Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
pirat kaže...
Šef kaže...

Kaže da razmišljaju o tome, ali valjda neće to napravit. Javelin se i ovako slabo koristi. Nerfanje protiv helija trebaju izvesti drugačije, ako već misle, ali damage nikako smanjivat!

Kako god bilo nešto moraju učiniti s tim javelinom,jer sad kad te locka nemožeš se obraniti od toga.

Unistis soflam i onda se on ne moze obranit.

BF3 nick: herdjuro
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
Šef kaže...

Kaže da razmišljaju o tome, ali valjda neće to napravit. Javelin se i ovako slabo koristi. Nerfanje protiv helija trebaju izvesti drugačije, ako već misle, ali damage nikako smanjivat!

Kako god bilo nešto moraju učiniti s tim javelinom,jer sad kad te locka nemožeš se obraniti od toga.

ja dim pustim kad sam u tenku

16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Šef kaže...

MAV! MAV nek uništava SOFLAM-e, jer ako nema SOFLAM-a ne možeš ni heli/avion lockat Javelinom.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
moderator
1337Raptor kaže...

Unistis soflam i onda se on ne moze obranit.

Pa onda nisu trebali ni flerove staviti...uništiš lika s stingerom/iglom i onda se ni on nemože.....kužiš

Mislio sam na neku specijalizaciju protiv javelina.

سمندری ڈاکو
13 godina
Kako ne? S tenkom.
Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
forzzuk kaže...

Muke po forzuku pt.II,

evo nasao sam rijesenje za tvoje probleme.

Nakon ovoga bi ti moralo raditi.

Nažalost, ne radi.

Ne radi ništa.

I'm cursed {#}

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

wtf opet game disconnected sa BUG servera

skuzio sam da tu i tamo zna zastekati

da uzmem jos 4 gige rama, bil to pomoglo ili su moji problemi drukciji (sto se malog stekuckanja tice)

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

imam problem, dakle kad se idem ulogirat na origin pise mi da sam offline a sve je u redu i pricam s frendom na ts al mi on cijelo vrijeme izbacuje to

When I get sad, I stop being sad, and be AWESOME instead. True story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Pa onda nisu trebali ni flerove staviti...uništiš lika s stingerom/iglom i onda se ni on nemože.....kužiš

ECM jammer naprimjer?! opališ ecm jammer (naravno ako te zalocka onda je gotovo) i zbrišeš van dometa soflama. i onda s "pametne udaljenosti" nađeš soflam i uništiš ga. osim ako te ne cilja citv ili painter na heliju, onda ecm i bježi ili bori se, pa onda ko brži, bolji, precizniji...

14 godina
ranko091 kaže...
pirat kaže...

ECM jammer naprimjer?! opališ ecm jammer (naravno ako te zalocka onda je gotovo) i zbrišeš van dometa soflama. i onda s "pametne udaljenosti" nađeš soflam i uništiš ga. osim ako te ne cilja citv ili painter na heliju, onda ecm i bježi ili bori se, pa onda ko brži, bolji, precizniji...

Ili da neki recon u timu uzme  MAV i unisti soflam, jednostavno i efikasno, ali naravno bas se pitam koliko ljudi zna da MAV zapravo moze unistavati soflame, claymore i druge MAV-ove {#}.

13 godina
neaktivan
Granzon kaže...
ranko091 kaže...
pirat kaže...

Ili da neki recon u timu uzme  MAV i unisti soflam, jednostavno i efikasno, ali naravno bas se pitam koliko ljudi zna da MAV zapravo moze unistavati soflame, claymore i druge MAV-ove {#}.

Ne čudim se, ja kada imam MAV uništavam SOFLAME, i ostalo.

Inače izgleda da ljudi MAV vide kao napravu za penjanje po zgradama.

Kalko1212 ingame
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

definitivno imam problem sa BF3 :(

Igra pocinje trzat, nakon nekog vremena me izbaci sa servera (timeout kao i onda kicked)

Nekad se zna smrznit sama od sebe i onda crna slika, neko vrijeme mu treba da dodje sebi

Danas napravio update origina,ali se i prije toga dogadjalo (tocnije prije 2 dana) :S

Kad sam izasao iz igre, vidim da mi je temp grafe oko 54 C

Da li je problem ram ili se grafa previse grije ili nesto trece?

Ili pokretanje battleloga preko chromea?

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 0:12 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa ja sam problem sa timeoutom riješio sa isključivanjem UPnP-a na ruteru, a ovo sa crnom slikemo je moguće do grafe i možda čak drivera ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
protjeran
forzzuk kaže...
bmwhartge kaže...
forzzuk kaže...

Muke po forzuku pt.II,

evo nasao sam rijesenje za tvoje probleme.

Nakon ovoga bi ti moralo raditi.

Nažalost, ne radi.

Ne radi ništa.

I'm cursed {#}

jesi probo ono sa zvucnom i punkbasterom.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/1c84d97c27abc14a.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
MalenoSelo kaže...

imam problem, dakle kad se idem ulogirat na origin pise mi da sam offline a sve je u redu i pricam s frendom na ts al mi on cijelo vrijeme izbacuje to

moze meni neko pomoc mozda?!? :/

When I get sad, I stop being sad, and be AWESOME instead. True story.
16 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
MalenoSelo kaže...

moze meni neko pomoc mozda?!? :/

mozda ti je uključena opcija offline. ili ti se stvarno neće ulogirat, a onda ti preporučam njihov chat support da ti objasne ili nešto po novom si samo promijeniš password od akaunta i valjda proradi...

17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Izgleda da će maknuti Javelin one shot kill na heli... Znači neke uopće nećemo moći skinuti s neba više...

http://mp1st.com/2012/01/12/incoming-battlefield-3-updates-red-dotholo-fix-m320-tweak-and-javelin-nerf/

Hebalu nanu, helići će sada biti kao u BC2. Bit će potpuno neuništivi, jer igla i stinger curca vrijede protiv helija.

Sve mi se pari da sam se zahebao sa kupnjom BF3. Nerf ovo, nerf ono, a ljudi se samo trebaju prilagoditi situaciji. Za uništiti soflan treba jako, jako malo timskog rada, ali valjda ova igra nije zamišljena za i to malo timskog rada.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 11:04 (MegaMass 2000).
16 godina
MegaMass 2000 kaže...
TomoR kaže...

Izgleda da će maknuti Javelin one shot kill na heli... Znači neke uopće nećemo moći skinuti s neba više...

http://mp1st.com/2012/01/12/incoming-battlefield-3-updates-red-dotholo-fix-m320-tweak-and-javelin-nerf/

Hebalu nanu, helići će sada biti kao u BC2. Bit će potpuno neuništivi, jer igla i stinger curca vrijede protiv helija.

Sve mi se pari da sam se zahebao sa kupnjom BF3. Nerf ovo, nerf ono, a ljudi se samo trebaju prilagoditi situaciji. Za uništiti soflan treba jako, jako malo timskog rada, ali valjda ova igra nije zamišljena za i to malo timskog rada.

Svi stalno nešto plačete, kada izađe BF4 svi ćete govorit kako ne valja, da je BF3 najbolji bla bla bla

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Decki moze pomoc, naime do jucer mi je igra super radila i onda odjednom nemogu se joinat ni u jedan server uvijek mi izbaci game disconnected: could not join server. Sta da radim?

XFire: armin771 ; Origin: Archy_BiH

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 11:53 (Hedrick).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
MegaMass 2000 kaže...
TomoR kaže...

Znaš ko najviše plače? Dječrulija koja je došla sa COD-a (čast iznimkama). I sam sam odrastao na codu (preko 1000h) ,ali sam se u bc2 prilagodio a u bf3 totalno našao. Igra nudi sve, i ako je igraš pametno, u timu, paziš na kretnje, ne letiš, kombiniraš, nagrađuje te bodovima. Ali ne, ja bi letio u avionu ali mi neki stričeki nedaju jer pucaju me laserom. Dajte to smanjite da se ja igram ace combata. Upravo će takve stvari uništiti ovu igru, jer ekipa plače...nikad nisam vidio da ima toliko plakanja i da oni moraju to sve smanjivati jer ovima ne paše.

Šteta, a igra je ovako fenomenalna...iako je nekad prezirem :)

17 godina
neaktivan
Archy kaže...

Decki moze pomoc, naime do jucer mi je igra super radila i onda odjednom nemogu se joinat ni u jedan server uvijek mi izbaci game disconnected: could not join server. Sta da radim?

Vjerojatno ti PB nije updatean, pa ga updatetaj. E sad, kako ćeš to napraviti pitaj Google.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Naš kaj Mass, pješadija ni nema kaj skidat heliće i avione. Eventualno ih oštetit ili pomoć u uništavanju.

AA, mobilni AA, avioni i helići služe rušenju protivničkih letača, ne pješadija. Helić je sada vozilo koje se rijetki odlučuju voziti jer osim ako nisi u dobrom timu nemaš šta tražiti u njemu jer si praktički besplatan kill.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
MegaMass 2000 kaže...
TomoR kaže...

Znaš ko najviše plače? Dječrulija koja je došla sa COD-a (čast iznimkama). I sam sam odrastao na codu (preko 1000h) ,ali sam se u bc2 prilagodio a u bf3 totalno našao. Igra nudi sve, i ako je igraš pametno, u timu, paziš na kretnje, ne letiš, kombiniraš, nagrađuje te bodovima. Ali ne, ja bi letio u avionu ali mi neki stričeki nedaju jer pucaju me laserom. Dajte to smanjite da se ja igram ace combata. Upravo će takve stvari uništiti ovu igru, jer ekipa plače...nikad nisam vidio da ima toliko plakanja i da oni moraju to sve smanjivati jer ovima ne paše.

Šteta, a igra je ovako fenomenalna...iako je nekad prezirem :)

Soflan jedino ima smisla na velikim mapama, a ekipa taj soflan uvijek stavi na neku uzvisinu. E sad, budući da na velikim mapama ima recona ko u priči, dovoljna su dva metka iz snipa da unište soflan. Ja sam jučer na Wakeu na taj način tri soflana uništio.

Ekipa koja je u letjelicama bi trebala zatražiti da im ekipa na tlu uništi soflan tako da im ovi mogu više - manje nesmetano pružati zračnu potporu. Inače, u najboljem interesu ekipe na tlu je da unište taj soflan i bez da im letači to zatraže, jer će duže imati zračnu potporu.

Soflan svijetli ko božićno drvece, pa shodno tomu nije ga teško naći.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

danny nije istina... Ja sam se uvježbo sa dobrim vozačem, obojica imamo sve otključano, znači dva flarea, dvije vrste pratećih, standardne rakete, laser painter i ostali kirbajski dodaci i jednostavno nas ne mogu skinit s neba :) Gulf of oman više manje uđemo na početku mape i ne izlazimo do kraja :) 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vecina nema partnera kao ti i takvima jednostavno letjelice nisu privlacne, sto je jako glupo.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
Archy kaže...

Vjerojatno ti PB nije updatean, pa ga updatetaj. E sad, kako ćeš to napraviti pitaj Google.

Update sam napravio ali opet isto i sad mi dođe neka poruka disconnected from ea servers(1).

XFire: armin771 ; Origin: Archy_BiH
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Naš kaj Mass, pješadija ni nema kaj skidat heliće i avione. Eventualno ih oštetit ili pomoć u uništavanju.

AA, mobilni AA, avioni i helići služe rušenju protivničkih letača, ne pješadija. Helić je sada vozilo koje se rijetki odlučuju voziti jer osim ako nisi u dobrom timu nemaš  šta tražiti u njemu jer si praktički besplatan kill.

Pa gle, onda nema ni smisla biti pješadija ako nisi u dobrom timu, jer tko će onda rušiti te heliće, avione itd....

Jučer na Wakeu lik se voza u mobilnom AA u bazi, a helić iza njega sije smrt.

Zapravo,   ovu igru nema smisla igrati ako nisi u dobrom timu.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li u Bf3 ruskoj verziji mogu igrati europski serveri (engleski, njemački, itd.).

39 Da
3 Ne
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 12:17 (gamer4ever).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

The Mighty LAV

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
12 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice