Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.320.312
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Šef kaže...
Weeeee!
Bravo Mitsi!

a pametan san ja hahahhahah a i ja san medu njima Smijeh

15 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Ala ovog malca haha kad će mo u wc jel kralju ;) (ne mislim ja s tobom pošto su tamo 2) hahahahaa

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Pazite što moja Sapphireka radi Cool. Zlatna koka, kako bi to ja rek'o Cool

LINK

Oly ovo mi se čini kao poziv na dvoboj...Cool

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ala ovog malca haha kad će mo u wc jel kralju ;) (ne mislim ja s tobom pošto su tamo 2) hahahahaa

a sad san zauzet s ovon, a posto je vidila sta se tamo dogadalo rekla je da ako bude samo indicija da san bia s drugon da ce me skartat bez pitanja... a ovi za ruckon moji me ujebali o seksu i tin bolestinama i da ne postanu baba/did (sta je najtragicnije oni ni ne znaju da san ja spolno aktivan i da iman curu)  Smijeh

16 godina
neaktivan

...ovo je za poludit...lupim post, kasnije ga hoću ispravit' i onda mi neka budala iskljući internet...Plač

...kaos...
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...ovo je za poludit...lupim post, kasnije ga hoću ispravit' i onda mi neka budala iskljući internet...Plač

kolega to se i meni dogada... bas danas mi se i dogodilo

16 godina
neaktivan

Ljudi hitno mi treba pomoć: Kad naprimjer instaliram neki program, kako napraviti neki launcher ili sl. da se mogu odma tamo birat leveli... radi se o jednoj mojoj jednostavnoj igri... pa nemogu spojit levele nego moram radit vanjski launcher, samo da spojim svaku zasebnu igru tako da nema 10 shortcuteva.

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Jurra kaže...

...trebalo bi te bahate noobove naučiti pameti...Namigiva

...kaos...
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...
Mitsuoka kaže...
Jurra kaže...

...trebalo bi te bahate noobove naučiti pameti...Namigiva

znas sta jedan mi je zastitia vezu i bas me pali da nabavin linux i da ga hackam  Poljubac

16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Ljudi hitno mi treba pomoć: Kad naprimjer instaliram neki program, kako napraviti neki launcher ili sl. da se mogu odma tamo birat leveli... radi se o jednoj mojoj jednostavnoj igri... pa nemogu spojit levele nego moram radit vanjski launcher, samo da spojim svaku zasebnu igru tako da nema 10 shortcuteva.

Zna li tko? Treba mi samo znači launcher u kojem piše

LVL 1

LVL 2

LVL 3

itd,,,

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

znas sta jedan mi je zastitia vezu i bas me pali da nabavin linux i da ga hackam Poljubac

...blago tebi kad je samo jedan

...kaos...
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...
Mitsuoka kaže...

znas sta jedan mi je zastitia vezu i bas me pali da nabavin linux i da ga hackam  Poljubac

...blago tebi kad je samo jedan

ma taj 1 je bia ne zasticen pa je zastitia par miseci nakon mene xD... ali ima ih ohoho jer san u centru splita ja

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
Oly_E3 kaže...

Pazite što moja Sapphireka radi Cool. Zlatna koka, kako bi to ja rek'o Cool

LINK

Oly ovo mi se čini kao poziv na dvoboj...Cool

Ajde stigni me stipe Cool

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
15 godina
odjavljen
bobica257 kaže...

E zasto mi se kompjuter nece bootati normalno? Malo sam ga cistio od smeca koje se nakupilo, pa malo Krupnog odpada smo odvezili sa CCleanerom i jedan 1-click maitance-a. Ja ljepo startao Tune-up defragmentor i poceo, ali sam prije toga pocistio registry i zahtijevali je restart. Pa ja ono restart later i pokrenem defragmentaciju i nakon nekoliko sekundi ju prekinem i restartam komp(budemo poslije defragmentirali) i sad se vise nece bootai normalno...

Ovo pise iz Safemoda s networkingom...

Plizzzz..pomagajte ljudi...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
16 godina
neaktivan
Jeste čuli pjesmu za Euroviziju?
Ako se ove Femminemke ne skinu gole i naprave neki lesbo show na bini, ništa od finala
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
bobica257 kaže...
bobica257 kaže...

E zasto mi se kompjuter nece bootati normalno? Malo sam ga cistio od smeca koje se nakupilo, pa malo Krupnog odpada smo odvezili sa CCleanerom i jedan 1-click maitance-a. Ja ljepo startao Tune-up defragmentor i poceo, ali sam prije toga pocistio registry i zahtijevali je restart. Pa ja ono restart later i pokrenem defragmentaciju i nakon nekoliko sekundi ju prekinem i restartam komp(budemo poslije defragmentirali) i sad se vise nece bootai normalno...

Jedan od (zapravo jedini) razloga zašto sam davno prestao koristiti te gluposti od "cleanera" Namigiva

Windowsi mi daleko bolje i stabilnije rade ako koristim mozak, drugim riječima, pazim što radim, što instaliram itd.

Probaj System Restore ili digni OS sa nekog backupa ako ga imaš

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
15 godina
neaktivan

jbt nikako moju familiju nagovorit da mi dopuste tulum, e nemožeš ovo, e nemožeš ono

nesmiš jako slušat muziku, nesmiš se derat

a samo hoću organizirat orgije, sex, droga, alkohol

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina

Dobar dan. Evo pa se ponudite Osmijeh

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

...već sam si mislio di je taj "žabac" i normalno...napuho se od piva pa drema...Cool

...kaos...
15 godina
odjavljen
Oly_E3 kaže...
bobica257 kaže...
bobica257 kaže...

Jedan od (zapravo jedini) razloga zašto sam davno prestao koristiti te gluposti od "cleanera" Namigiva

Windowsi mi daleko bolje i stabilnije rade ako koristim mozak, drugim riječima, pazim što radim, što instaliram itd.

Probaj System Restore ili digni OS sa nekog backupa ako ga imaš

Da kad bi sve bilo tako bajno...

A u vezi "cleanera" CCleaner je jedan zakon program koji me vec jako dugo savrseno sluzi, i da tune-up unitiles me isto savrseno sluze. Obicno jednom u dva mjeseca radim "generalku"(kako netko reče) i pocistim si komp, obrisem bezpotrebne programe, ocistim se od bakterija, napravim defragmentaciju...NIkada mi se to nije prije događalo i sad od jednom problem...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
16 godina
neaktivan

Pijandure  kaj radite Cool

RIDER-Što je predizborna šutnja? - Jedini dan kada političari ne lažu! :D
15 godina
Mitsuoka kaže...
1.Lovac kaže...

a sad san zauzet s ovon, a posto je vidila sta se tamo dogadalo rekla je da ako bude samo indicija da san bia s drugon da ce me skartat bez pitanja... a ovi za ruckon moji me ujebali o seksu i tin bolestinama i da ne postanu baba/did (sta je najtragicnije oni ni ne znaju da san ja spolno aktivan i da iman curu) Smijeh

HAHAHA MOŽDA NEKO ČITA PORUKE OD TVOJIH :)

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Mitsuoka kaže...
1.Lovac kaže...

a sad san zauzet s ovon, a posto je vidila sta se tamo dogadalo rekla je da ako bude samo indicija da san bia s drugon da ce me skartat bez pitanja... a ovi za ruckon moji me ujebali o seksu i tin bolestinama i da ne postanu baba/did (sta je najtragicnije oni ni ne znaju da san ja spolno aktivan i da iman curu) Smijeh

HAHAHA MOŽDA NEKO ČITA PORUKE OD TVOJIH :)

nije nije... ni nebi mi znali nick

16 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Da kad bi sve bilo tako bajno...

A u vezi "cleanera" CCleaner je jedan zakon program koji me vec jako dugo savrseno sluzi, i da tune-up unitiles me isto savrseno sluze. Obicno jednom u dva mjeseca radim "generalku"(kako netko reče) i pocistim si komp, obrisem bezpotrebne programe, ocistim se od bakterija, napravim defragmentaciju...NIkada mi se to nije prije događalo i sad od jednom problem...

vjerovatno nije mislio na obično čiščenje diska s ccleanerom, nego na brisanje stavki u registru...
ne sviđa mi se tune upNeodlučan
radi backup registra  pa ga vrati

17 godina
Ivan M. kaže...

Bok svima kaj se dela, pa kaj je sad to žabac teški pivopija ili pijanac pitanje je sad fuckaj ga.Nevinašce

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Ivan M. kaže...

Bok svima kaj se dela, pa kaj je sad to žabac teški pivopija ili pijanac pitanje je sad fuckaj ga.Nevinašce

bok..di si ti ?
nisi se valjda zaljubil?Šutim

16 godina
neaktivan
Odo smiksat puding, ako ostane, možete polizat ''teću''
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
seneka kaže...
rambox kaže...
Ivan M. kaže...

bok..di si ti ?
nisi se valjda zaljubil?Šutim

neeeeeeee   biži ća od toga

Šef kaže...
Odo smiksat puding, ako ostane, možete polizat ''teću''

može ako je teća od 20l

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
Jurra kaže...

...već sam si mislio di je taj "žabac" i normalno...napuho se od piva pa drema...Cool

Smijeh A vidim ti si napuhao spama Cool

rambox kaže...

Ovo prvo Cool

Baš mi se neda biti na ovome forumu u zadnje vrijeme NevinašceSramim se

16 godina
neaktivan

...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 19:40 (Jurra).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice