Kada povećam Gpu clock u catalistima, pod current valuesima mi ostane 775. A memory clock se promjeni. Imam hd 4870
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj reinstalirati drivere. Ako već nisi uspio (prošlo 3 dana)^^
Al to mi se uvik događa
Skini si Gainward Expert Tool for ATI:
http://www.techpowerup.com/downloads/1163/Gainward_Expertool_v.4.0_for_ATI.html
nešto nisi dobro napravia, reci točno kako si to radia...
Enablea overdrive i pomaka slider i stavia apply
Jel možda zbog toga šta je tvornički clockana
Jel možda zbog toga šta je tvornički clockana
Jel postoji šansa da je moguće zbog tvorničkog oca. Ja sam skinuo onaj program, i pisalo mi je isto gpu-a koliko sam i u catalistima..Provat ću vidit u everestu
I u everestu piše radni takt 780 mhz, znaći samo catalisti neće da pokažu u current valuesima
Clockaj sa msi afterburnerom ili amd gpu clock tool-om.
Da li kao i kod procesora moram pazit na voltažu ili već šta. Znam za temperature ali mislim na ove dodatne stvari
Koji ti je proizvođač grafičke k.? Možda da probaš malo Google tražilicu da ti pojasni o čemu se radi. Mis da je neki sitni problem ako ti inače sve drugo O.K.?
Imam XFX Ati radeon hd 4870 XXX.. Svi prepoznaju gpu clock osim catalistima pod current valuesima, al kod onog slidera ostane koliko sam i pomaka
Imam HD 4850 od PowerColora i pokusavam ju OC-a u Cataliyst-u ali npr. stavim Gpu na 690 mhz a memory clock na 1080,stavim vent da se okrece na 85% te je grafa u loadu max 50-60º, te tada stavim test i jednom mi pokaze da je grafa stabilna tj da je test prošo a drugi puta da nije.U cemu je problem?Ima li tko neki drugi problem za OC grafičkih kartica i neki alat za provjeru stabilnosti?