Phenon 555be sa xp na windows 7

poruka: 7
|
čitano: 1.125
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Bok ljudi trebam pomoc ako netko zna

Kada sam imao xp SP3 sa svojom maticnom asrock GX890 Extreme3 pri pokretanju racunala stisnio sam slovo X i procesor Phenon 555BE se sam prebacio na 4 jezgre i klokao na nekih 3,45 (bar je tako pisalo),e sada sam jucer presao na windows 7 Ultima 64-bit i kada sam opet probao sa slovom X otkljucat procesor kanta se nemre bootat pa sam morao vratiti na original postavke!!!

Dali netko imao slican problem ili netko zna rijesenje,ili da jednostavno u biosu otkljucam bez dizanja multija?=?????

necu zvake,ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina

Uključi ACC/UCC u biosu i nemoj clockat, vjerovatno ti je jezgra toliko nestabilna da nemože podnest 64-bitni sustav.

Imal sam sličan slučaj samo što je razlika bila u tome da tu jezgru nisam mogao clockat preko 3,2GHz na 64-bitnom, a na win xp-u 32-bitnom je išla do 3,87GHz.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 11:33 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Phenon 555be sa xp na windows 7

Znaci da bi ga mogao otkljucat ali ne i oc???

necu zvake,ocu kusur
15 godina

sta ti nije jednostavnije stavit da se automatski otkljucaju 4 jezgre a ne da ti moras stiskat slovo x

mislim ono a i stabilnije je onda.

idi upali UCC

i onda sam clokaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lacko kaže...

sta ti nije jednostavnije stavit da se automatski otkljucaju 4 jezgre a ne da ti moras stiskat slovo x

mislim ono a i stabilnije je onda.

idi upali UCC

i onda sam clokaj

Kako da to stavim???

necu zvake,ocu kusur
14 godina
neaktivan

prpbao sam otkljucat procesor bez oc ali nemoze se na win7 64-bit neznam zasto ali nece se bootat

moze lock

necu zvake,ocu kusur
15 godina
neaktivan
zeroCRO kaže...

prpbao sam otkljucat procesor bez oc ali nemoze se na win7 64-bit neznam zasto ali nece se bootat

moze lock

nece se bootat na 64 bitnom sistemu.to je razlog zasto su jezgre zakljucane.imao sam isti problem sa Sempronom 140,samo on nije htio raditi kao dual core na 32 bitnom a na 64 bitnom je htio.

waiting for AMD Bulldozer....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice