Q6600 - vdrop/vcore zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.894
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Q6600 - vcore

pokušavam clockat q6600 što više moguće a cilj mi je 3,6 (imam corsair h50 sto se hlađenja tiče,tako da s te strane nema problema),te me nešto zanima. na netu vidim da se nebi smjelo ić preko 1,5 vcore za moj čip za 24/7,ali sam vidio i likove sa 1,6 vcoreom (ja svog drzim na 1.5250 trenutačno i mučim se sa 3,5 overclockom). ali, u win vcore pod loadom pade na 1,4 . e sad dali ja mogu dizat vcore u biosu te mi je bitno da u winu bude vcore manji od 1,5v ili nesmijem više dizat ?

inače,kad stavim 1,5v vcore u biosu na 3,5 ghz komp se skoro odmah crasha.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Q6600 - vcore
evilclone kaže...

pokušavam clockat q6600 što više moguće a cilj mi je 3,6 (imam corsair h50 sto se hlađenja tiče,tako da s te strane nema problema),te me nešto zanima. na netu vidim da se nebi smjelo ić preko 1,5 vcore za moj čip za 24/7,ali sam vidio i likove sa 1,6 vcoreom (ja svog drzim na 1.5250 trenutačno i mučim se sa 3,5 overclockom). ali, u win vcore pod loadom pade na 1,4 . e sad dali ja mogu dizat vcore u biosu te mi je bitno da u winu bude vcore manji od 1,5v ili nesmijem više dizat ?

inače,kad stavim 1,5v vcore u biosu na 3,5 ghz komp se skoro odmah crasha.

Koja ti je matična?

Biti ili ne biti pitanje je sada.
14 godina
neaktivan

asus p5k SE/EPU

14 godina
evilclone kaže...

asus p5k SE/EPU

Matična dosta overvolta,kak vidim po forumima,i našao sam da su neki drastično poboljšali vdrop upotrebom 'pencil moda'.Pa malo to prouči,možda ti pomogne.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
15 godina
moderator
Q6600 - vdrop/vcore
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice