Avowed

poruka: 82
|
čitano: 19.334
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Avowed

i ti youtuberi obožavaju drkati ljude, to nije review, nego preview, review izlazi kad izađe i igra

2 mjeseca
Avowed

Igra li tko? Igra ima solidne ocjene, i nije tehnički krš na PCu. Ja sam na cca 2 sata igre za sada...

0 0 hvala 0
15 godina
Ne izgleda perspektivno

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
KTM kaže...

Igra li tko? Igra ima solidne ocjene, i nije tehnički krš na PCu. Ja sam na cca 2 sata igre za sada...

daj malo dojmove, jel bude onaj osjećaj kao u oblivioni ili skyrimu, kad izađeš u svijet i jedva čekaš istražiti sve živo

14 godina
Borba izgleda zabavno. Pogotovu ranged klase i mage. A i imam gamepass. Probam tokom godine
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dal se mora igrati baš kao mage ili postoje klase?
Mene ono sa knjigom i štapićem nimalo ne impresionira.

Imam uostalom GP Ultimate ali velika je igra pa da ne trošim bezveze promet ak nije za mene.
14 godina

Postoje i melee klase, ali ovo mi je izgledalo baš zabavno na prvu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Avowed

Ovo imam namjeru odigrati na Gamepass-u, i mislio sam 18. kad izađe započeti,

ali nema smisla ako je igra u takvom bugovitom stanju.

Ima vremena, nek popeglaju prvo.

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja sam odustao, igra je B produkcija po 70eur (blažena 'probna' verzija). Ako vam dobro zvuči mahanje kartonskim cijevima (kako bih opisao melee combat, magiju nisam probao) i statički svijet prema kojem je 20 godina stari Oblivion mega imerzija, probajte. Ali nikako po punoj cijeni.
Itemizacija loša. Upgrade jednih te istih weapona, nikakva raznolikost protivnika. Nema slobode i za razliku od Outer Worldsa ovdje ne možete napasti random NPCeve koji ovaj put ni nemaju neke rutine već svaki u svom kutu stoje.
S tehničke strane, igra izgleda isprano, voda kod plivanja gotovo nema reakcije, u većinu kuća ne možete, ali zato na epic postavkama OZNOJI rtx4090 (i to uz DLSS!!)
Da su izdali po 40eur da prate ono što su napomenuli kako ovo nije AAA, još i ok, malo junka. Ovako, sačuvajte si lovu.

Ambi soundtrack i Garrus voice actor dvije najsvjetlije točke.

5/10 nakon 13h. Možda odigram kad prošire sadržaj i dođe koji jači mod.
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
8 0 hvala 3
15 godina
Nažalost PC gaming je već duže vremena u krizi. Tu i tamo izdaju odličnu igru ali nažalost 90% izdanih AAA igara je alpha koja se pušta u prodaju.

Pogledajte malo ovaj rewiev
13 godina

Ja igram sa two handed mačem i heavy armorom , nije tolko loša igra kolko se priča.

Za performase koristite Lossless Scailing na 2x modu ako vam kartica ne podržava FG.

6 godina
Avowed

Nije losa, ali je IMHO pretjerana cijena. Budem je na prvom malo vecem popustu uzeo. Do onda vec imam hreptinu toga u zalihi na sto mogu trositi svoj zivot.

0 0 hvala 0
15 godina
Ja se ohladio nakon nekoliko sati igranja.
Igrao sam POE serijal, vidio ovo reko vidi First person fantasy koji vuce na TES, al na kraju mi je prosjek neki zasad.

Likovi nezanimljivi, lore dosadan (krenio sam preskakat), Character progression kao da mi na kapaljku daju ove pointe i resurse za upgrade. Prvi town izgleda tak prazno i nezanimljivo, umjesto da te ocaraju na pocetku.

Svidja mi se explore region part sa skrivenim skrinjama i par dungeona koje sam otkrio.

Ja bi reko ne kupujte, neg ak ocete igrat, cekajte neko snizenje.
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Avowed

Radi super, samo isključio RT. Izgleda prosječno, otprilike kao i outer worlds, a otprilike je i tako igrivi od prve minute. 

Zabavno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 mjeseca
Cansee kaže...
KTM kaže...

daj malo dojmove, jel bude onaj osjećaj kao u oblivioni ili skyrimu, kad izađeš u svijet i jedva čekaš istražiti sve živo

Nije taj osjećaj, ovdje imas regije, više je kao Witcher podjeljena igra, što ja osobno preferiram. Inače sam sucker za Obisidanove RPGove, evo brojač kaže da imam 9 sati, a jutros krenuo igrati

Meni jako jako zabavno, napišem drugi put malo više sada sam preumoran.

13 godina
Avowed

Btw vlasnici RTX kartica mogu u novom driveru namjestiti DLSS4 za Avowed, slika izgleda puno bolje ali što je starija kartica to je performace hit veči!

1 0 hvala 0
2 mjeseca
Streetpunk kaže...

Btw vlasnici RTX kartica mogu u novom driveru namjestiti DLSS4 za Avowed, slika izgleda puno bolje ali što je starija kartica to je performace hit veči!

Probam mada mi je i ovako grafika ok, nisam fan ove glinene grafike kakva se gura u zadnje vijeme al šta je tu je, više volim tamnije i realističnije boje nego ovo Zelda šarenilo.

13 godina

Igra je trash al baš proper trash.
Combat kojeg se u igri radi najviše je baš kak je netko rekao,mahanje kartonom. Nikakav feedback hitova osim brojeva ali animacije su kriminal. KRIMINAL.

Postoje indie igre (doduše krace) koje se popišaju po ovom al pošteno.

2 mjeseca
Rocinante2112 kaže...

Igra je trash al baš proper trash.
Combat kojeg se u igri radi najviše je baš kak je netko rekao,mahanje kartonom. Nikakav feedback hitova osim brojeva ali animacije su kriminal. KRIMINAL.

Postoje indie igre (doduše krace) koje se popišaju po ovom al pošteno.

Meni je combat dobar, mesnat. Imam osjećaj kada nekog zviznem maljem. Igram 2-handed, nisam probao štit+mač i magije.

12 godina
Avowed

Nema gorega nego kad kaže da je igra dosadna,to je apsolutna smrt za bilo koju igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Na 80% je skidanje i onda treba valjda čekati do sutra da se otključa.
Imam osjećaj da bi mi se moglo svidjeti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Avowed

Feminističko smeće od igre... Izbjegavati ovo. 

RECENZIJA: Avowed - je li kletva napokon razbijena?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ja bum igrao, ne osječam se ugroženo igricom 😂

2 mjeseca
BeLLicus kaže...

U 9 sati igranja nisam nigdje vidio feminističko smeće, dapače čini mi se da će glavni antagonist biti baš žena...

Avowed 89% (FFA)

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2025 15:34 (KTM).
10 godina
KTM kaže...
BeLLicus kaže...

U 9 sati igranja nisam nigdje vidio feminističko smeće, dapače čini mi se da će glavni antagonist biti baš žena...

Avowed 89% (FFA)

Nezz, recenzent kaže da su igri 99% ženski likovi da baš je igra natrpana i gura to non stop... 

15 godina
Avowed

Možda je recezenta žena maltretirala pa je ljut na igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Avowed

Meni osobno to ovdje nije smetalo, ali u pravu je. Zapravo vidi odmah, većina kovača i bitnih kapetana/raznih generala žensko. Tu i tamo je pokoji dijalog malo na tu notu. Mislim fakat ne smeta, ali da je tu - tu je. Baš TAJ aspekat vas ne mora brinuti. Nije kao Failguard. Ima i bez toga dosta minusa.
(pada mi na pamet tipa Forbidden West gdje su curćice od 40kg maljem kovale mačetine; al da smeta, ne smeta ;) )

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lovac kaže...

(pada mi na pamet tipa Forbidden West gdje su curćice od 40kg maljem kovale mačetine; al da smeta, ne smeta ;) )

Odigrao i sad kad si to napisao dao si mi misliti   Pa to je isto feministička igra, ali ja valjda imam ispran mozak 

17 godina
Igra se još neće pokrenuti prek Gamepassa, zna neko u kolko sati se bude otključala?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Armor kaže...
Igra se još neće pokrenuti prek Gamepassa, zna neko u kolko sati se bude otključala?

na Steamu piše za oko 9 sati da se otključava, vjerojatno je onda tako i na Gamepassu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice