Pitanje Procesor

poruka: 3
|
čitano: 1.324
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pitanje Procesor

Eto zanima me ako bi mi tko mogao pomoći...?

Imam procesor Amd Phenom II x4 965 i jako mi je bučan i zuji,matična mi je Gigabyte MA770-UD3..

E sad me zanima kako u biosu da stavim cooler procesora na jedinicu,baš da vidim koliko mi zuji cooler (pa bih onda kupio cooler za procesor ako je do toga),to vas pitam zato što u biosu pod PC Health status pola mi je stvari zatamnjeno a to su te opcije koje baš trebam(fan speed i dr)

Problem je što kad uđem u bios stisnem ctrl+f1 samo mi blicne ekran ali te opcije u PC Health statusu opet nemogu mjenjati(mislim na one zatamnjene).

Hvala svima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pitanje Procesor

jer mozda fan nema kontrolu vrtnje. nema 4 zice i tako.

bios zatamni ono sta ne mozes koristit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pitanje Procesor
medo_5 kaže...

Eto zanima me ako bi mi tko mogao pomoći...?

Imam procesor Amd Phenom II x4 965 i jako mi je bučan i zuji,matična mi je Gigabyte MA770-UD3..

E sad me zanima kako u biosu da stavim cooler procesora na jedinicu,baš da vidim koliko mi zuji cooler (pa bih onda kupio cooler za procesor ako je do toga),to vas pitam zato što u biosu pod PC Health status pola mi je stvari zatamnjeno a to su te opcije koje baš trebam(fan speed i dr)

Problem je što kad uđem u bios stisnem ctrl+f1 samo mi blicne ekran ali te opcije u PC Health statusu opet nemogu mjenjati(mislim na one zatamnjene).

Hvala svima!

Znaci opcije CPU Smart Fan Control, CPU Smart Fan Mode je zatamnjeno jel. Ajd postavi Bios na defoltne postavke, pa buš onda videl kakve opcije buš imal dostupne no uglavnom takav procesor treba bolji hladnjak. Jer ovaj obican koji dobiš s procesorom je šrot na kubik za proc od 125W, ne moš imat takav hladnjak na procesoru tolike cijene to ne ide jedno s drugim nikak.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 15:10 (rambox).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice