.
Opet žališ?
Da
Zašto?
zbog čega sve ne?
u subotu sam triba organizirat tulum, pa ništa od toga
ljubavni život nikakav, izgleda da za mene nema ribe u moru
i normalno nedostatak novca
A kome nije tako?
.
Opet žališ?
Da
Zašto?
zbog čega sve ne?
u subotu sam triba organizirat tulum, pa ništa od toga
ljubavni život nikakav, izgleda da za mene nema ribe u moru
i normalno nedostatak novca
A kome nije tako?
Paki ne plači nekima je gore
Hola ljudi!
Izgleda da mi je BORG doista spasio Sapphireku 4870 (Hvala BORG puno). Jučer se nije srušila, a niti danas za sada (osim jednom jučer dok se OS dizao, ali to nije bilo klasično rušenje na kakvo sam navikao). 4830-ka se vratila svojoj ploči
nema na čemu :D
ja ne plačem ja stvaram oceane
ma nema veze,da ti se i omaklo
...heh...nego hvala ti kaj si mi rješil onaj misteriozni problem sa prijašnje stranice...
ma nema problema,i sam si vidio kako sam to rješio,zato sam tu da pomognem svima koliko je to u mojoj moći a ta moć je velika nije da se hvalim al jednostavno tako je čuj žao mi je to silno znanje zadržat samo za sebe zato sam ga spreman podijeliti s drugima a ti si uvjek dobrodošao kad tražiš neki savjet jer vidim da ne znaš baš puno al si spreman naučit pa eto tu sam i ne brini samo pitaj ak ti nešto nije jasno..pozdrav
ma nema problema,i sam si vidio kako sam to rješio,zato sam tu da pomognem svima koliko je to u mojoj moći a ta moć je velika nije da se hvalim al jednostavno tako je čuj žao mi je to silno znanje zadržat samo za sebe zato sam ga spreman podijeliti s drugima a ti si uvjek dobrodošao kad tražiš neki savjet jer vidim da ne znaš baš puno al si spreman naučit pa eto tu sam i ne brini samo pitaj ak ti nešto nije jasno..pozdrav
Zaboravio si "fućkaj ga"
Daj koji mu je klinac idem napisat poruku i stranice nedostupne non stop..
Ubo sam si Coolernasterov vent od 8mm svjetli plavo i neke sluške tek tolko.
Zaboravio si "fućkaj ga"
a fućkaj ga zaboravio sam..
si vidio kako me jurra hvali,imao je gadan problem a ja sam mu ga riješio,vidi na prethodnoj stranici u stvari ovdje: ja rješavam efikasno i brzo jurrin težak problem s kompomo
Samo nemoj reć da je komp u pitanju??
Zaboravio si "fućkaj ga"
si vidio kako me jurra hvali,imao je gadan problem a ja sam mu ga riješio,vidi na prethodnoj stranici u stvari ovdje: ja rješavam efikasno i brzo jurrin težak problem s kompomo
ne vidim
Nije samo komp :(
da ako je to istuć ću te
Zaboravio si "fućkaj ga"
ne vidim
kak ne vidiš!? pa ovo s bagovim cd-om koji mu ne radi na laptopu
Svaka čast na trudu!
BRISATI
Zaboravio si "fućkaj ga"
ne vidim
kak ne vidiš!? pa ovo s bagovim cd-om koji mu ne radi na laptopu
Ja samo vidim da mu se smiješ
ma ti zezaš
Joooj zašto škola!
Joooj zašto škola!
da ti slome duh
večer
strgana sam
Bože moj kakvih sve ljudi ima na ovom svijetu!
Bože moj kakvih sve ljudi ima na ovom svijetu!
LOL!
Šta ima?
Rima štima
Odo ja gledat serije ;) Čao!
Uf... Sapphireka ide ko nenormalna sada... Uspio sam ju na 850MHz nategnuti i prošla je furmark bench (1 minuta, bez artefakata). Sada skidam 10.2 drivere jer su brže radili sa Furmarkom nego 10.3 i idem u pobjedničke pohode (također sam i Riva tuner skinuo, pa bude i Gainwardica išla malo iznad 790/1100...)
EDIT: Na slici je score sa 825MHz, jer sam tada dobio najviše
ništa nisam razumjela
na današnji dan, prije 2 god - moja registracija na bug forumu..kako je proletjelo
čestitke
Di ste ljudi? Sta ima..?
Uf... Sapphireka ide ko nenormalna sada... Uspio sam ju na 850MHz nategnuti i prošla je furmark bench (1 minuta, bez artefakata). Sada skidam 10.2 drivere jer su brže radili sa Furmarkom nego 10.3 i idem u pobjedničke pohode (također sam i Raive tuner skinuo, pa bude i Gainwardica išla malo iznad 790/1100...)
EDIT: Na slici je score sa 825MHz, jer sam tada dobio najviše
Što je to?