da li je moguce povecat GHz na gore navedenom procesoru trenutacno mi je 1,7GHz i skoro mi svaka igra zapinje
Amd Sempron 2400+
- poruka: 19
- |
- čitano: 6.685
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne isplati ti se. S tim procesorom ne možeš ništa dobit na performansama u modernim igrama, čak ni dizanjem takta.
Ne isplati ti se. S tim procesorom ne možeš ništa dobit na performansama u modernim igrama, čak ni dizanjem takta.
1gb rama, graficka ati radeon asus a9550 128mb i taj amd sempron 2400+ 1,7ghz el moguce?
AMD procesore imenuje po efektivnom taktu. Tako znači, po tadašnjim procesorima (mislim, kad je tvoj izdan), to otprilike odgovara performansama tadašnjeg Intelovog Celerona koji je radio na 2.4 GHz. A tvoj realan takt je 1.7 GHz.
Nadam se da kužiš, inače samo pitaj...
AMD procesore imenuje po efektivnom taktu. Tako znači, po tadašnjim procesorima (mislim, kad je tvoj izdan), to otprilike odgovara performansama tadašnjeg Intelovog Celerona koji je radio na 2.4 GHz. A tvoj realan takt je 1.7 GHz.
Nadam se da kužiš, inače samo pitaj...
Nema na čemu.
Samo za tvoju informaciju, vidim da si novi, imaš tipku hvala da se ne spama bazveze po forumu...
- Right-click na mssmp3.asi i “Rename”
- Preimenuj u mssmp3.bak
- Da bi to mogao, moraš imati uključen pregled ekstenzija.
- Preimenuj u mssmp3.bak
Radit će ti Cod 4 bez problema, ja sam imao identičnu konfiguraciju, i većina detalja u igri je bila medium, reza 800X600 i ide bez trzanja.
- Preimenuj u mssmp3.bak
ovaj moj prijatelj ima athlon znaci njemu neradi zbog ekstenzije?
ovaj moj prijatelj ima athlon znaci njemu neradi zbog ekstenzije?
Hvala vam radi mi!!!
Najbolje ti je kupit neki solidan gamerski komp,takav sam i ja bio,ako kloknem ovo hoće mi radit,na koji postavkama i bla bla bla.....Pogledaj Moj PC,ja igram far cry 2 na 1280x1024 sve na ultra high a platio sam ga 2190 kn,tak da bi se riješio i ti briga na 3-4 god...?
Sta ste ga obeshrabrili. Vise ima smisla overclockirati taj CPU i podigniti FPS sa 25 na 30 nego icore7 pa sa 150 otici na 200. Ako uspije od 2400+ napraviti 3200+ ima da XP opet bude poletan kao mladić. :)
Najbolje ti je kupit neki solidan gamerski komp,takav sam i ja bio,ako kloknem ovo hoće mi radit,na koji postavkama i bla bla bla.....Pogledaj Moj PC,ja igram far cry 2 na 1280x1024 sve na ultra high a platio sam ga 2190 kn,tak da bi se riješio i ti briga na 3-4 god...?
Evo ti onda pa malo pogledaj ovdje...
http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/konfa-do-5000-kn/25393.aspx?page=0&jumpto=371336&sort=asc&view=flat