Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.358
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Battlefield 3
O tome ja pricam cijelo vrijeme za CBC server hrvatski... Ima par admina koji svrsavaju po serveru i velicaju svoje moci preko procona (admin program za BF3).. Po meni admin ti treba samo da bana citere,promijeni mapu po zelji vecini igraca i da kicka morone koji namjerno teamkillaju ili bas vredjaju druge ... A ne da odredjuje kako i na koji nacin ces da igras i da ti mijenja pravila u hodu.Jos treba da ti odredi i koju pusku da uzmes i onda si kao da sluzis u vojsci... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
CyberDemonVZ kaže...

OK, znaci moram pripaziti na pravila i admine.

Ne moraš ništ pazit. Pravila su definirana postavkama servera, sve ostalo je više-manje preserancija loših admina. Možeš bit dobar ili loš, ali se nikome ne trebaš zbog toga ispričavat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 14:51 (Perki).
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ovim putem bih samo pozvao igrače, platoonove i klanove, voljne igre da dođu koju kod nas. Postoji mogućnost pražnjenja servera ako baš želite ili možemo svi smiskani igrat public game.

Igre su zanimljive, igra se brzo i rusha puno. Za prijašnje kritike neću pametovati jer svatko ima svoje mišljenje, događa se svašta kad ljudi gube, razumijem.

Ugl. bilo tko i u bilo kojem broju, dođite, ako bude problema i prepun server napravit će Vam se mjesto.

Hc je conq server, sa aktivnim adminima i mnogim poznatim domaćim igračima. Punish/forgive system se brine da nikad ne dobijete teamkill i izvučete se sa njim ako je bio namjeran :)

ugl.  http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-CROATIA/

pa ko poželi neka dođe

lijep pozdrav.

Gdje mi možemo vidjeti sva ta pravila koja čujem da postoje?

Jer ih možeš tu napisati?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

EVO UPRAVO SKIDAM bf3 TJ. INASTALIRAM PREKO ORIGINA I  da ima  tko da mi login za origin da postanemo frendovi

Bilo je uredu kada su appel i blackberry jos bilo samo voce! - Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
matotheBUG kaže...

EVO UPRAVO SKIDAM bf3 TJ. INASTALIRAM PREKO ORIGINA I  da ima  tko da mi login za origin da postanemo frendovi

Vidi dolje na dnu stranice:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf3-nickovi-da-se-ekipa-lakse-skupi/122184.aspx

Mislim da tamo ima dovoljno nickova...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 14:58 (TomoR).
16 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...

Potpis, hebala ih hrpa pravila na serverima. Sta je najgore u opisu servera nekad ne stoji npr. da su M320 i RPG zabranjeni i onda

udem u igru, raznesem nekog s M320 i admin me momentalno kicka, presmjesno.

a ti igraš pravo timski, umjesto kutije helta ti nosis m320. tvoj tim je sretan sto te ima...

a što se tiče rpg-ova, imaš ih 9, i dragocijeni su za tenkove, za sve ostalo imas pušku, pištolj, nož i bombu. rpg eventualno za "bunkere" riješit... tako da ako jedino sa m320 i rpg-om možeš nekog ubit, onda si fulao "profesiju"...

14 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

a ti igraš pravo timski, umjesto kutije helta ti nosis m320. tvoj tim je sretan sto te ima...

a što se tiče rpg-ova, imaš ih 9, i dragocijeni su za tenkove, za sve ostalo imas pušku, pištolj, nož i bombu. rpg eventualno za "bunkere" riješit... tako da ako jedino sa m320 i rpg-om možeš nekog ubit, onda si fulao "profesiju"...

A zasto je onda po tebi uveden M320?

Koristim sta me volja a tvoja teza da nisam timski igrac ako koristim M320 a ne kutiju healta je smjesna, uostalom najvise ga koristim na metrou

i ta situacija mi se i desila tamo, a na vecini drugih mapa koristim health, tako da ovo tvoje pljuvanje ne drzi vodu...

17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

Znaš, ubiti nekoga i protivničkom timu uzeti tiket je također timski, neovisno ubio ga ti s RPG-om, GL-om, puškom, pištoljem, kamenom ili pogledom.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
Battlefield 3

ne kuzim cemu opet prepucavanja sto koristiti ili ne pri borbi....sam si biras servere na kojima ces igrati, pa ako ti smetaju ubijanja sa m320 i rpg-om odaberes server na kojemu je to zabranjeno i sve 5....

ako je server otvoren za sve nacina ubijanja, onda tu nema vise price po meni....ove rasprave stvarno ne vode nikuda....

play and enjoj the game {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
@drahic
Na siene nisu zabranjeni mortari, ne znam odakle ti to. Ali kad dobijemo weapon limiter ići će jedan limit mortara po mapi jer inače je mortar fest i nema igre.
@ovajonaj
Nitko  ti ne sili da igraš na serveru sa pravilima ali uzimo to ovako. Svugdje gdje ideš imaju pravila ljepog ponašanja zar ne? Ako dođeš na trg i pišaš kaznit će te netko. A da malo bizarna uposredba, tako i ovo, ako čučiš u kutu i spamaš rpg konstantno po našima, bez ikakvog smisla ili skilla., prvih 5 killova ćeš proći ali kasnije kick. Admin koji drži server piše pravila, ako ti smeta, bye bye.
@Danny_HR kaže
Nikoga ne držimo za ruku nit mu govorimo kako da igra, ali postoje neka pravila ponašanja. Nemožeš uzet tenk da se otpeljaš na brdo da snajpaš i trošiš tenk. Dobiješ opomenu i letiš u drugi tim, a kasnije i van. Uzmeš venoma od 6 mjesta da odeš na krov i potrošiš ga? sinko moj ti bi trebao onda cod igrati i bit sretan što si samo kickan sa servera. Ne mislim na tebe nego ljude koji to rade. Zašto ćemo stavit limit na 5 snipera...jer se igra kvari...kako se kvari? pa ovako od 32 lika 20 uzme snipere i leže, beskorisni su, mi dođemo i zabijemo ih u bazu, onda ih uzem 30 snipere i dva mortara, mi baserape oni plaču i izlaze sa servera a sami su si krivi.
@NFSPredator0010
Pravila nema nekih posebnih: nema rpg i gl na metro, mortar spam je limitiran donekle. Samo igrati lijepo, ponašati se lijepo i ne ubijati za vozila, insta ban.
@Minoza
Nitko te ne sili na nikakav server prema tome igraj neki noob fest i nikom ništa. Svatko tko drži do svog servera uvest će set pravila da se osigura čista i brza igra i da budu podjednaki svi. Za svakog ima neki server tako i za tebe pa si ga  nađi.
@ all
Svaki admin kroji pravila na svom serveru jer ga krvavo plaća. Druga stvar je BUG koji ima svoj server i plaća im ga sponzor ili tko već šta, njih bk za posjećenost i znaju da će im ić svi kad imaju veliku zajednicu, nisu im bitna pravila a dal imaju admini ni to neznam. CBC drži šačica dobrih ljudi i oni kroje pravila. Dugo igraju bf i veterani su i znaju kakav limit, zabrane i dozvole pale da igra bude fludnija. Neće sad banat pola oružja, već malo usmjeravaju igrače da am svima bude bolje. Jer jedan rpg je slučajnost pa i dva tri...ali kad me isti lik 10 puta ubije rpg onda mislim da je na krivom serveru.
Zašto postoje 1000 tickets metro..itd, da se njubovi zabavlju, odi tamo i spamaj svoj rpg do zla boga.
Dođi na cbc i igraj kao gospodin i nikom ništa. Upravo radi toga svega, cbc je prepun stalno, da ne pričam o stranim igračima koji znaju cijenit nas i čak uče neke hrvatske riječi uz nas.
Nikoga ne tjeram na CBC, već mi se javilo par momaka odavde sa pozitvnim kritikama i tražilo TS, jer tko bi od vas hejtera došao na red da kaže neku lijepu.
Da zaključimo nitko vas nikud ne tjera, ako imate imalo soli, shvatit će te da je ovo forum i ja imam pravo reklamirat naš server kao i svatko od vas. Vi ili me ignorirajte ili mi se javite ako vas još što zanima.
Lijep pozdrav svima i sve najbolje.
p.s. svi vi koji mislite da je jedni način da se pobijedi u ovoj igri ubiti ste zalutali sa coda i učinite nam uslugu i vratite se tamo, hvala.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 15:26 (fila2208).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prvo šta radim danas kad dođem doma je odlazak na CBC s RPG-om drito u Metro. {#}

Šalu na stranu, ali mislim da svim tim ograničavanjima i "navođenjem ekipe na pravi put da svima bude zabavnije" samo isfuravate svoje frustracije i komplekse. Ne vidim zašto bi mi smetalo ako me netko ubije RPG-om, pa pobogu mogu ga i sam uzeti. Ako je ekipa kupila igru da snajpa zašto bi im ja to branio.

Upravo zbog frustriranih papaka koji svoje servere pune debilnim pravilima sam i pokrenuo BUG server. Pa onda čovjek može doći igrati kako spada, bez da se boji da će ga frustrirani admin kickati ili banati kad ga ubije.

Svaka čast svim serverima koji se ovdje reklamiraju, većinu ih imam u favoritima da se nađu kad se zaželim promjene, ali strahote od ograničenja koja si ti tu naveo su zbilja bedaste.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 15:33 (Danny_HR).

13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nema BUG server nikakvog sponzora.

Plaća ga Danny uz pomoć nekih ljudi koji na njemu igraju.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po mom shvacanju ovo je ratna igra, a ne sportsko natjecanje, dakle unistiti neprijatelja svim raspolozivim sredstvima u igri! Bez cheatanja!!! Kazu da je u ljubavi i u ratu sve dozvoljeno. {#}

Sad cu malo proturijecit sam sebi; meni smeta Baserape!

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hehe to me sjetilo.

Na nekom serveru lika 2 puta uništim u heliću tako da sam se sa jetom zabio u njega. Jbg, gad je odbijao past, a ja nisam baš prevješt u jetu.

On meni: WTF lol šta to radiš?

Ja: Sve je dozvoljeno u....

On: lol

I nastavili smo normalno igrat. No hard feelings.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
...Jer jedan rpg je slučajnost pa i dva tri...ali kad me isti lik 10 puta ubije rpg onda znam i sam da je bolji od mene jer sam ja limitiran i ne znam se od toga obraniti ali budući da imam admin ovlasti onda ću ga banati da ne bi slučajno imao bolji rezultat od mene.

evo popravio sam ;)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 19:09 (ZC_Someone).
15 godina
Battlefield 3

Ja isto smatram da treba prestat rasprava sta tko voli i sta kome smeta... Ima i vise nego dovoljno servera sa raznim mapama, modovima, zabranama i sta ti ga ja znam. 

Ako ne placas server, nemas se sta ni zalit i gg. 

Osobno, cim dodjem na neki server i vidim poruke tipa zabranjen RPG on INF, M320 ili nesto slicno, a govorimo o PUBu, bjezim s tog servera i necu se nikada na njemu pojaviti. Ne zato sta ja koristim ili ne koristim nesto od toga, ali me nervira kada admini (nhf pls) izmisljaju pravila jer misle da su neke stvari njubske. Uredu je sa tenkom pucat po pjesadiji, ali nije sa RPG-om?! 

A za sta je RPG napravljen? Rocket PROPELLED GRENADE?! Da nije za gadjat helikoptere?? Bio sam na serverima gdje cak ni smoke nesmijes koristiti jer kao uzrokuje FPS drop?! Isuse boze :) 

M320 isto neznam zasto bi ga se branilo! Nes ti granate?! A ako netko to i koristi, barem znas da nemaju health packove i SVEMU tome mozes se suprostaviti. Isto tako i MORTARIMA, pa sta je njih problem ubit?! 

Svakako, to je moje misljenje, no svaki ADMIN ima pravo staviti pravila koja hoce i kickati one koji se tih pravila pridrzavaju! Zato i placa server!

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
@ Danny_HR 
Kakva ograničenja, pa nije da smo zatvorili mape i svima dali pištolj. Ja uvijek pričam mi, a mislim na dečki koji ga vode, ja sam samo gost kao i svi.
Velim dapače samo dajte, ali kad dođem na takav server i dobijem rpg, a liku sam 5 m od njega dođe mi da se ranim. Noob fest koji vlada bez teamplaya nije za mene. Zato se neki serveri karakterziraju kao noob serveri, i kad noob dođe na jači server sa svojim forama onda loše prođe jer nije tamo di treba bit.
Velim BUG ima zvučno ime i veliku zajednicu i još je 32 igrača jel..karkand je prazan sad dok ovaj isto nije pun. I ok, ako je to vama ok, onda super. Nama je pun  konstantno, dobro ajde ujutro dok ekipa radi i to ali inače je gužva i našima super, ispalti se onda dat za server kad je pun stalno :)
@Vash 
Nisam znao, ispričavm se radi toga, i svaka čast na tome.
@desh 
Svugdje ti je sve dopušteno dok to netko trpi/plaća/podnosi :)
@ZC_Someone
Ako ti puniš BUG server onda mi jeasno kakva je tamo ekipa..dođe mi te žao, ali dobar si dečko zbilja. Ajde uživaj.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 15:47 (fila2208).
17 godina
Battlefield 3

joj tacno mi se vracaju sjecanja na stari bihnetov  server i bf2 kada je to tek pocelo i nije bilo nikakvih pravila i gdje bi moj squad cesto donosio prevagu kod pobjede jer smo drzali neprijateljsku bazu pod opsadom (squad leader se sakrije, komandir mu s vremena na vrijeme baci kutiju pomoci iz zraka a nas dvojica trojica sa c4 miniramo po bazi od helija do tenkova i ostalih vozila) pravi diverzantski odred smo bili.. Super su to partije bile.Kad sam se jednom nakon godinu dana neigranja vratio tamo, docekali su me nekakvi drugi deblini administratori koji su branili ulazenje u protivnicku bazu i stavljanje c4 na vozila kao i kradju istih... to je bio zadnji put da sam otisao na taj server...  ja to mogu opravdati jedino nesposobnim igracima koji su eto ujedno i administratori na tom serveru i da bi ikako mogli igrati protiv normalnih igraca onda moraju izmisljati neka pravila koja toliko granice sa gluposcu da mi dodje da spustim pusku i kazem eto de pucaj ti prvi necu ja viriti...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo samo jedna slika... da dokažem da jadnih ljudi ima... i da im sportski duh nista ne znaci...

i evo i jedan server koji je skrojen za te ljude

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/02926a61-53c3-430d-a7a9-f1ff96e4a796/Noobs-Metro-HighTicket-No-RPG-M320/

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 15:51 (ranko091).
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja inače isto mrzim bilo kakva ograničenja,pogotovo snajpera,ali kad bolje razmislim ima smisla zabraniti RPG i GL na metrou jer je to čisti spamfest.

Tu nema zabave,nema probijanja.Koji je skil izviriti na metrou na stepenice i ispaliti RPG? Pogotovo jer je njihov HC 64 slot server.

Ne znam kako vama,ali meni to nije battlefield.Takvo spamanje. To nije bilo ni u COD-u. Ako je to nekome zabavno nek samo izvoli,ima nas kojima nije.

Nemam ništa protiv da me netko ubije sa GL ili RPG-om ali svi znamo što je spamanje i to se često događa baš na metrou i još ponekoj mapi.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
@ Danny_HR 
Kakva ograničenja, pa nije da smo zatvorili mape i svima dali pištolj. Ja uvijek pričam mi, a mislim na dečki koji ga vode, ja sam samo gost kao i svi.
Velim dapače samo dajte, ali kad dođem na takav server i dobijem rpg, a liku sam 5 m od njega dođe mi da se ranim. Noob fest koji vlada bez teamplaya nije za mene. Zato se neki serveri karakterziraju kao noob serveri, i kad noob dođe na jači server sa svojim forama onda loše prođe jer nije tamo di treba bit.
Velim BUG ima zvučno ime i veliku zajednicu i još je 32 igrača jel..karkand je prazan sad dok ovaj isto nije pun. I ok, ako je to vama ok, onda super. Nama je pun  konstantno, dobro ajde ujutro dok ekipa radi i to ali inače je gužva i našima super, ispalti se onda dat za server kad je pun stalno :)

40 slotova, pun je od 10 sati ujutro.

;-)

Ograničavate ekipu kako će igrati, zamislili ste svoj način igre i forsirate ga ekipi. To je prilično noobovski ako ćemo već razgovarat takvim riječnikom.

15 godina
ranko091 kaže...

evo samo jedna slika... da dokažem da jadnih ljudi ima... i da im sportski duh nista ne znaci...

Pa da Ranko i onda ti takvom dokaži nešto. Njubine koji su došli sa coda jer su čuli da je bf za velike dečke. Navrati na cbc prijatelju, činiš se kvalitetan i pametan igrač :)

@Danny_HR

Je je, teško je napuniti 40 slotova na softcoreu :))

Ali neka neka, ajde uživajte.

Velim apsolutno odustajem obajšnjavati neke stvari pojedincima (ne tebi) jer zbilja ne razumiju krca od igre, jer misle da je bf cod a to je smješno. Uživajte u igri, kako zante to je bitno. AJde bok.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 15:54 (fila2208).
15 godina

Jedna od jako cestih situacija kada sa RPG-om ubijam ljude. Npr, nisanim neko vozilo i taman mi se ukaze lik ili dva negdi u videokrugu, zasto da minjam oruzje, gubim vrijeme, kad mogu ih lipo sasit sa RPGom :) Nevazno jesu li na 5/10/500m od mene.

17 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
Ne znam kako vama,ali meni to nije battlefield.Takvo spamanje. To nije bilo ni u COD-u.

Očito nikad nisi sudjelovao na Karkand (ispred hotela) ili Warlord (kod garaže ili u palači) nadefestu na Battlefieldu 2. :)

14 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

Pa normalno da ima, to su likovi koji ganjaju K/D ratio i jedina mapa koju igraju je metro na 64 slota (jednom upao i nikad vise, makljaza samo takva).

15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

Nemoj se ljutit, ali o kakvom sportskom duhu ti pričaš?

To je rat, ne viteški dvoboj.

I ja ispi*dim kad me netko sašije sa tom granatom,  pa šta. Ako ju čovjek ima zašto ju nebi koristio.

15 godina

@fila2208, koliko si puta koristio rijec njubina sve govori o tebi. Igras vjerovatno tek par mjeseci, mislis da si dobar, a neznas sta napraviti kad te netko ubije sa RPG-om?! Onda toga nazivas njubom?! A sta si ti majketi ako je on njub koji te ubio? Ti si SUPER NJUB po toj tvojoj logici. Isto tako, uvazi malo igrace koji igraju na serverima (PUB), ljudi mozda nikada nisu igrali BF/COD, nikada igrali teamske matcheve, nikada igrali na ovako velikim mapama ... Tko si ti da sudis o tome jesu li njubovi ili nisu? Jesi li ti mozda PRO igrac? Hajde molim te mi odgovori na to. 

16 godina
sardax kaže...

@fila2208, koliko si puta koristio rijec njubina sve govori o tebi. Igras vjerovatno tek par mjeseci, mislis da si dobar, a neznas sta napraviti kad te netko ubije sa RPG-om?! Onda toga nazivas njubom?! A sta si ti majketi ako je on njub koji te ubio? Ti si SUPER NJUB po toj tvojoj logici. Isto tako, uvazi malo igrace koji igraju na serverima (PUB), ljudi mozda nikada nisu igrali BF/COD, nikada igrali teamske matcheve, nikada igrali na ovako velikim mapama ... Tko si ti da sudis o tome jesu li njubovi ili nisu? Jesi li ti mozda PRO igrac? Hajde molim te mi odgovori na to. 

Igras vjerovatno tek par mjeseci???

16 godina
neaktivan
Vash kaže...
...Ako ju čovjek ima zašto ju nebi koristio.

Mene više interesira "Zašto on to uopće ima?"...

14 godina
neaktivan
iskreno na cbc bfbc2 sam potrosio dosta sati... Na ovaj novi cbc sam dosao par puta i to za ekipom... Ne volim nikakva ogranicenja u igri... Na nasem bc2 serveru mi je smetalo sto je se bilo uvelo malo previse pravila... Ali bas kao sto je Danny rekao da bi se pojedincima pogodovalo i njihovom nacinu igre. Ja na cbc bc2 nisam dosao odkad sam bio dobio kick za baserape na Isli, a rusi sam samo helice na izlazu iz baze i ubijao snajpere koji su kampali u bazi. Admin mi tad napise nemoj tagat heli prije nego napusti bazu wtf pa i malo boljem pilotu to nesmije biti problem.. I naravno oborim jos jedan heli i kick..
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice