Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.171.866
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
forzzuk kaže...

Nemogu vjerovat da ću ovo reć ali polako sam se zasitio battlefielda.

Vjerojatno zbog količine retarda koji igraju i uništavaju samu bit igre a to je teamplay.

Sve u svemu, igram Skyrim, nakon njega L.A. Noire, imam dovršiti Napoleon:Total war... a kad mi se zapuca, sat-dva sjednem za BF3.

BC2 mi je u nekim,ponavljam, u nekim stvarima bio zabavniji i bolji.

Naprosto nemam više osjećaj da sam postigao nešto, pogotovo sad kad ima 200 levela ili kolko već..glupost.

Ono, forever alone lvl. 150 u battlefieldu,meh {#}

potpisujem... teamplay je 0 jako tesko je nesto napraviti samo se trckara okolo i toga sam sit, ne fali mi bc2, dapace ne planiram ju ikada vise upaliti :) cekam taj gw2 da vidim hoce li se vratiti team play ili ode sve u tri lijepe...

15 godina
protjeran
Battlefield 3

Mene su mape razoćarale{#}

Moj PC  
6 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igram  bf3 na conq na caspianu idem cap B kad ono dodem tamo pocnem capat i ubi me lik koji lezi ispod one kuce kod B ja gledam i nevjerujem ajd reko valda neki bug kad ono odem ja opet al ovaj put sa tenkom deodem temo derem po kuci i nista izadem van skocim tamo na ulaz i upadnem u zemlju!!!

To je neki novi bug ilI?

0 0 hvala 0
16 godina
forzzuk kaže...

BC2 mi je u nekim,ponavljam, u nekim stvarima bio zabavniji i bolji.

bad company2 rules

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni mitraljezi na tenkovima djeluju smiješno slabi...

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Jel ste vi to promjenili postavke serverya na 32 igraca i na rush kombinirano sa cq.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

jel poznat ikome ovaj problem pri paljenu igre,koji put dode 2-3 puta za redom pa onda uspijem uc u igru: 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Problem !
Nikako nemogu niskim zaigrat COOP nece spojit dode do waiting palyer 2 i tak krepa  ima neko rjesenje?

Nemam otvorene portove tak da nezz jel do toga?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Instalirao sam BF3 i kad odem na BAttlelog--- multiplayer nadem server i normalno JOIN
ali nakon toga mi pise joining server stalno i nista se ne dogada. kad odem ugasiti ono u (bf3.exe) u TM nema ga
nece mi ni singleplayer.

pomozite mi ako znate
zahvaljujem unaprijed
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

jesi skinuo battlelog plugin?

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
da
i dodao igru na PB
i instalirao drivere od graf
i instalirao DirectX
i nece

a kad sam imao piratsku verziju radio je(mislim SP) a sad kad imam orginal CDkey i BF3(ruska verzija) preko Origina nece
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Problem !
Nikako nemogu niskim zaigrat COOP nece spojit dode do waiting palyer 2 i tak krepa  ima neko rjesenje?

Isključi Avast  meni pomoglo

13 godina
neaktivan
IfeCro kaže...
Demzi94 kaže...

Problem !

Isključi Avast  meni pomoglo

nemam avast nego nod

17 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Jel ste vi to promjenili postavke serverya na 32 igraca i na rush kombinirano sa cq.

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bf3/2435197.aspx

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
AA-d00d kaže...

Sad sam bio na praznom serveru i vježbao letenje helikopterom...kako vi uspijevate tim čudom letjeti, meni je to strašno!?

I kako sletjeti normalno sa avionom, ako se može uopće?

Meni je ovdje lakse letjeti nego u bc2,evo ovdje sam se malo zafrkavao

Meni nikako ne ide. U bc2 sam bez problema svladao na gamepad ali ovdje pomoću miša i tipkovnice {#}

13 godina
protjeran

Pa ne znam kaj se ocekivalo od tog battlefielda..osim kao "stunning# graphics i to...sve je ostalo isto, isti kalup..

steta je recimo za ARMA2 i RO kaj se vise ne populariziraju...da se tamo stvori jaci community to bi bilo pravo ratovanje...

ovak...tresla se brda rodio se mis.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo opet dns budale na serveru !

Dodem na flight training server svi se lepo zahebavamo i letimo i naravno dode neka budala uzme AA i dere po nama mi mu jos kazemo da prestane al ne on odma "CRYING BABY" pa hebote ako je server za ucit letit onda leti a ne doc na server i radit gluposti!

Joj kako mi digne tlak najrade bi mu doso doma i opalio dve tri zidarske da se pribere

3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Nisam igrao par dana B3 i sada mi samo piše joining i neće da uđe u igru... Ne mogu vjerovati da za svoje novce nemožeš dobiti nešto a da nema problema! Uostalom, da li tko zna kako riješiti taj problem? Stalno mi piše JOINING SOLDIER..., a u task manageru mi nema Battlefield 3

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scorp21 kaže...

Nisam igrao par dana B3 i sada mi samo piše joining i neće da uđe u igru... Ne mogu vjerovati da za svoje novce nemožeš dobiti nešto a da nema problema! Uostalom, da li tko zna kako riješiti taj problem? Stalno mi piše JOINING SOLDIER..., a u task manageru mi nema Battlefield 3

ja sam bio ugasio steam, xfire, skype al ne sam log off nego EXIT i proradilo

17 godina
SoFtY kaže...
da
i dodao igru na PB
i instalirao DirectX
i nece

a kad sam imao piratsku verziju radio je(mislim SP) a sad kad imam orginal CDkey i BF3(ruska verzija) preko Origina nece

Otvori Origin, desni klik na sličicu od BF3, Repair Install, sretno.

16 godina
Battlefield 3

kako mogu promjeniti poziciju kad sam u vozilu npr necu da budem vozac hocu da se prebacim na pusku?? znam dok sam igrao stari bf da je moglo :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

kako mogu promjeniti poziciju kad sam u vozilu npr necu da budem vozac hocu da se prebacim na pusku?? znam dok sam igrao stari bf da je moglo :S

F1 F2 itd.

=XII=SandMan....
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
SoFtY kaže...
da
i dodao igru na PB
i instalirao DirectX
i nece

Otvori Origin, desni klik na sličicu od BF3, Repair Install, sretno.

Napravio sam ja to jucer i opet nije htjelo,sad sam ga izbrisao i idem ga opet instalirati...
a jeli mozda razlog to sto sam ja  na kompu imao datoteke instaliranog crackanog BF3 pa opet instalirao novi orginal?

onaj stari sam isao unistall ali je ostalo a ja nisam vidio -.- 

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vraga ćeš uć u server sa 32 slota {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sad vam je prilika. Skrešao se pa ima mjesta. LOL
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Skrešao se 

{#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
15 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

Pa ne znam kaj se ocekivalo od tog battlefielda..osim kao "stunning# graphics i to...sve je ostalo isto, isti kalup..

steta je recimo za ARMA2 i RO kaj se vise ne populariziraju...da se tamo stvori jaci community to bi bilo pravo ratovanje...

ovak...tresla se brda rodio se mis.

Na Armi je community itekako jak. Populariziranje? Ne hvala, to je ubilo Flashpoint, Ghost Recon i Rainbow Six.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja stalno igram sam jer jos nemam s kim jer mi je prvi put pa nisam skupio prijatelje uglavnom tesko je kad si sam.timski rad je presudan,kad god upadnem u neku ekipu koja igra iole timski bude mi puno lakse nego solo a jos kad sam sam a ovi protivnici se skupe pa jos na team speak ili slicno tek onda sam naj... i mogu se fuckat{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Na Armi je community itekako jak. Populariziranje? Ne hvala, to je ubilo Flashpoint, Ghost Recon i Rainbow Six.

{#}

Makar mislim da bi RO2 neki i mogli igrati. On je već nekako pristupačniji, pogotovo bez realisam postavki na serveru.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Izasli su novi driveri za AMD i meni je bf3 puno zabavniji od bc2.Pogotovo vozit tenk i njegove specijalizacije,isto mi se svida kaj je puno teze ubit nekog nego u bc2.

Mape su odlicne,sto vise tog otkljucavam to mi igra jos zabavnija posaje.Sve u svemu zadovoljan sam s igrom,jedino fali teamplay-a malo.Al to nije problem ak imas dobre ljude u squadu.

1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice