Daj zamislite lik mi posalje private message da mu ja posudim svoj origin na dan-dva da on instalira i proba hoce li mu komp moci gurati igru? ono,WTF???
aj da ga znam pa mozda bi i pristao ali ovako.... no fu.... way... .)
Pizdo.
Daj zamislite lik mi posalje private message da mu ja posudim svoj origin na dan-dva da on instalira i proba hoce li mu komp moci gurati igru? ono,WTF???
Pizdo.
Da li je ovo Frostibite 2.0 na djelu ili ja imam (opet) nekakav problem?
Cause this looks shitty as hell, poćeo sam primjećivati odnedavno jako loše i zamućene teksture
očigledno jako niske rezolucije. Da li je i vama ista stvar?
Btw, kuha u meni otkad je igra izašla, večeras nakon Wake Islanda i plivanja 5 min nakon
što me srušilo iz helija mogu konstatirati da je voda pre-očajno-loše napravljena/renderana/štoveć.
Izgleda kao mješavina smrznutog ulja na hokej terenu i kroz nju 'plivam' kao kroz močvaru,
bilo da je sunčani Kharg ili tmurni Wake.
EDIT:
zaboravih, sve ultra, 2x AA.
1440x900.
Prvi puta zaigrao na hardcore serveru i moram reć da je neusporedivo bolje ,realnije i zabavnije,na normal modu se toliko naživciram za poludit
baš te tjera da igraš pažljivije i općenito se igra više taktički i timski.
Prvi puta zaigrao na hardcore serveru i moram reć da je neusporedivo bolje ,realnije i zabavnije,na normal modu se toliko naživciram za poludit
De nemoj kenj.. ;)
Neka skine igru s neta i proba kako će mu raditi singleplayer. Isto tako otprilike radi i multiplayer.
Ma meni je jedan i drugi mod odličan samo šta me najviše živcira u normal modu to je već miljun puta spomenuti 3d spotting.
Ležin u 3 pi*ke materine bogu iza nogu između 5 stabala i onda neko stiska "q" ka blesav (isto šta i ja radin) i lik me sinja.
Recimo Snajpan i stiskan "q" i vidin lika kojeg uopće niti san vidia niti san cilja u njega i moji ga zveknu.
Al sve ostalo u HC-u i u Normal Modu je OK. To šta svi kempaju u HC-u triba iskoristit i zauzimat flagove...
Ja s ekipom igram samo HC i meni je odličan..Ne kempaju svi, ovisi sve s kim igraš i kako se postavite ti i tvoj team. U normal modu nema kampera? Lool. Snajper mi se zgadio još od BC2 i ne igram s njim uopće više jer želim igrat igru a ne ležat na nekom kamenu i čekat da možda netko naleti na nišan..Još pogotovo ako mi je squad leeder Snajper pa se moram spawnat na njega bogu iza nogu.
Svatko igra što ga veseli, ali ona fora s regeneracijom healta u pussy modu me ubija skroz, na taj načim assaulti i dobivaju manje bodova za razliku od Hc moda
Ja s ekipom igram samo HC i meni je odličan..Ne kempaju svi, ovisi sve s kim igraš i kako se postavite ti i tvoj team. U normal modu nema kampera? Lool. Snajper mi se zgadio još od BC2 i ne igram s njim uopće više jer želim igrat igru a ne ležat na nekom kamenu i čekat da možda netko naleti na nišan..Još pogotovo ako mi je squad leeder Snajper pa se moram spawnat na njega bogu iza nogu.
Svatko igra što ga veseli, ali ona fora s regeneracijom healta u pussy modu me ubija skroz, na taj načim assaulti i dobivaju manje bodova za razliku od Hc moda
Mislim da bi ti zgadio HC mod da dodjem na server i sjednem u kut :), u "pussy" modu imas barem trenutak za reakciju, dok ovdje ako se ne suljas okolo padas od metka, pogotovo kada sve puske sprejaju i za večinu ih nije niti potrebno tko zna kakvo ciljanje. Bio normal mod pussy ili ne, nevolim da sudim i puštam da igra svatko svoje.
snajper je po opisu svog posla "kamper" koji spota i štiti guzice ostatka tima, koja svrha trčanja naokolo sa snajperom lol. a mape sa puno vozila bez snajpera i soflama-a jednostavno neidu.a ako igrađš preko TS sa svojim timom definitivno ne staviti snajpera za lidera.
snajper je po opisu svog posla "kamper" koji spota i štiti guzice ostatka tima, koja svrha trčanja naokolo sa snajperom lol. a mape sa puno vozila bez snajpera i soflama-a jednostavno neidu.a ako igrađš preko TS sa svojim timom definitivno ne staviti snajpera za lidera.
Ja sam tek u zadnje vrijeme poceo snajpericom igrati i opet iste stvari od pocetka se desavaju!
NITKO ne spota,ma rijetko tko.Valjda se "boje" da ce spotanjem izgubiti bodove,ako ga netko drugi rokne,dok ga on pokusava skinuti head shotom?!
Soflam kao i obicno ne koristim,jer nema smisla,nitko ne ferma ni 5% sto ti obiljezavas!
Eh sada ne znam jer to i kod vas slucaj,ali kod mene kada se respawnam,na moju ili tuđu respawn tocku(samo sa recon classom),obavezno me
sukune u zrak-kao da ispadam iz aviona sa padobranom!?
ovisi gdje ga postaviš..Jedino mi ide na živce kad sjednem s nekim u tenk i spotam sve živo sa Citv i nitko živ ne gađa..koliko puta spotam i izletim van s javelinom da ga i pogodim
a gle to kako te potrefi, evo jučer igrao sa timom 1 snajper 3 inženjerca ,supporto nas soflamom i više ništa negmmiže,ne leti...
a nekad u 3 sata igranja sa inženjercem i javelinom na leđima nevidim 2 locka soflamom. neda mi se igrati snjaperom, malo mi je pasivan ali ga volim imati u squadu jer ako čovjek zna što radi tj. igra sa timom uvelike olakša naš posao.
ovisi gdje ga postaviš..Jedino mi ide na živce kad sjednem s nekim u tenk i spotam sve živo sa Citv i nitko živ ne gađa..koliko puta spotam i izletim van s javelinom da ga i pogodim
JBG nemam pojma,ali znam da u Op firestorm,Caspian Border,K Island i ona gdje u rush skaces sa litice...Gdje god da ga postavim-ispadam iz aviona,uopce nije bitno gdje.
U gradskim mapama(Sienne,Metro...)to se ne desava!
lol jeli vam se kad desilo da snjaper zajeb..s a postavljanjem mobile spawna na rudnicima i samo se odbijete od planine pošto vas baca sa padobranom (predpostavljam da je mobilni spawn bio u tunelu) i krepate vi i vaš tim, skupila nam se bila hrpica leševa. šteta što to nisam snimo.
Imo sam igru, i to LE i nije mi se svidjela. Mozda zato sto mi je pomalo stekala ipak je moj PC sada vec mal ostariji a mozda i zato sto mi vise lezi COD. NEvolim kampere, a u BF ih ima dosta :/ Jos nesto sto sam primijetio je dosta lose, a to je spawn system, nema onoga da prepozan di u okolini ima najmanje igraca vec ide na rendom pa ako se slucajno spawnas negdje di je igrac protivnickog teama nemas bas puno sansi. Igra je daleko realnija od COD-a ali posto sam naviko na njega zamijenio sam igru za MW3 i nadam se da ce i meni i drugom forumasu biti zabavno ;)
Imo sam igru, i to LE i nije mi se svidjela. Mozda zato sto mi je pomalo stekala ipak je moj PC sada vec mal ostariji a mozda i zato sto mi vise lezi COD. NEvolim kampere, a u BF ih ima dosta :/ Jos nesto sto sam primijetio je dosta lose, a to je spawn system, nema onoga da prepozan di u okolini ima najmanje igraca vec ide na rendom pa ako se slucajno spawnas negdje di je igrac protivnickog teama nemas bas puno sansi. Igra je daleko realnija od COD-a ali posto sam naviko na njega zamijenio sam igru za MW3 i nadam se da ce i meni i drugom forumasu biti zabavno ;)
Čuj svako ima svoje mišljenje nekome se svidi nekome ne,meni osobno je odlična a šta se tiče MW3 igro sam kod frenda i igra je za mene katastrofa toliko da je ni za đabe da dobijem nebi igrao
svako ima svoj ukus......
Čuj svako ima svoje mišljenje nekome se svidi nekome ne,meni osobno je odlična a šta se tiče MW3 igro sam kod frenda i igra je za mene katastrofa toliko da je ni za đabe da dobijem nebi igrao
svako ima svoj drukčiji ukus......
Tako je ;) Od malena jos igram cod i priviko sam se. Onaj ko igra BF priviko se na njega i to mu pase, kao sto si reko svatko ima svoj ukus. Mislim da je BF zasluzeno dobio igru godine, a za najbolju multiplayer igru ce mo vidjet nakon sto probam mw3 ;)
Imo sam igru, i to LE i nije mi se svidjela
"Imao si igru" misliš? Zašto je bitno da je LE? LE pruža drugačije iskustvo?
Dobar si :P
Imo sam igru, i to LE i nije mi se svidjela
"Imao si igru" misliš? Zašto je bitno da je LE? LE pruža drugačije iskustvo?
Nisam na satu hrvatskog tako da nisam prisiljen pisati sve gramaticki tocno.
U LE dobis jos neka dodatna oruzja koliko sam vidio, tako da je cak malo lakse na pocetku...
Da li je ovo Frostibite 2.0 na djelu ili ja imam (opet) nekakav problem?
Cause this looks shitty as hell, poćeo sam primjećivati odnedavno jako loše i zamućene teksture
očigledno jako niske rezolucije. Da li je i vama ista stvar?
Btw, kuha u meni otkad je igra izašla, večeras nakon Wake Islanda i plivanja 5 min nakon
što me srušilo iz helija mogu konstatirati da je voda pre-očajno-loše napravljena/renderana/štoveć.
Izgleda kao mješavina smrznutog ulja na hokej terenu i kroz nju 'plivam' kao kroz močvaru,
bilo da je sunčani Kharg ili tmurni Wake.
EDIT:
zaboravih, sve ultra, 2x AA.
1440x900.
istina,sta vise igram sve vise primjecujem propuste z grafici, npr ne baš tako dobre texture svugdje ka sta kazes, u biti kad usporedim ovo s crysisom 2 on puno ljepše izgleda,iako engine nije napredan kao frostbite 2.
Da je health na 100% onda bi bilo ok,ovak je sam olaksano za**** znate vec kog.
JBG nemam pojma,ali znam da u Op firestorm,Caspian Border,K Island i ona gdje u rush skaces sa litice...Gdje god da ga postavim-ispadam iz aviona,uopce nije bitno gdje.
U gradskim mapama(Sienne,Metro...)to se ne desava!
Ako želiš da se spawnaš direktno moraš beacon staviti u zatvoren prostor, znači ako nema krova iznad spawn tačke ići ćeš padobranom.
Što ti to vrijedi kad si izgubio s više od 290 ticketa razlike...
Eto slozio sam sinoc jednu BF3 montazicu. Ubacio malo TS komentara by maratonci, balkanski spijun i TF2. Mozda je dramaturski uvod predugacak ali dobro je sjeo na prva tri killa.
Kad sam snimao akciju u igri uzasno me nervira framedrop pa bi molio nekog sa imalo iskustva da me uputi kako to izbjeci. THX.
Konstruktivne kritike molim.
WTFFFFF!!! Odigram 3 perfektne TDM runde i izadjem da stavim battle reports ovdje kad ono: Battle reports no longer available. I onda sam poceo da psujem: poludio sam..
a dobit ces ga...trebas sacekati malo..ako ga ne dobijes onda nisi igrao ranked ... :)
Da ali da nije ranked nebih zaradio 46 cin ali nea veze ponovit ce se
Da je health na 100% onda bi bilo ok,ovak je sam olaksano za**** znate vec kog.
Ajde ti sad meni reci,kad si tako pametan sta je realnije:
1.Moras ispucati okvir u neprijatelja da bi ga ubio (NORMAL MODE)
2.treba ti samo 2-3 metka da ubijes neprijatelja (HARDCORE MODE)
?
Mislim,ovo je samo banalna usporedba.. :)
dal netko zna razlog zasto me nakon svake 3 min izbaci sa servera?Update pb sam napravio neznam sto bi vise..