Pomov pri overclockingu - tražim dobrovoljca

poruka: 4
|
čitano: 971
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozdrav

necu duljit i pisat gluposti :D reci cu samo da nisam bas na ti sa overclockingom i da mi treba dobra duša koja se zna služit programima za overclocking grafičke(ATI) i procesora, ili samo jednog od toga :D

dakle, što točno želim/trebam; overclocking grafičke i procesora s uvijetom da mi ne s*ebe nešto :D da i dalje radi ok ko i do sad

ako netko ima slobodnog vremena, i razumije se u to može mi preko teamviewera malo sredit situaciju :D

dobrovoljci se mogu javit ovdje a detalje na msn: antonio-53nja@hotmail.com ili xfire: robinho1o

evo da nebudem papak, dajem cod4 org key, korišten doduše al je org ili HoN acc

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pomov pri overclockingu - tražim dobrovoljca
robinho1o kaže...

pozdrav

necu duljit i pisat gluposti :D reci cu samo da nisam bas na ti sa overclockingom i da mi treba dobra duša koja se zna služit programima za overclocking grafičke(ATI) i procesora, ili samo jednog od toga :D

dakle, što točno želim/trebam; overclocking grafičke i procesora s uvijetom da mi ne s*ebe nešto :D da i dalje radi ok ko i do sad

ako netko ima slobodnog vremena, i razumije se u to može mi preko teamviewera malo sredit situaciju :D

dobrovoljci se mogu javit ovdje a detalje na msn: antonio-53nja@hotmail.com ili xfire: robinho1o

evo da nebudem papak, dajem cod4 org key, korišten doduše al je org ili HoN acc

To ti nitko ne može jamčit...

Go ahead. Make my day.
15 godina
neaktivan

ma ok, ali ako je čovjek iskusan manja je šansa da se to desi nego kad to radi netko 1. put...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

aj me pmaj mogu ti ja pomoć, taman mi treba jedan orig cod 4 key

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice