Garmin

poruka: 187
|
čitano: 146.154
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Garmin
Novice kaže...
robogo kaže...

Hvala svima na ovih posljednjih 10ak postova što ste me uspješno odgurali u smjer Huaweija. 

Huawei je super samo nema neke osnovne stvari za mene pa se moram držati Garmina i Amazfit-a.

Tako i kod mene, iako imam Suunto 9 Baro ne nosim ga, jer nema dovoljno funkcija kao što ima Garmin.

14 godina
Novice kaže...
robogo kaže...

Hvala svima na ovih posljednjih 10ak postova što ste me uspješno odgurali u smjer Huaweija. 

Huawei je super samo nema neke osnovne stvari za mene pa se moram držati Garmina i Amazfit-a.

Koje konkretno? Razmišljam uzeti Huawei GT6 umjesto Fenixa 7 pa čisto da vidim je li nešto meni presudno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 mjeseci
Praćenje ponavljanja i setova u vježbama sa utezima, to mi je presudno što se tiče vježbanja.
15 godina
Novice kaže...
Sat od 30 godina ima puno manje gumbića koji se puno manje koriste.

Da, ima jedan, koji se okreće. A mislim da je teže postići nepropusnost oko nečeg što se vrti nego oko nečeg što se pritišće. Ponavljam još jednom - sve bi bilo ok da su samo napisali da je vodonepropusan. Ali jedan od prodajnih aduta im je što se na sva zvona hvale kako može izdržati pritisak od 10 bara. A krajnji korisnici pomisle da je otporan kao tenk i ako može izdržati 10 bara 2 godine onda bi valjda površinski pritisak trebao izdržati ohoho duže. Inače mi je to doslovno priča tipa - drži vodu dok majstori (garancija) odu. Još jednom - usporedivo mi je sa kupnjom Caterpillara za odvoz materijala iz rudnika, kojeg voziš samo po cesti i onda ti rikne amortizer jer si se par puta penjao na trotoar od 5 cm a ovi ti reču "pa što hoćeš, vozio je 3 godine". A čitam na reditu da masu njih probije voda i prije isteka garancije. E pa mogu oni sad nuditi otkup novog modela za 440 EUR ali ja bi radije da mi je potrajao malo duže jer nisam jedan od onih koji moraju imati novi model čim izađe. Ne znam, možda sam samo staromodan onda...

Poruka je uređivana zadnji put danas u 19:30 (deya100).
8 godina
Hexfire kaže...
 Koje konkretno? Razmišljam uzeti Huawei GT6 umjesto Fenixa 7 pa čisto da vidim je li nešto meni presudno.

Naručen GT6 Pro, čekam da dođe. Do sada sam imao Watch 3 Pro, ali iz meni nepoznatog razloga Huawei je odlučio ostaviti ga na HarmonyOS 3 (a GT6 dolazi sa verzijom 6!). 

Prevagnula je cijena i sve što sat nudi za tu cifru  

14 godina
Ja sam uzeo obični GT6. Nisam baš vidio razlog za doplatu na pro.

Testirati ću par dana pa vidjeti što sam.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice