imam ih par mozes ih vidit u mom profilu,,, sad nisam znao da su od DICE-a.... ali mi fora izgleda :) i zanima me kako se odkljucava onaj tournament dog tag ili je to isto privilegija :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako mape super izgledaju na 42" zaslonu u 3D cinema tehnologiji konverzijom 2D u 3D. Malo sam se vozikao tenkom po Karkandu i raznosio zgrade. Zakon. Odlična dubina i slika, nema dupliranja nišana kao kod nVidiine 3D tehnologije, jer su ovo pasivne naočale i normalno se vidi sve ali u 3D dimenziji.
Ma to od nvdije je smeče nad smečem,LG ima fakat najbolju 3d tehnologiju sa NORMALNIM pasivnim naocalama,a ne neke titrave gluposti kojima jos treba dodatno napajanje... brijem da uzivas sad njegdje:)
Evo sad baš završi na CBC-u i pošteno se naživciro jer nisam se mogao maknuti 10 minuta od svoje baze svaka druga smrt TK i tako cilo vrime jednostavno sam poludia pocea sam tuci sa ovim jadni mišom od stol. Čak me čudi kako jš radi. Ja mislim da mi je ovo dosta BF3 za par sati dok ne smirin živce. I onda me još Je*e neki lik sa sniperom sakriven negdje iza našeg spawna. Jednostavno je meni bilo za pluditi.Što je najgore na početku, a i do pola imamo sve baze i onda se situacija preokrene i dobiju partiju.
Sve su to slatki problemi
Brat je kupio originalni key. Mogu li ja sada bez skidanja s origina sa pira*tskom igrat i na koji način? Ako je netko voljan pomoć može i u pp.
Kako mape super izgledaju na 42" zaslonu u 3D cinema tehnologiji konverzijom 2D u 3D. Malo sam se vozikao tenkom po Karkandu i raznosio zgrade. Zakon. Odlična dubina i slika, nema dupliranja nišana kao kod nVidiine 3D tehnologije, jer su ovo pasivne naočale i normalno se vidi sve ali u 3D dimenziji.
Ma to od nvdije je smeče nad smečem,LG ima fakat najbolju 3d tehnologiju sa NORMALNIM pasivnim naocalama,a ne neke titrave gluposti kojima jos treba dodatno napajanje... brijem da uzivas sad njegdje:)
Malo je off topic, ali sad imam doma imax kino. Najbolje je da sav tv program i igre sa tom LG tehnikom konverzije 2D u 3D rade sasvim solidno, ali Avatar koji je baš snimljen u cinema 3D je fenomenalno vizualno iskustvo. Sljedeće što kupujem je monitor cinema 3D jer je ovaj tv od 107 cm prevelik za igrati BF3, samo sam probao na praznoj mapi dali radi i mogu reči da je odlično.
kako se dobije onaj statu veteran? naime imam battlefiled 1942.sve nastavke battelfilda2,bc2 i b3!
kako se dobije onaj statu veteran? naime imam battlefiled 1942.sve nastavke battelfilda2,bc2 i b3!
Zamoliš ih na supportu.
FUUUUUUUUU jebe*ih preko 15k expa i onda server disconect FUUUU
Da li pomaže 8GB RAM-a kod učitavanja mapa?
Da,jos stignes taman neko vozilo uzet.
Da,jos stignes taman neko vozilo uzet.
Znači učita se jednako brzo kao da sam igrao rundu prije istu mapu?
možda te tu i tamo kicka van, crni ekran i tako to..niš ne vrijedi 8 gb rama, isto ko 2

Napokon sredim crashanje i počnu drugi problemi.
1. pukne veza (t-com)
2. susjeda se spoji (ajde to se da nekako riješiti)
3. zeza me anti-virus jer nešto punkbuster ne radi pa imam zezancije.
Zaključak: Sa ovom sam igrom imao više problema nego sreće.(iako ova dva prva navedena nisu vezana za igru)
Da li bittlefield 3 radila na high/ultra? da stavim u komp ove rame http://www.protis.hr/products/details/memorija-ddr3-1600mhz-8gbg-corsair--2x4gb-xms3--cmx8gx3m2a1600c9/39552
i maticnu ovu http://www.protis.hr/products/details/maticna-ploca-asrock-970-extreme3--amd-970-amd-sb950-atx-dura-caps-fsb-2400-dual-channel-4xddr3/48760
Maticna mi treba neka jaka jer cu u 5 mjecesu uzet amd bulldozer-a od 8 jezgri...
Da li bittlefield 3 radila na high/ultra? da stavim u komp ove rame http://www.protis.hr/products/details/memorija-ddr3-1600mhz-8gbg-corsair--2x4gb-xms3--cmx8gx3m2a1600c9/39552
i maticnu ovu http://www.protis.hr/products/details/maticna-ploca-asrock-970-extreme3--amd-970-amd-sb950-atx-dura-caps-fsb-2400-dual-channel-4xddr3/48760
Maticna mi treba neka jaka jer cu u 5 mjecesu uzet amd bulldozer-a od 8 jezgri...
svejedno je koju matičnu imaš,to ti ne donosi ništa što se tiče brzine,a RAM ti može pomoći,ali sa tom grafičkom pod "Moj PC" nema šanse ni na High nikako,kamoli Ultra.
svejedno je koju matičnu imaš,to ti ne donosi ništa što se tiče brzine,a RAM ti može pomoći,ali sa tom grafičkom pod "Moj PC" nema šanse ni na High nikako,kamoli Ultra.
Onda cu uzet uz proc i Ati radeon hd 6970
Kuky, pirat i butcher najveće pice ikad (najveći provokatori na području bivše Jugoslavije). Recite, kako se osjećate nakon jednog slatkog rape-gangbang-gang rape festivala na wake island??
Nekako su mi slabunjavi bez tenkića,helića i svih tih igračaka :)
O takvim fanaticima sam prije govorio...nevjerovatno, zbilja.
Nekako su mi slabunjavi bez tenkića,helića i svih tih igračaka :)
Bez tenkića te knifamo i teabagamo..jel tako?
btw...i nisam vidio da ste me nešto razguzili kad sam bio prvi u svom timu i sa sveukupno najviše killeva u partiji, plus sam još nexusa rundu poslje za kaznu knifao i t-begao. E da ,a pirat nije ni igrao više tu partiju, bili smo samo butcher i ja.
hell a ti češ ga dobiti kad tad
Ako je to pitanje upučeno meni evo odgovora. BF3 ima mogučnost 3d ali za aktivne naočale sa baterijama od nVidie takozvana stereoskopic 3D tehnika. Radi na principu blinkanja ekrana i blinkanja naočala na istoj frekvenciji, tj zatamnjuje jedno oko pa drugo velikom brzinom i večina ljudi to ne podnosi odnosno mučno im je od toga. LG je osmislio novu tehnologiju pasivnih naočala tj običnih plastičnih polariziranih kakve dobiješ u kinu i tu tehniku je nazvao Cinema 3D. Ne zamara oči jer nema flikeringa i radi na principu slično red cijan naočala, tj peklapanje dvije iste slike i sa njima imaš perfektnu sliku u 3D koju možeš gledati iz puno večeg kuta i kad pogledaš van televizora isto ti dođe ko da imaš svijetle sunčane naočale. Osim toga nova generacija LG televizora ima opciju osim full 3D i konverziju 2D u 3D svih sadržaja koji nisu snimljeni u 3D Cinema tehnici. Tako da možeš gledati obične divix filmove, tv program, mkv filmove, blurey filmove, igrice, itd u 3D pomoču te funkcije iako su oni izvorno snimljeni u 2D tehnici. TV ima svoj player koji radi preko usb-a i čita sve današnje formate i podržava wi-fi povezivanje sa kompjuterom. Naravno da ga se može spojiti i žičano sa ruterom i koristiti njegove apove ili google direktno preko tv-a bez kompjutera. Još je velika razlika što te naočale osim što dobiješ dvoje sa tv-om večina trgovaca ti pokloni još pet komada tako da cijela familija uživa u 3D filmovima. Inače cijena tih naočala je oko 30 kuna dok aktivne od bilo koje firme pa i nVidie koštaju 700 kuna.
Najbolje da pogledaš na you tube: Cinema 3D demo ili LG 42LW659S i sve će ti biti jasno.
LP
Zamoliš ih na supportu.
i sta dobivam sa tim veteran statusom?
ja sam imao 8giga rama,stavio sam 12giga i mogu ti reci isti drek kao i sa 4giga!ajd mozda ali neprimjetno malooo brze.ako zeliis ubrzati ucitavanje prije bi na tvom mjestu stavio brzi hard (neki black ili ssd)!ali opet toliko para radi ucitavanja?!rade dok se ucitava istegni prstice,obrisi ruke od znaoj,nariktaj stolicu,uzmi normabel,otvori novi tab u mozilli pogledaj sta ima novog na bug forumu,itd