Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.362
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uđem u bug online server

i čujem zvukove ali crni ekran

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Ovo mi se jako, jako sviđa.
• Added console command “UI.DrawEnable” to hide UI for screenshots / videos

To znači da ćemo jednog dana, nadam se za još puno mjeseci, moći snimiti oproštajnu fotku kak spada. :)
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
13 godina
neaktivan

Ja se spojim na srever, igram 2 do 3 min i smrzne se slika, to dosad nisam imao. Bacalo me van sa servera nakon 20 minuta, a sad je još gore.

15 godina
Battlefield 3

jesu li se popravile perfomanse sa patchem? koliko ste fps-a dobili?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

aha,evo nasa sam patch na battlelog-u, idem ga probat

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

190fps

14 godina
neaktivan

mislim da je to malo,malo previše :)

17 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

"Reduced the damage from FIM-92 and SA-18 IGLA missiles against aircraft."

Jel se to oni šale ili kaj?????

Zašto?

Pa leteće objekte sam ovako rušio ko iz šale. Totalno nebalansirano i leteća vozila su bila u debelom zaostatku za ostalima. Osim toga, avioni se ne mogu repairati. Nadam se da su bar to riješili, da se popravljaš lebdenjem iznad piste.

Ovo do sad je bio apsurd.

13 godina
neaktivan

Di si našao patch??

14 godina
neaktivan

avioni su se popravljali skup s heličima nakon nekog vremena

isto kao i čovjek,nakon nekog vremena počne se auto hilat

15 godina
drZivago kaže...

Di si našao patch??

iša sam probat uc na server pa me upozoria da je update dostupan ali da moram prvo instalirat igru :/ , a igra instalirana vec, ugl idi desni klik i repair game i automatski ce ti sve sredit i updejtat

14 godina
andrej555 kaže...

mislim da je to malo,malo previše :)

I meni se cini al tak mi pise :/

17 godina
neaktivan
Da, al avion padne na 50% od jedne rakete i onda nema više popravljanja. Dok s helićem možeš s 15% sići i popraviti se. S tenkom staneš i popravljaš se. S avionom si već na 50% voda. To je glupost.

Mislim, usprkos tome sam ownao. A sad ima da vam pripremam grobove i prije nego dođem na server. :)

Osim onom mučkom provokatoru Travnoshiku. MRŠ! ĐUBRE!
14 godina
neaktivan

vratio sam na ruski i opet radi

možda nekome pomogne

17 godina
neaktivan

imam isti problem

15 godina
Battlefield 3

a pa koji im je sad qurac, couldn"t join server, game got disconnected, ili you got disconnected from EA online, a nisam nikad prija imao ovaj problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jel to znaci da cemo mi koji imamo rusku verziju poslije patcha opet morati od nekud skidati i traziti updatovane engleske fajlove?

-BiH-slackspace
16 godina
odjavljen
ovajonaj kaže...

jel to znaci da cemo mi koji imamo rusku verziju poslije patcha opet morati od nekud skidati i traziti updatovane engleske fajlove?

izgleda da, da...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
ovajonaj kaže...

Izgleda da da.. i kod mene je isti problem (black screen).

Gledao sam u program filesu i ruski language fileovi su updateani (vidim po datumu), dok su engleski ostali isti.

Jhva Elohim Meth.
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Doxy_CRO kaže...

"Reduced the damage from FIM-92 and SA-18 IGLA missiles against aircraft."

Jel se to oni šale ili kaj?????

Zašto?

Pa leteće objekte sam ovako rušio ko iz šale. Totalno nebalansirano i leteća vozila su bila u debelom zaostatku za ostalima. Osim toga, avioni se ne mogu repairati. Nadam se da su bar to riješili, da se popravljaš lebdenjem iznad piste.

Ovo do sad je bio apsurd.

Zapravo i ne baš. Avionu su se uredno popravljali letenjem, a sada će ih biti nemoguće srušiti. Nema tog pilota koji ne zna izbjeći Stinger/Iglu. I ovako je jedna raketa nedovoljna (već dovoljno nerealno), a sada će trebati najmanje 3 za uništenje, što znači da:

- ispališ jednu: flares

- ispališ drugu: pogodak, ali samo na 50%, dakle disabled (SADA!), a od zakrpe manje.

- treći pogodak vodi u "disabled" pretpostavljam, inače je isto kao i prije, a opet imaš fire extinguisher...

- četvrti...

Svakako, za srušiti avion moraju istovremeno napasti 4 pješaka, odlično se organizirati za tajming imati sreću da pilot već pada, ne zna letjeti ili namjerno kruži, jer je u suprotnom lako pobjeći iza prvog brda s afterburnerom.

Veće šanse sad imaš da se avion sam zabije u tlo od straha kad ga lockaš, nego da ga srušiš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 10:52 (Tonči).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Isti problem i kod mene. Nakon prebacivanja ENGL to RUS opet radi

Win Osama in hide and seek
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...

Hmm, moja ruska verzija se instalirala ko engleska, pa se nadam da će mi ispravno patchat... Javim navečer...

Naravno, moj omiljeni SCAR-H su morali oslabiti...

"Instalirala ko engleska"? Kako to mislis? Tj, kako se to dogodilo :)

A sto se tice SCAR-H, sumnjao si da to nece napraviti s jakim oruzjima? ;)

Nisam sumnjao, iako nisam smatrao da je SCAR-H OP, s obzirom da ima pristojni recoil...

Što se tiče instalacije igre kao engleske verzije (i dalje mi piše da imam rusku instalaciju), imao sam original ENG file-ove, kopirao ih u folder od igre, modificirao install file-u na način da mi instalira kao englesku, "sakrio" RU file-ove i instalirao.

Pobunila se igra da nema RU file-ova, ali kad je vidjela da su engleski file-ovi na hardu, pristala je instalirati se kao engleska verzija. Nakon toga sam "otkrio" RU file-ove, napravio Repair Install (patcha-lo mi sve potrebne file-ove), ali igra mi je ostala na engleskom, i od onda radi relativno pristojno.

17 godina
neaktivan
loud killer kaže...
Calinjos kaže...

Za sve koji trebaju prikaz FPS u igri:

upisete u konzolu (2x tipka pored 1=tilda)

pa opet 2x za izlaz, tako nesto

Render.DrawFps 1

igri:i ovo moze biti korisno da vidite sta "gusi" igru, crta graf iskoristenosti CPU/GPU te FPS

Render.PerfOverlayVisible=1

Neb ja to sve radio po konzoli nema tih para...kad stigne patch onda cemo pricati.

Pa nije bas da upadas u pentagon, samo palis prikaz performansi + FPS, sto inace radi u pozadini, ti samo sebi to prikazes.

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

a pa koji im je sad qurac, couldn"t join server, game got disconnected, ili you got disconnected from EA online, a nisam nikad prija imao ovaj problem?

MNeni isti govno, ovo je koma. Platiš masno igru i oni tako.

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ja od prije patcha ne mogu igrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Kako da prebacim sa eng natrag na ruski u registry-u ili nekaj drugo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Zapravo i ne baš. Avionu su se uredno popravljali letenjem, a sada će ih biti nemoguće srušiti. Nema tog pilota koji ne zna izbjeći Stinger/Iglu. I ovako je jedna raketa nedovoljna (već dovoljno nerealno), a sada će trebati najmanje 3 za uništenje, što znači da:

- ispališ jednu: flares

- ispališ drugu: pogodak, ali samo na 50%, dakle disabled (SADA!), a od zakrpe manje.

- treći pogodak vodi u "disabled" pretpostavljam, inače je isto kao i prije, a opet imaš fire extinguisher...

- četvrti...

Svakako, za srušiti avion moraju istovremeno napasti 4 pješaka, odlično se organizirati za tajming imati sreću da pilot već pada, ne zna letjeti ili namjerno kruži, jer je u suprotnom lako pobjeći iza prvog brda s afterburnerom.

Veće šanse sad imaš da se avion sam zabije u tlo od straha kad ga lockaš, nego da ga srušiš.

Pa to je i logičnije IMO. Nema šta jedan pješak trgati avion bez pol muke.

Za avione su primarno zaduženi helići, drugi avioni i AA. Ako već ne uspije ništa od toga onda mi je nekako logično da treba malo više truda pješacima.

A kad je avion disablean do sada mu nije bilo pomoći. Osim da sleti što je jako, jako teško.

15 godina
protjeran
Battlefield 3

Moze netko sa ENG igrom uploadati en.toc file iz D:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3\Data\Win32\Loc ? Par Kb...

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ja neznam zsto nisu stavili ko u bc2 kad ti netko lijepi c4 na tenk/aa da cujes. Jucer su me digli 2 puta ko od sale.

Zapravo cujes ˝Planting c4˝ ali to je toliko tiho da ne skuzis.

Jos ako pricas s nekim na tsu, u zaru borbe,sve leti oko tebe,granate padaju,jos i da njega cujem.

nadam se da ce to popravit.

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Svi koji imaju Ru verziju prebačenu na Eng evo link ako očete i dalje na Eng:

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

Moj PC  
0 0 hvala 5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice