Moj PC maximum

poruka: 7
|
čitano: 1.013
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Moj PC maximum

Ako ima neko neki prijedlog kako bi bilo najbolje podesit "Moj PC" za neki optimalan rad za igre (klokanje proca ili klokanje grafe) tj. sta bi se trebalo napravit da max iskoristim sve komponente u kompu.

Zahvaljujem na trudu Poljubac

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Moj PC maximum
djigibao kaže...

Ako ima neko neki prijedlog kako bi bilo najbolje podesit "Moj PC" za neki optimalan rad za igre (klokanje proca ili klokanje grafe) tj. sta bi se trebalo napravit da max iskoristim sve komponente u kompu.

Zahvaljujem na trudu  Poljubac

imam identicni komp doma u ogu-moj 6400 je klokan na 3.2 ghz bez dizanja voltaze.. na njemu je termaltake-ov hladnjak blue orb.. ista mema.. ista grafa jedino je na njoj zalman vf 1000 Smijeh  .. jedino kaj imam abitovu plocu ab9pro..

edit: obzirom da je ta grafa vruca ko kifla radi njenog zdravlja bolje je neforsaj.. meni je znala letit do 100c

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 19:23 (dokly).
17 godina

E super, ja imam stock cooler. P da te pitam, memoriju si spustio na 553, a proc si dignuo 3,2 (400×8=3200)? Jeli se osjeti ubrzanje u igrama (ako igras i koje igre igras)? THX

...jel se sjecas kolike su ti temp proca u idle i load-u?

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 19:30 (djigibao).
17 godina
dokly kaže...
edit: obzirom da je ta grafa vruca ko kifla radi njenog zdravlja bolje je neforsaj.. meni je znala letit do 100c

Uz pomoc EVGA precision fan se stavi na manual i na 70-80% kad se igraju igre Namigiva

16 godina
protjeran
Moj PC maximum

na tom kompu sad moj buraz oprerira.. koristio sam evga prec ali buka od venta me ubijala... a ubrzanje u igrama neces osjetit.. tih 3.2 je vise psiholoska barijeraCool

i da fsb je na 400.. za memu se nesjecam kolko je.. uglavnom sljaka fino stroj vec 3 god

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 19:39 (dokly).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
dokly kaže...

... a ubrzanje u igrama neces osjetit.. tih 3.2 je vise psiholoska barijeraCool

Znaci ne isplati mi se cackat previse, puno rizika a nikakvog dobitka?

Kolika ti je temp proca bila na 3,2 u idle/load? Koje su ti postavke u biosu bile za oc? Mem=? Proc 400mhz ili...?

Jel ti buraz mozda na forumu da njega malo pitam?

Samo jos ove odgovore i ostavljam te na miru Nevinašce

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 19:43 (djigibao).
16 godina
protjeran
djigibao kaže...
dokly kaže...

... a ubrzanje u igrama neces osjetit.. tih 3.2 je vise psiholoska barijeraCool

Znaci ne isplati mi se cackat previse, puno rizika a nikakvog dobitka?

Kolika ti je temp proca bila na 3,2 u idle/load? Koje su ti postavke u biosu bile za oc? Mem=? Proc 400mhz ili...?

Jel ti buraz mozda na forumu da njega malo pitam?

Samo jos ove odgovore i ostavljam te na miru  Nevinašce

nesto oko 37-38 idle u prime 95.. 60-65   u igrama oko 45-50..nista strasno..postavke u biosu fsb na 400 za memu neznam.. moja mema je onaj patriot extreme ili tako nesto na 800mhz 4 4 4 12 a i na 800 je radila skupa sa procom na 3.2 ghz pa sad sam dokuci omjer..

nije ti to nikakav rizik bez dizanja voltaze a i da ju malo dignes do 1.35 v si 100% siguran.. jedino pazi malo na temp.. a i tu nemas previse brige ako preleti preko 75 mislim da ti ploca sama resetira komp.. tako je bar bilo na mojoj abitici( sto u konacnici mozes i sam podesit ako imas tu opciju u biosu)

edit:buraz nije na forumu a i neprcka ti on previse po tome, ima malo starijeg brata koji prcka po svemu i svacemu..Belji se

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 19:50 (dokly).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice