Sta sad ne radi vise ni onaj aktivacijski server od origin?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je totalni fail za EA i njihovo silovanje s Originom.
Imam feeling da na Steamu nebi bilo ovakvih problema.
Ni sam ne mogu prežaliti kaj nije izašla na steam! Ako ništa drugo origin bi bio manje opterećen....
Ovo je totalni fail za EA i njihovo silovanje s Originom.
Imam feeling da na Steamu nebi bilo ovakvih problema.
A steam je savrseno radio u pocetku.
Ako netko ima problema sa igrom tipa: da mu igra trza,kida se slika kad pomakne miš i igra ide ushrano na bilo kojim postavkama a znate da bi trebala letjeti s obzirom na hardware koji imate
onda probajte ovo meni je uspjelo i igra mi se doslovno preporodila sad igram na 1920x1200 teksture na high sve ostalo na medium sijene i efekti na low i igra mi LETI
uglavnom uciniTE ovo
open the console with ~ and type in these two commands:
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1
RenderDevice.TrippleBufferingEnable 0
meni par puta nije htjelo prihvatiti naredbu nego je izbacivalo da naredba nije tocna ili ne postoji ne sjecam se sad tocno
ali sam onda upisao "list" u konzolu i onda mi je izlistalo sve moguce naredbe u konzoli i onda sam upisivao svoju naredbu i vrijednost 0 ili 1 na kraju (nakon razmaka) zavisi koju naredbu upisujete
nakon entera dobio sam odgovor "falshe" za naredbu sa vrijednosti 0 i "true" sa naredbom sa vrijednosti 1
igru ne mogu prepoznati nakon ovoga,doslovno leti
evo video sa tim problemom pa ako se netko prepozna neka ovo napravi
Pa ovo riješenje jučer i danas tražim cijeli dan i evo ovo je uspjelo.Ma treba ti dat Nobelovu nagradu.
Dakle crko im aktivacijski server omg.
gdje se trenutno moze najjeftinije kupit??
Nije ovo prva igra koja ide preko origina pa da možemo reći da je mrtvi početak.
Naravno, servis treba istestirati u praksi i uvijek postoji šansa da se nešto zdrma ali daaaaj... nakon uloženih MILIJUNA u reklamne kampanje,
oglašavanja, flejmanje i hype, sad im rikne servis kojeg pokušavaju postaviti kao konkurentni standard Steamu i sami sebi zapnu
nogu a meni sjebu večer.
ma lijepo trebali su staviti bez tih aktivacijskih sjanja,a znali su da će biti kaos ovih dana.pa daj više Rašida da radi u pm.
Pa nema veze ako je origin crko,ja ionako tek sutra dobivam igru :-)
Dakle crko im aktivacijski server omg.
Not funny
Cekam kljuc nekoliko dana, i stigao mi je prije nekoliko minuta!
Cak mi je i zena danas vani!
I sad crkne aktivacijski server?!?!
Nadam se da ce uskoro popraviti origin ali nije mi od prevelike vaznosti to ionako igru u utorak tek dobivam jer je steam izmuzo previse para od mene ovaj mjesec...
Murphy negdje vari od smija.

Ma sorry ali smijem se jer ono EA je znao da će bit navala i mogli su to bolje osigurat i iztestirat a ne da im ovako crkne baš kad igra izlazi.
Sad mi čak nije žao što moja kopija tek dolazi možda slijedeći tjedan, barem ću bit pošteđen glavobolja.
Ja sam imao sreće da sam aktivirao igru oko 16:45 danas, tako da sam aktivaciju igre prošao, sad skidam i čekam da se skine kroz sat i pol, dva ;)
Ja neznam valjda sam totalni glupan pa mi vise nista nije jasno.Skinem igru i napravim sve ono za promjenit jezik i nece,mislim nisam vidio koj jezik je u igri jer je nisam ni pokrenuo nego mi na ruskom izbacuje nesto pa po tome kontam da nisam ni promjenio jezik,ili moze izbacivat na ruskom sta hoce ali igra je na engleskom,zna li netko?
Nisi nekaj dobro napravil, ak si išel po onom naputku sa basehosta, onda ti nakon učinjenog tj prebacivanja na engleski, mora pisat sve na eng, a ne na ruski ili polovično i slično..

Ma sorry ali smijem se jer ono EA je znao da će bit navala i mogli su to bolje osigurat i iztestirat a ne da im ovako crkne baš kad igra izlazi.
Sad mi čak nije žao što moja kopija tek dolazi možda slijedeći tjedan, barem ću bit pošteđen glavobolja.
Hehe, ma sve 5
A kao slag na tortu, ovo mi je prva multiplayer igra u zivotu koji kupujem original, i sad ovo
Dobro prvo iskustvo.
Ajd, ak netko skuzi da je proradilo, nek odma napise, vise mi se neda klika "Redeem"
Ja neznam valjda sam totalni glupan pa mi vise nista nije jasno.Skinem igru i napravim sve ono za promjenit jezik i nece,mislim nisam vidio koj jezik je u igri jer je nisam ni pokrenuo nego mi na ruskom izbacuje nesto pa po tome kontam da nisam ni promjenio jezik,ili moze izbacivat na ruskom sta hoce ali igra je na engleskom,zna li netko?
Nisi nekaj dobro napravil, ak si išel po onom naputku sa basehosta, onda ti nakon učinjenog tj prebacivanja na engleski, mora pisat sve na eng, a ne na ruski ili polovično i slično..
da izbaci mi gresku na ruskom,uf uf bas sam u banani vise od ovog
Da, uvijek, ali uvijek kad se netko javio da ne radi promjena jezika bila je njegova greska.
U 100% slucajeva.
Blade Runner31: sad nemoj u uputama citati recenicu po recenicu, nego rijec po rijec, i naci ces gdje si pogrijesio.
da izbaci mi gresku na ruskom,uf uf bas sam u banani vise od ovog
A znam i ja sam tak nekaj sfušal u početku, samo ja sam imal sliku tj onaj početni zaslon, al bez slova, i s tim još da sam išel čačakt po registryu, napravi ona 3 koraka, i nebuš niš zeznul...
RUSI molim pomoc ;)
Kad keljim one datoteke za eng jel ih mecem u Program files/EA/Battlefiled 3 ili Program files/Origin games/Battlefiled 3
pa kad malo razmislite kad je ea izdala ovakvu igru s tolkom prodajom samo na originu? jos nikad ovo im je prva tako da oni nisu ni znali kako to sve ide. ovi ostali njihovi hitovi su se prodavali i na drugim servisima pa nije takva guzva. al valjda ce uspijet do sutra to popravit. ima li jos netko feeling da ce bf3 bit prodavaniji od novog cod-a?
Da, uvijek, ali uvijek kad se netko javio da ne radi promjena jezika bila je njegova greska.
U 100% slucajeva.
Blade Runner31: sad nemoj u uputama citati recenicu po recenicu, nego rijec po rijec, i naci ces gdje si pogrijesio.
znam zato i kazem da sam izgleda totalni imbecil kad nemogu napravit,i jos mi se ponovo skida igra iako neznam zasto kad je nisam brisao nego sam deinstalirao origin i kad sam ga vratio sve skida ponovo,a tamo je,ma....
RUSI molim pomoc ;)
Kad keljim one datoteke za eng jel ih mecem u Program files/EA/Battlefiled 3 ili Program files/Origin games/Battlefiled 3
C:Program Files/Electronic arts/BATTLEFIELD 3/Data/Win32/Loc u taj folder one dvije datoteke 1.2gb..
evo završia sam singleplayer, solidna prića,super završetak, dug taman koliko triba bit, a sad pređimo na ono bitno, mp :D, ako sve bude po planu sutra preuzimam igru.
sta origin crko?
ja citav dan na originu i nikakvih problema?
A registri mi nije isti ko na slici,imam battlefield3 u Ea games i tamo je jedno i imam ispod electronic arts i tamo je isto Battlefield3
Dal ste označili u originu da ( da ne morate opet skidat s neta igru) vam ostavi instalacijski dio?
Ja sam stavil na drugi hard, al tam mi sprema cache..
Pa kaj nebi tam trebal biti folder sa instalacijskim djelom u slučaju da ovu igru oću izbrisat i slično?
Smrdi mi da na origin..
Sutra bježim iz škole
znam zato i kazem da sam izgleda totalni imbecil kad nemogu napravit,i jos mi se ponovo skida igra iako neznam zasto kad je nisam brisao nego sam deinstalirao origin i kad sam ga vratio sve skida ponovo,a tamo je,ma....
Ajde, polako :)
Ok, sad pisi doslovno stavku po stavku sto si radio, pa mozda ustanovimo zasto ne radi.
Prvo reci sto imas slozeno u Originu u opcijama gdje da ti instalira igre?
Zatim reci dal si provjerio dal je tamo BF3.
Zatim koji si fajl skinuo za promjenu jezika, koji su fajlovi unutra i kamo si ih snimio.
Pazi da ne snimas cijele strukture direktorija, nego jedan po jedan fajl, u jedan po jedan direktorij.
Isto i za drugi rar.
Onda reci sto si pronasao u Registry-u i kako i na sto si izmjenio.