduvijek bio dio BF-a? Ako ti nekome smeta slobodno ode na neki drugi fps tipa COD{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 10:41 (Jack Sparrow).
17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Nevidim gdje je problem što sam te ubio pokraj mcoma ili što se stalno krečem blizu njega. Zar nije to bit obrane u rushu?

Nemoguće da ste kod zadnjeg mcoma bili 15 minuta pošto je runda trajala samo 13{#}

Opet provociraš mog frenda iz gerijatrije, ima da dobiješ po pici ti i onaj pirat i onaj mućki letač mesar.{#}

17 godina
lange kaže...

kako se dobije onaj statu veteran? naime imam battlefiled 1942.sve nastavke battelfilda2,bc2 i b3!

Ulogiraj se ovdje sa EA accountom i linkaj igre. Ne treba ti support da dobiješ vet status:

http://veteran.battlefield.com/

Možeš i na EA Gun club (isto s EA accountom):

http://gunclub.ea.com/

17 godina

Koja je uopće korist od tog veteran statusa?

Šta se dobije s njime? Bombona? {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
17 godina
Pero Dinamit kaže...

Uglavnom razni M1911 pištolji, u BC2 i karabinka, u Bad Company (prvom) F2000...

13 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...

To je frende za djecicu koja se loze na te stvari i jos nisu odrasla u glavi,da moze pokazivati ostalim prijateljima kako ima veteran status... :) To svatko moze imati ko ima nastavke BF,tako da ....
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Khm, hardcore PZO-ovac....

Brutal Truth \m/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja bi bo zadovoljan i s junior status

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 12:29 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HAM7A kaže...

jos jednom, al kako treba !

scene snimane jucer, JIHAD JETS and JEEPS i malo trololol

filmic je u HD kao uvijek

Igra: BF 3
Frag: HAM7A
Edit: opet HAM7A
Intro: miiiire
Duzina movia: 2:26

Rec: Fraps

Edit pro: sony Vegas pro

A creditsi :)

15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Pero Dinamit kaže...

To je frende za djecicu koja se loze na te stvari i jos nisu odrasla u glavi,da moze pokazivati ostalim prijateljima kako ima veteran status... :) To svatko moze imati ko ima nastavke BF,tako da ....

Sta je lose u tome da netko ima veteran status? mozda si ti dijete kojem smeta sve zivo vezano za ovu igru. Ako igras rpg-om ili tubom onda si noob, ako igras sa snajperom onda si camper, sad vam smeta i veteran status.

Bas me zanima sta cete nac iduce.

=XII=SandMan....
15 godina
Battlefield 3

Lijepo je vidjeti veteran 8 ili 9. Ono da ih imaš sve, samo je večina tih dobivena prek support agenta, ali svejedno, gg.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Y2K2 kaže...
Cyber_Freak kaže...
Pero Dinamit kaže...

Sta je lose u tome da netko ima veteran status? mozda si ti dijete kojem smeta sve zivo vezano za ovu igru. Ako igras rpg-om ili tubom onda si noob, ako igras sa snajperom onda si camper, sad vam smeta i veteran status.

Bas me zanima sta cete nac iduce.

Tek sam sad vidio da smo iz istog mjesta (to znam da lazes jer znam sve iz Zupanje) i da si maldji godinu dana... Poruka je bila sala pa cak i smjesko stoji na kraju poruke.. A to sto ti nisi shvatio da je sala i mala provokacija u pitanju je znak da jos nisi odrastao u glavi ili nisi skontao,tako da prihvacam tvoju ispriku... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 15:07 (Cyber_Freak).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Calinjos kaže...

Kod mene ipak ovo, je amer seljačina, ali kakvo oružje ima, za to mu se klanjam.

14 godina

Treba mi jedan lik da se započne igra na HC Noshahr Canals TDM-u.

Evo:LINK

robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

molim nekoga ako moze mi dati link gdje se od saphire moze dobit kod za b2K... hvala unaprijed :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Više se nemože.A ionako ti je taj kod vrijedio samo kada si kupovao igru preko Origina
robimarko@gmail.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice