Predobar video, pravo sam se lijepo nasmijao. To se stvarno zove bad luck!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
spoio 2x6970 (6950 unlocked) klokao proc na 4000 mhz i na 19 inča se iznenadio sa bjenih min 50 prosječno 70 max 130 u jednoj grafički najzahtjevnijoj misiji ... al puno manje nemam samo sa jednom unlokanom .. znači bf3 neiskorištava multi gpu :/ barem ne 6950 cf
CPU ti je preslab da bi hranio obje kartice kako treba, vidi ovdje dokaz:
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=354707
I BF3 dobro iskorištava Multi GPU, ako ga driver podržava.
@Tonci sam me zanima dal si probao napravit dual boot samo za bf3?
Da, sašao s pameti ovaj tren :) Ne, zbog igre neću! :) Imam još neke ideje pa ćemo vidjeti.
I šta sad recimo ako je neko dobar i onda ga noobovi prijavljuju da je cheater, dobit ce ban? Masu puta mi se dogodilo da me se u online shooterima vecinom codu optuzuje da imam hackove a naravno nisam ih imao...
vidi se dobro ko vara a ko ne
Nisam bas siguran da se moze tek tako uloviti sve cheatere. Juce me je jedan tip na Bugovom serveru skinu bar tri puta u vrlo sumnjivim okolnostima. Gotovo sam siguran da me nije vidio jer sam bio na stepenicama, a lik ispred mene je popio metak tako da sam stao na pola i opet pao od jednog metka iz snajpera. Drugi put cucim kraj zastave izmedju sanduka on naleti i ne vidi me, ispalim mu tri bursta u ledja on se okerne i skine me s jednim metkom. Isao sam malo pogledat i nije imao nista u profilu da bi se bas isticalo, prije bi se reklo da decko stvarno dobro igra. No poslije sam malo trazio hackove i varanje za BF3 i kako ih opisuju mozes se varanje se zaista dobro moze maskirati. No zaboli me ona stvar nikog necu prijavljivat, a papcima ako je gust tako igrat onda nek igraju.
stvar je u tome da neko povremeno koristi i k d mu je recimo 8000 3200 sto je kad neko dobro igra za razumjet(meni nedostizno jos uvijek) i onda po statistici nemozes uvijek kuzit ali meni je koga se jednom uhvati cheater.recimo prijavio sam dva tipa koja sam osobno uhvatio same na serveru da armaju mcom,po statistici se nebi reklo da je cheater,mozda mu je ovo prvi,drugi put ali j...b..mu taj vara i gotovo,snimljen je i prijavljem pa makar se pravdao da je mislio da telefonira susjedu.nije se vidjelo u statistici ali je u svakom petom battle reportu.dva lika i 30000 bodova,da nije cheater ma kakvi,booster kako hocete,ma da zakljucim ko ih sljivi samo da ne nalete di ja igram,pozz
ajde molim vas ako netko zna i ako ima neki server za naucit letit neka mi kaze,znam da je bilo ali ko ce sad to nac.hvala
a možda je sve krivac sve te razne probleme Battlelog,zanima me kako bi radilo da je sve to bilo ingame a ne preko browsera.a možda su u šumi...
bit ce da je ovo zadnje...
ajde molim vas ako netko zna i ako ima neki server za naucit letit neka mi kaze,znam da je bilo ali ko ce sad to nac.hvala
neznam jel bilo ali evo novi driveri http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-290.53-beta-driver.html?nvidiaupdate=1
ne rekoh ti meni nista drugo tada nego: WTF?! njes nis reko za minu, geju
Ma napisa ti odmah poslije...
Jedno piatnje u vezi origina/battleloga. Ako bi BF3 sa origina deinstalirao, i ponovo kupio BF3 (znači drugi kod upisao) na battlelogu bi mi ostala i statistika i sve, jer sam ja u battlelog ulogiran s tim imenom i to je jedina vez između origina i battleloga.. jesam u pravu? nadam se da razumijete
Jedno piatnje u vezi origina/battleloga. Ako bi BF3 sa origina deinstalirao, i ponovo kupio BF3 (znači drugi kod upisao) na battlelogu bi mi ostala i statistika i sve, jer sam ja u battlelog ulogiran s tim imenom i to je jedina vez između origina i battleloga.. jesam u pravu? nadam se da razumijete
Zašto nebi ostalo, što kupovanjem nove igre nečeš dobiti i drugi battlelog račun?
Baš to me zanima, da li se dobija novi račun, ali mislim da ne jer su imena u originu i battlelogu ista...
Baš to me zanima, da li se dobija novi račun, ali mislim da ne jer su imena u originu i battlelogu ista...
Za svaku igru(BF3) moraš napraviti novi ea acc.,i ta igra ti se za taj acc veže zauvijek.
Da, sašao s pameti ovaj tren :) Ne, zbog igre neću! :) Imam još neke ideje pa ćemo vidjeti.
Sto posto imas nes instalirano na windozerima kaj se bf-u ne svida.Napravis dual boot samo s droverima od graficke i updejtas win sa sp1.Nemoj stavljat antivirus niti nikakve dodatne gluposti nego samo instaliraj bf3 pa vidi dal ce onda zajebawati. 99% sam siguran da ce sve normalno proraditi.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/11879233/1/299434675/ Chuck norris kupio bf3 :D
Prije cca 10 dana sam primjetio "bujanje" cheatera po serverima, skoro pa nije bio server gdje se nebi jedan pojavio.
I prijavio sam ih jedno 5-6, i zapisao im imena sastrane, da provjerim kasnije dali je Dice sta napravio.
I cini se da su ozbiljno shvatili problem i da dosta brzom djeluju na prijave preko onog "usklicnika" na Battlelog-u.
koliko sam vidio 2 su dobila reset statistika, a 3 su banana, s tim da su dvojica banana u roku 24h otkad sam ih prijavio, a jednom je potpuno izbrisan account.
I sad kad sam dosao nakon vikenda, samo jedan se ukazao jucer navecer, odmah sam ga prijavio, i danas vidim da je banan.
Tako da "thumb up" Dice!!!!!!
Tako je ima ih jako puno.Danas sma ih vidio oko šest komada.Odeš na njihov profil i tamo je 25h igre a lik ima orla s levelom 33:(.Prijaviš ga a lik samo resetira sate i ima ih oko 293h :(.Ove debile koje sam prijavio nitko im ništa nije napravio.Recimo DOZER73 mutavi debil sa milion koje kakvih uspjeha a neki dan par partija otprilike imao 120-1 k/d i još u Metrou kod zastavice C uđe u zidove i roka nas kao debile.Ne kužim te mamine ispljuvke koji im je gušt varati:(
Jučer je bilo kasno pa da napišem sad.
Baš se lijepo vidi kako ekipa na BUG-u igra sve bolje i bolje i kako sve više i više ljudi koristi voice komunikaciju.Evo jučer na primjer:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/11833101/1/229476731/
Partija ne izgleda niš posebno....Metro Rush i nismo prošli prva 2 M-coma ali svejedno mi je bila odlična jer sve kaj smo probali je bilo odbijeno....s time da smo koliko toliko bili organizirani (dim..flankanje...promjena strana...itd)
Mislim da je broj ticketa sad taman jer atackerima daje nekoliko šansi za napad a opet defendere ne stavlja u nezgodnu situaciju da imaju osjećaj da brane cijelu vječnost.
cya i bfield
Zao mi je svake kune koju sam dao za ovu igru.
prodaj je i vratit će ti se svaka prežaljena kuna zbog kupljene igre.
Zašto?
prodaj je i vratit će ti se svaka prežaljena kuna zbog kupljene igre.
Ne mogu jer imam jos par igara na accountu a njega ne zelim prodavat.
Zašto?
Neman pojma, bezveze mi je. Sve su iskomplicirali koliko god su mogli. Dvojka mi je puno bolja i "igrivija".

Da ne kudim stalno.. jučer stavio novi ATI driver i uspio odigrati 2h u komadu.. na jednom serveru.. sad, da li je do drivera, do servera ili oboje, ne znam.. nekako mi se čini da to sve skupa radi bolje nego prije drivera, vidjet ću sljedećih dana.. iako, origin i dalje ima svojih mušica, startanje igre ode u loop i sl..
Neman pojma, bezveze mi je. Sve su iskomplicirali koliko god su mogli. Dvojka mi je puno bolja i "igrivija".
Meni je dvojka iskreno katastrofa nimalo igriva i predosadna pogotovo heli vozit,napravili su ga koda je od papira,a da ne pricam o voice spamu na radiju od kojeg poludis.Hit detection isuse boze bolje da ni ne kazem kolko je los.Puske mi prejadno trzaju,cod2 je iz iste godine i tam su slozili da puske puno jace i bolje trzaju,u bf2 je previse staticna i to uzasno iritira.Isto tak na gradskim mapa tolko je sve zamagljeno koda igram silent hill(valjda engine ne stigne sve izrederirati kak spada),ma uzas nimalo mi se nije dopala igra.Neznam meni je bc2 20 puta vise zabavnija igra nego bf2,isto tak mi je sad bf3 puuno zabavniji od bc2.
Meni je dvojka iskreno katastrofa nimalo igriva i predosadna pogotovo heli vozit,napravili su ga koda je od papira,a da ne pricam o voice spamu na radiju od kojeg poludis.Hit detection isuse boze bolje da ni ne kazem kolko je los.Puske mi prejadno trzaju,cod2 je iz iste godine i tam su slozili da puske puno jace i bolje trzaju,u bf2 je previse staticna i to uzasno iritira.Isto tak na gradskim mapa tolko je sve zamagljeno koda igram silent hill(valjda engine ne stigne sve izrederirati kak spada),ma uzas nimalo mi se nije dopala igra.Neznam meni je bc2 20 puta vise zabavnija igra nego bf2,isto tak mi je sad bf3 puuno zabavniji od bc2.
Meni svi ti helici, avioni kurci palci idu na zivce. Ja sam mislio da sam kupio mrezni FPS.
Meni svi ti helici, avioni kurci palci idu na zivce. Ja sam mislio da sam kupio mrezni FPS.
Onda nisi trebao kupovati bf. Ako si igrao bf2, šta si očekivao, i tamo su bili.
a zasto u mreznom FPS-u ne bi bilo vozila i "letala"? ... FPS je First Person Shooter iliti pucačina iz prvog lica ... što znači da je ko O.B. tampon, možeš letjeti, skakati s padobranom, plivati .... dok je iz prvog lica sve je po standardima :) (...istina na normal modu postoji mogućnost letjenja iz trećeg lica ali ne treba cjepidlačiti :) )