jel ima tko za poklonit viška key?
stvarno bi bio jako zahvalan pošto sam jučer našao neki forum di su stavili 10000 free key-eva i dobrih sat vremena sam ukucavao i niti jedan nije prošao
eto ako itko ima neko pošalje u PP.
lp
stvarno bi bio jako zahvalan pošto sam jučer našao neki forum di su stavili 10000 free key-eva i dobrih sat vremena sam ukucavao i niti jedan nije prošao
lp
lp
Hočeš reći da netko kupi igru i da ti ključ?
Znaš da nije igra free?
Jedno možeš dobiti Lite verziju. Koja je ograničena, bez mp i tako.
190kn košta igra još koji tjedan.
Znaš da nije igra free?
pa dijeli su okolo keyeve šakom i kapom.
mislio sam da je to free pa da isprobam ,a kasnije kad izađe puna verzija kupujem je.
znaći alpha se plaća,a lite je free??
Imam ti ja još par Lite-ova pa me dodaj na steam da ti pošaljem...
e super ,čim dođem s posla ću te dodat.
šta s time lite imam? samo singleplayer? nemogu isprobat multi?
e super ,čim dođem s posla ću te dodat.
šta s time lite imam? samo singleplayer? nemogu isprobat multi?
tko želi probati armu 3 neka skine s neta piratsku verzija "Arma 3 Alpha v0.54.103.957 Cracked Green Edition-ALI213" imate i na partisu iako je 95% servera updatano ipak na ovih 5% se može igrati i probati približno samo napomena da se dosta bug ispravljeno pa ne gledaje nikako kao finalnu verziju isto tako tih 5% servera je prazno ali se nađe par ljudi koji igraju tek toliko da isprobate...
Znaš da nije igra free?
pa dijeli su okolo keyeve šakom i kapom.
mislio sam da je to free pa da isprobam ,a kasnije kad izađe puna verzija kupujem je.
znaći alpha se plaća,a lite je free??
Alpa košta 25 eura i dobiješ betu i full igru besplatno.
Beta kad bude onda košta 35 eura i dobije full igru besplatno.
Kad bude izašla igra onda bude 45 eura.
Tako da je sada najeftinija.
pozdrav,
evo jučer kupio igru prek steam-a i danas krećem igrat
Pošto sam totalni početnik,njubara ili šta već,molim nekog da mi malo pojasni koncept igre i malo da me uputi.Igram i bf3 ali ovo mi se čini nekako "življe" ako me kužite.
Hvala unaprijed
pozdrav,
evo jučer kupio igru prek steam-a i danas krećem igrat
Pošto sam totalni početnik,njubara ili šta već,molim nekog da mi malo pojasni koncept igre i malo da me uputi.Igram i bf3 ali ovo mi se čini nekako "življe" ako me kužite.
Hvala unaprijed
Ajd me dodaj na skype: tigerija pa možemo zajedno
budem te zvao kasnije oko 5,6 ak paše
Malo novih SS-ova sa sadržajima koji dolaze u beti i full igri
Ima li igdje jeftinije nabaviti igru nego što je trenutno na Steamu?
Ima li igdje jeftinije nabaviti igru nego što je trenutno na Steamu?
Vjeroajtno ne. 190kn je dosta jeftino. Čak i po Hr standardima. Igra koja će durati godinama...
pogotovo kad znaš da će biti samo skuplje
Ima neka ekipa koja igra možda da se priključim? Uzeo sam jučer armu ali mi se neda solo igrat pa eto tu sam
Ima neka ekipa koja igra možda da se priključim? Uzeo sam jučer armu ali mi se neda solo igrat pa eto tu sam
Svakako, igramo svakodnevno, dodaj me na Steam, nick mi je Minoza. Pozeljno da imas headset jer komuniciramo preko TSa i ingame voip-a.
Izasla Beta na DEV build-u...
Svakako, igramo svakodnevno, dodaj me na Steam, nick mi je Minoza. Pozeljno da imas headset jer komuniciramo preko TSa i ingame voip-a.
Dodao sam te... na headsetu mi je krepo mic ali imam mic na kameri pa se s njim služim dok ne zgruntam nekaj novo...
Koja je razlika izmedu Alphe i digital deluxe?
Ako tko želi neka doda ' tigerija ' na Skype i steam. Ja igram sa Minoza često.
Piše ti negdje na stranici koja je razlika između deluxe i obične verzija.
Beta na Dev Buildu. Šta je novo? Samo vozila? Nešto od mehanika poboljšano?
Dodao sam te... na headsetu mi je krepo mic ali imam mic na kameri pa se s njim služim dok ne zgruntam nekaj novo...
Ma nije bed, samo da možemo komunicirati :)
Hebo Vas ja bih kupio igru, samo ne znam koju verziju? Alpha ili Digital Deluxe? Igram dotu pa ne stignem gledat
Hebo Vas ja bih kupio igru, samo ne znam koju verziju? Alpha ili Digital Deluxe? Igram dotu pa ne stignem gledat
Dosta ti je 30-45 sec za to, taman dok si mrtav :)
Dosta ti je 30-45 sec za to, taman dok si mrtav :)
kupio Alphu, dodajte me na steam alokin987, da pucamo skupa :)ž
btw, dobio sam lite key, pa eto tko hoce nek me adda na steam pa cu mu poslat :)
Upravo mi steam na Armi 3 radi neki download od 1.2GB jel moguce da je vec beta izasla a a najavljena je tek za 25.06 ili su to neki zaostali patchevi.
To je beta. Kad sam ja stavio DEV verziju skidat onda je bilo 1.2gb a dev je vec par dana u beti
Ova beta owna. Hold server sa 80 igrači. Sve super posloženo, ratište :D .
I sta sad mogu kupit samo betu za 45 dolara? Sta je sa alphom koja je nudila pristup punoj igri kasnije, za 25 dolara?
I sta sad mogu kupit samo betu za 45 dolara? Sta je sa alphom koja je nudila pristup punoj igri kasnije, za 25 dolara?
Gotovo je to, sada samo poskupljuje...
Trebao si prije kupit ako si mislio, kada igra izadje bit ce jos skuplja.
Ah kad vec nisi kupio za vrijeme Alphe kupi sada, jos uvijek je jeftinije nego sto ce biti kada
cijela igra izadje.
Da, sada ide samo gore cijena. Ali igra vrijedi.