Ne prigovaram mu ja u vezi kupovine grafe, njegov je novac, zeli bolje performanse, sta ima veze neka kupi.
Ali on prica da HD6950 "ne valja", jer se nije dala unlockati i clockati ..
Grafička kartica HD6950 valja. I ta je kartica možda best buy 2010., istina izašla je kasno Q4/2010 samo ipak za 600kn manje dobiš high-end? Hmm
Razlog: unlocked i OC-ing. Ne valja moj primjerak i ja sam ga se riješio. Moja je kartica davala artefakte, BSOD i freezala se svako malo u igrama na stocku! Znači HD6950 stock je bila neispravna. Ne uvijek i ne u windowsima, na forumu, YouTubeu, desktopu nekim app kao Nero 10, ali jest činjenica je!
Ova mi je svakako dobro došla da se malo izchillam nakon 5 mjeseci natjeravanja sa njom. Nisam ju dao u servis jer sam se bojao da neće ništa biti i da ću opet dobiti Gigabyte nazad drugi primjerak, a za njih sam čuo da su malo lošije izvedbe kod serije 6950. Sry na spammu morao sam.
EDIT
Ontopic
Btw clock speed na CPU je sada 3807,5MHz tako da mi ni tu ne morate više ništa prigovarati, a komp i dalje radi savršeno, u njemu još uvijek kuca Q6600 sada na 3.8GHz