Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.177.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
MaxonUniversal kaže...

sam sebi uskaces usta sa ovakvim odgovorima ali to je tvoj problem. uzivaj u nastavaku igranja na cro serverima! a kad se uozbiljis uvijek mozes doci na cbc ;)

ma hvala,ali ne hvala...znaci nikad vise...

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
16 godina
Battlefield 3

Ima li neki server da su dovoljna 2 igrača za početak, da se ja i frend malo napucavamo i učimo letiti. Tražim po ovima sa 16 slotova, ali piše li to negdje, da ne moram ulaziti u svaki?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Cyber_Freak kaže...
MaxonUniversal kaže...

imas li ti koji dokaz, jesi ih snimio frapsom, jesi napraivo SS!? najlakse je rec wallhack, aim bot... nitko nece priznati, ajde momci su bolji  od mene! ma daj silujes s tim serverom xXx vec duze vrijeme. Igrao sam i sada s njim, razguzili su moj tim. jednostavno su predobri!

nitko nije spomenuo nase igrace iz Hrvatske,niti ih optuzio za nesto..govorim za strance koji igraju na tom serveru,ruse opcenito i svabe koji su poznati po tome..

i bas mi se da sa frapsom ici loviti citere na nekom serveru gdje je 3 admina na serveru..lool

i kani se vise mene i xXx servera,molim lijepo...

danas sam bio i nikad vise..icu na Mad croats,BUG i ostale Hrvatske servere koji su na dobrom glasu, a na taj noob server vise nikad...

a i procitao sam vec na prethodnim stranicama da se ljudi zale na taj server i to zbog noob admina,tako da nisam jedini,samo potvrdjujem pricu..

Koliko sam primjetio u većini igara, pa i na internetu Poljaci su uglavnom najveći hackeri, tj. najveći debili. Ne vole komunicirati na engleskom, spamaju sa rječi kurwa, ne igraju teamski, koriste hackove...

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
16 godina
moderator
power_user kaže...

Ima li neki server da su dovoljna 2 igrača za početak, da se ja i frend malo napucavamo i učimo letiti. Tražim po ovima sa 16 slotova, ali piše li to negdje, da ne moram ulaziti u svaki?

Boostali bi se a?

Evo ti:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/7a597e7a-34d1-4d87-b4e0-a21ab2329552/OLDBOYS-1Player-start/

سمندری ڈاکو
15 godina
Cyber_Freak kaže...

znaci sad sam igrao na ovome hrvatskom serveru i vise nikad

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-CROATIA/

znaci zesci kurton od servera..Od 64 igraca,najmanje 5-10 ima aimbot,10 wallhack i ostale haxove...stvarno jadno...{#}

a o team playu da nepricam,nije vrijedno spomena..Iako smo igrali nas 6 preko TS-a,u squadu 4,opet nismo mogli ni osoliti zbog navedenih razloga..

zalim se adminu( SKEMBA),admin kaze imas report za takve stvari..lool

Pa BUG i xXx su znaci izmislili BF3 za ovaj server...

moja preporuka? IZBJEGAVATI GA!!!!

Evo ovim putem bi prvo pozdravio sve hrvatske igrače jer zbilja ima lijepa zajednica i odlično se igramo.  Pohvale BUG serveru, iako ne idem više, ali HC je bio odličan.

A sad da se očitujem po ovom ovdje pitanju: CBC je pun chitera? Sinko smješan si! Zašto? Zato jer smo na ts: CBC bagra koji su svi admini, H8 izaslanici, Cola koji je također admin, FRka iz TATE klana također admin, par momaka iz Srbije koji također imaju prava. Dakle uvijek je netko prisutan na TS i recimo ja igram, naletim na aimbotera, odmah vičem, u roku seks je banan i bokić.

Također svi koji se i izvuku, pamtim imena i dečki daju permanent na RCON i na one neki liste banova u koje se na razumim baš jako. Dakle to smo izbacili, chitera nema, jer ako nas i igra dosta, pričamo i diskutiramo dali je chiter.Uvijek prvo sagledamo, pratimo, gledamo dali je previše headshotova, situacije i lokacije iz kojih ubiaj i onda leti ban.

A sad dalje, koliko sam vidio njubina si, ne radi statsa, ok si činis se kvalitetan igrač ali zašto?Zato jer plačeš kao curica po serveru di te bušimo jer smo predobri, pa onda cijela četa njubova i klinaca plače da su svi chiteri.

Dakle sad nas je nekih 10-15 na ts i imamo 2-4 skvada puna kvalitetnih igrača, koji rade i imaju svoje uloge. CBC je težak server baš radi toga, jer smo uigrani i igramo svi kao neki klan. Ako se nađeš na kirvoj strani, sa svojim njubovima gubiš i plačeš to je ok. Daleko od toga da ne gubimo mi, imamo loše dane, nekad se zezamo malo pa nas ekipa rasturi samo tako..ali većinom je pwnage i plakanje takvih kao ti ali oni ne idu na bug plakati lol.   Dakle zamolio bih te ovim putem, da ne blatiš server jer nemaš konkretnog razloga,a uostalom kako ozbiljno shvatiti nekoga ko u imenu ima 666 lol. Okupi ekipu, nađite ts i probajte protiv nas, samo ako nećete plakati da smo cheat.

Ovo bi iskoristio samo još za poziv svima željnim izazova i dobre igre na CBC server. Možete doći, ako ste stariji i iskusiniji, javite mi se, ubacit ćemo Vas na ts. Svakako navratite pa se nadam se vidimo. Lijep pozdrav svima i sretna nova godina od MoRsKke_DZuKeLe.

p.s. možete me add na bflogu  M0RsKkA_DZuKeLA ako ste za akciju, pozz.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 23:19 (fila2208).
15 godina
Battlefield 3

oho kontra,koliko ja znam na CBC u igra timski uigrana ekipa.12 ljudi na TS i ghosting do bola.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...
power_user kaže...

Boostali bi se a?

Evo ti:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/7a597e7a-34d1-4d87-b4e0-a21ab2329552/OLDBOYS-1Player-start/

Ne, za vježbu samo, i da se možemo malo glupirati po mapi. Hvala!

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Evo ovim putem bi prvo pozdravio sve hrvatske igrače jer zbilja ima lijepa zajednica i odlično se igramo.  Pohvale BUG serveru, iako ne idem više, ali HC je bio odličan.

A sad da se očitujem po ovom ovdje pitanju: CBC je pun chitera? Sinko smješan si! Zašto? Zato jer smo na ts: CBC bagra koji su svi admini, H8 izaslanici, Cola koji je također admin, FRka iz TATE klana također admin, par momaka iz Srbije koji također imaju prava. Dakle uvijek je netko prisutan na TS i recimo ja igram, naletim na aimbotera, odmah vičem, u roku seks je banan i bokić.

Također svi koji se i izvuku, pamtim imena i dečki daju permanent na RCON i na one neki liste banova u koje se na razumim baš jako. Dakle to smo izbacili, chitera nema, jer ako nas i igra dosta, pričamo i diskutiramo dali je chiter.Uvijek prvo sagledamo, pratimo, gledamo dali je previše headshotova, situacije i lokacije iz kojih ubiaj i onda leti ban.

A sad dalje, koliko sam vidio njubina si, ne radi statsa, ok si činis se kvalitetan igrač ali zašto?Zato jer plačeš kao curica po serveru di te bušimo jer smo predobri, pa onda cijela četa njubova i klinaca plače da su svi chiteri.

Dakle sad nas je nekih 10-15 na ts i imamo 2-4 skvada puna kvalitetnih igrača, koji rade i imaju svoje uloge. CBC je težak server baš radi toga, jer smo uigrani i igramo svi kao neki klan. Ako se nađeš na kirvoj strani, sa svojim njubovima gubiš i plačeš to je ok. Daleko od toga da ne gubimo mi, imamo loše dane, nekad se zezamo malo pa nas ekipa rasturi samo tako..ali većinom je pwnage i plakanje takvih kao ti ali oni ne idu na bug plakati lol.   Dakle zamolio bih te ovim putem, da ne blatiš server jer nemaš konkretnog razloga,a uostalom kako ozbiljno shvatiti nekoga ko u imenu ima 666 lol. Okupi ekipu, nađite ts i probajte protiv nas, samo ako nećete plakati da smo cheat.

Ovo bi iskoristio samo još za poziv svima željnim izazova i dobre igre na CBC server. Možete doći, ako ste stariji i iskusiniji, javite mi se, ubacit ćemo Vas na ts. Svakako navratite pa se nadam se vidimo. Lijep pozdrav svima i sretna nova godina od MoRsKke_DZuKeLe.

Svaka cast vama,lijepo ova prica zvuci,ali nista drugo..Nisam jedini koji vas je lose okarakterizirao na ovome serveru,ako vratis par stranica unazad ima vise ljudi tako da..

Najgore mi je to sto smo i mi igrali preko TS-a,skontali citera,pisemo vam,vi napisete ''jeste jadni'',nemate pojma itd,i to bas ti,morska dzukela...Pa neigramn ja ovu igru od jucer da ne mogu prepoznati ko haxa a tko ne..OK,nikad nemos 100% reci za nekoga da je citer,ali ako ti par igraca napise u chatu,i vidis da su to nasi igraci iz hrvatske,pa potrudio bi se onda da barem provjerim a ne vrijedjati i sprdati kao sto si ti napraviokao sto si ti napravio...I nemoj slucajno da kazes da to nije istina jer cu ti dovesti par igraca koji su bili samnom na TS-u i potvrditi pricu..

Nitko nije tebe prozvao kao igraca radi citeva,nego kao admina kojeg boli ona stvar za kvalitetu igre na serveru..I kazes bilo vas je 10-15 na TS-u?Pa to je jos onda gora stvar sto nije niko reagirao..Jos je neki od vas rekao imas report igraca na battlelogu noobe itd..

Mislio sam da se zafrkavate,ali vi ste nas prozivali svakakvim imenima i sprdali kao da ste vi neki ''pro'' igraci a mi neotesani noobovi koji smo tek jucer poceli igrati ovu igru..

A to sto ja imam 666 u imenu je bezveze stavljeno i totalno nebitno sad u ovoj temi...I mi nismo neki klinci,imamo skoro svi preko 25 godina,neki i  preko 30 tako da, a ja osobno 27...

Imamo i mi TS od ekipe DC,na kojem nas isto bude preko 10 i stalno igramo preko TS-a,od prvog dana,tako da mi nemoras objasnjavati sta je TS..Vama ocito sluzi za ismijavanje i spradnje gostiju na vasem serveru nego za igranje,administraciju itd..

Ja ne patim od toga hoce mi pisati u battlelogu 15 losses za redom kao neki ''nabrijani'' i koji su previse '' zabrijali'' na ovu igru,bitna mi je kvaliteta igre na serveru..Znao sam na Bug otici i imati do 7 ili 8 losses zaredom ali sam se naigrao i bilo je ok...

Nije nama bilo krivo sto smo usli u gubitnicki tim i sto ste nas gazili,nego sto su nas starnci iz vaseg tima silovali citevima...

Uglavnom,svaka cast sto si se potrudio da dodjes na forum i pokusas se opravdati,mene nisi a i neces uvjeriti,a ostali neka se sami odu uvjeriti pa neka prosude sami...

Pozz i bez uvrede!!!

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 0:36 (Cyber_Freak).
14 godina
Battlefield 3

^^

Slazem se u potpunosti sa tobom.

Btw- nemojte mislit da su bili citeri tipa oni koji rage-aju sa 50-2 itd nego oni fini,prikriveni.

Tipa 21-4 itd.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Cyber_Freak kaže...

Svaka cast vama,lijepo ova prica zvuci,ali nista drugo..Nisam jedini koji vas je lose okarakterizirao na ovome serveru,ako vratis par stranica unazad ima vise ljudi tako da..

Najgore mi je to sto smo i mi igrali preko TS-a,skontali citera,pisemo vam,vi napisete ''jeste jadni'',nemate pojma itd,i to bas ti,morska dzukela...Pa neigramn ja ovu igru od jucer da ne mogu prepoznati ko haxa a tko ne..OK,nikad nemos 100% reci za nekoga da je citer,ali ako ti par igraca napise u chatu,i vidis da su to nasi igraci iz hrvatske,pa potrudio bi se onda da barem provjerim a ne vrijedjati i sprdati kao sto si ti napraviokao sto si ti napravio...I nemoj slucajno da kazes da to nije istina jer cu ti dovesti par igraca koji su bili samnom na TS-u i potvrditi pricu..

Nitko nije tebe prozvao kao igraca radi citeva,nego kao admina kojeg boli ona stvar za kvalitetu igre na serveru..I kazes bilo vas je 10-15 na TS-u?Pa to je jos onda gora stvar sto nije niko reagirao..Jos je neki od vas rekao imas report igraca na battlelogu noobe itd..

Mislio sam da se zafrkavate,ali vi ste nas prozivali svakakvim imenima i sprdali kao da ste vi neki ''pro'' igraci a mi neotesani noobovi koji smo tek jucer poceli igrati ovu igru..

A to sto ja imam 666 u imenu je bezveze stavljeno i totalno nebitno sad u ovoj temi...I mi nismo neki klinci,imamo skoro svi preko 25 godina,neki i  preko 30 tako da, a ja osobno 27...

Imamo i mi TS od ekipe DC,na kojem nas isto bude preko 10 i stalno igramo preko TS-a,od prvog dana,tako da mi nemoras objasnjavati sta je TS..Vama ocito sluzi za ismijavanje i spradnje gostiju na vasem serveru nego za igranje,administraciju itd..

Ja ne patim od toga hoce mi pisati u battlelogu 15 losses za redom kao neki ''nabrijani'' i koji su previse '' zabrijali'' na ovu igru,bitna mi je kvaliteta igre na serveru..Znao sam na Bug otici i imati do 7 ili 8 losses zaredom ali sam se naigrao i bilo je ok...

Nije nama bilo krivo sto smo usli u gubitnicki tim i sto ste nas gazili,nego sto su nas starnci iz vaseg tima silovali citevima...

Uglavnom,svaka cast sto si se potrudio da dodjes na forum i pokusas se opravdati,mene nisi a i neces uvjeriti,a ostali neka se sami odu uvjeriti pa neka prosude sami...

Pozz i bez uvrede!!!

Naravno nema uvrede, razlog nađem ponašanju je prije svega vaše pametovanje, a čiter ako je i bio možda je bio eventualno tu rundu. Ovdje je teže skužit chitere kad nea ni killcama i hc je. Neću tvrdit da nije bilo ni ne sjećam se konkretno runde. A 21-4 score nije niš chiterski. Ako majti sjedne u tenk, a inače je tenkista, vidi mu score on će sa našim spotanjem pobijediti sam. Samim tim jer ste prozuvali igrača MAJTI28 chiterom ste smješni jer odi vidi dečku statse malo i shvati tko je i kako igra. Smješno je velim, da je optužen neki stranac koji je baš epičan i dere ko lud još bi reko, ali naš dečko koji je njub za pušku ali je u tenku rođen onda je to smješno.

Hvala ti na posjeti velim, a tko će ti vjerovat neka vjeruje. Ugl. lijep i tebi pozdrav.

Evo jedan mali poklon za kraj. Slikica na kojoj se vid naš ponos, dečki su se zezali malo na firestorm i evo rezultata. Ja pošto sam siromah sa laptopom od 15.6 inča nisam mogao biti u toj eliti, ja sam 500 i neki sa 2100m. Ugl eto bitno da se hrvatska zastava vidi i da je među prvih 30 naša ekipa.

pozz

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 3:02 (fila2208).
15 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 3:00 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Daj brate link od tog servera da i ja posjetim malo te cheatere {#}

The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
neaktivan

Kakva vam je AN-94 puška?

Diretore_BB
17 godina
neaktivan
power_user kaže...

Na Bugu ti je trenutno 1 player start. Pa kad uletiš napiši da ti promijenim na koju god mapu želiš - naravno, ako je server prazan u tom trenutku.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni nije nešto. 

Kad naletiš na nekoga na blizinu tko ima full auto naježio si.

Moguće da je problem do mene, nikako se ne mogu naviknuti na osjetljivost miša, niti naći neku koja mi paše u BF3.

Trackanje meta mi je užas dok mi je to u BC2 bilo dječja igra, jednostavno mi je osjetljivost miša savršeno odgovarala. U BF3 se stalno igram sa tim, ali još nisam našao neki setting koji bi mi odgovoarao. Ako stavim na prenisko, hip fire i avion mi je ok, ali aim fire i tenk su mi katastrofa, ako povisim onda mi je obrnuto.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

moze neko jutarnje napucavanje.??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vash kaže...

Trackanje meta mi je užas dok mi je to u BC2 bilo dječja igra, jednostavno mi je osjetljivost miša savršeno odgovarala. U BF3 se stalno igram sa tim, ali još nisam našao neki setting koji bi mi odgovoarao. Ako stavim na prenisko, hip fire i avion mi je ok, ali aim fire i tenk su mi katastrofa, ako povisim onda mi je obrnuto.

Ja jednostavno ne kužim na koju foru taj njihov setting radi. Evo recimo ja napokon podesio osjetljivost da mi odgovara kad sam on foot...i super mi je osjetljivost kad sam gunner na tenku (ili čamcu ili đipu) ali sa istim settingom uđem na gunnera (one granate) u AMTRAC i moram micat miša pola metra po stolu da se okrenem za 90 stupnjeva...glupo skroz

You should never underestimate the predictability of stupidity Add me:dado1410
16 godina

Pa zar to nije napravljeno da se nebi bas u roku keks okrecali topovi, tenkovi, helici i slicno?! Meni su sensitivityi ok, a mozes i namistiti razlicite za vehicle sens i global sens u igri.

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

E jesam njubara, vidiš to uopće nisam primjetio. Tnx.

Amtrac vjerojatno i inače ima sporiju kupolu pa zato trebaš više pomicati.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
sardax kaže...

Pa zar to nije napravljeno da se nebi bas u roku keks okrecali topovi, tenkovi, helici i slicno?!

Upravo ti je i meni palo na pamet kad sam vidio na History channelu neku emisiju o (istina starijim, WW II) tenkovima, i lik na polugu okrece kupolu, i treba mu po pola minute da okrene za 180 stupnjeva :)

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
sardax kaže...

Pa zar to nije napravljeno da se nebi bas u roku keks okrecali topovi, tenkovi, helici i slicno?!

Upravo ti je i meni palo na pamet kad sam vidio na History channelu neku emisiju o (istina starijim, WW II) tenkovima, i lik na polugu okrece kupolu, i treba mu po pola minute da okrene za 180 stupnjeva :)

Da, cilj im je bio da im tenkovi budu fer. Recimo, Nijemci u 2. svjetskom ratu su radili tenkove da budu spori, da ne budu nepravedni prema savezničkoj pješadiji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 12:24 (Tonči).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je najgore bilo u BC2 što su se kupole na tenkovima presporo okretale.

Iskreno kad sam vidio kako se brzo okreću u real life na ovim modernim tenkovima usro sam se, da prostite na izrazu. Ne možeš mu pobjeć da se hebeš.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
sardax kaže...

Pa zar to nije napravljeno da se nebi bas u roku keks okrecali topovi, tenkovi, helici i slicno?! Meni su sensitivityi ok, a mozes i namistiti razlicite za vehicle sens i global sens u igri.

Pa da možeš namjestit da bude različito...ali zar nije glupo da možeš vrtiti kupolu na tenku ko zvrk ali na AMTRAC-u ne....ako su već težili realnosti trebali su to postaviti da bude default i gotovo.

Na kraju krajeva cijela ova rasprava je nepotrebna jer više manje svi miševi imaju mogućnost on-fly podešavanja osjetljivosti, ali kad smo već krenuli u tom smjeru....

You should never underestimate the predictability of stupidity Add me:dado1410
13 godina
Tonči kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Da, cilj im je bio da im tenkovi budu fer. Recimo, Njemci u 2. svjetskom ratu su radili tenkove da budu spori, da ne budu nepravedni prema savezničkoj pješadiji.

Nisam bas siguran sto hoces reci s ovim sarkazmom {#}

u 2. sv. ratu su se kupole sporo okretale zbog tehnoloskih ogranicenja, a u BF3 zbog balansa oruzja. Makar, i sa ovim sporim okretanjem su tenkovi prejaka oruzja. Imam vec hrpu medalja iz misija koje sam proveo u tenkovima.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Mjenjanje dpi-a na mišu?

Meni su sve postavke u igri iste, nisam mjenjao osjetljivost kad sam na nogama ili u vozilu. Sve radim putem miša, 2 klika i kupola se vrti ko ringišpil, na nogama sam na 2400 dpi u tenku 5600 i vozi miško
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ima li ovdje iskusnih Support-era? {#}

U cemu je prednost novih LMG-ova koji se otkljucavaju u Assignmentima?

QBB-95 i MG36.

Ovi stari, M240 i M249, imaju jednake magazine, jednak ili veci "rate of fire" i veci domet.

Ima li nesto po cemu su ovi novi toliko bolji da ih se isplati uzeti cak ako su po svemu ovome losiji?

Jedino sto mi pada na pamet, a ne mogu pronaci podatke: brze punjenje ili jaci metak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nema prednosti.
Ako trčiš i rokaš uzmi IAR ili RPK, ako se buksaš uzmi PKP, a ako radiš kombinaciju onda ti je neki optimalni odabir MG36. :)
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
Danny_HR kaže...
Nema prednosti.
Ako trčiš i rokaš uzmi IAR ili RPK, ako se buksaš uzmi PKP, a ako radiš kombinaciju onda ti je neki optimalni odabir MG36. :)

Hvala na odgovoru!

E, a zato bas i pitam.

Preporucio si MG36, a recimo M240 je po svemu bolji.

A, naviknuo sam se na LMG oruzja, pa mi RPK i slicne ne pasu... 40-tak metkica i 600 rate of fire.

Npr, M249 ima 800 rate of fire, i sa prosirenim spremnikom 200 metaka.

Pa uz to jos i specijalizacija Squad Suppresion, i da vidis kad se zalegnem i stavim bipod.. sve se muti neprijatelju pred ocima :)

17 godina
neaktivan

Da, ali RPK je mega precizan i u prosjeku moraš manje metaka ispaliti da bi nekoga ubio.

Sve iznad 750 SPM-a je meni jako neprecizno i praktički neupotrebljivo.

Najbolje ti je da odeš na popis oružja u Battlelogu i usporediš svoju preciznost s određenim oružjem, tako ćeš najlakše odabrati čime ti je najbolje igrati. Meni je preciznost od LMG-ova najveća s IAR-om, zatim RPK, pa MG36 i odmah iza toga QBB. Sve ostalo je drastično niže.

A obzirom da većina pušaka ima približno isti damage najbitnije je koliko si precizan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 12:12 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
igrao sam sa m249, neloša puškica, samo ne znam zašto baš svaki puta ispalim par metaka i reload..zaboravim da ih je 200. tako da sada samo M27 Iar kao što je Danny rekao, dobro se cilja, ne trza i jaka je
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice