Dobar dan ljudi ,šta se radi kod vas
Evo ja otvorio neku bezveze temu.
A ja ti postao u temu
A ja ti postao u temu
A ja ti postao u temu
I ja! LOL
Bok ekipo! Sta se radi? Jeste za malo piva ?
Bok ekipo! Sta se radi? Jeste za malo piva ?
Uvijek, samo usta suha već par dana, a lijen otići u dućan...
Dobar dan!
Ja baš sad instaliram gadgete i dodatke za Firefox sa BUG DVD-a.Jel znate koju dobru Greasemonkey skriptu?
Jedinu skriptu koju sam ja na mozilli korista je ona za Travian.
Jedinu skriptu koju sam ja na mozilli korista je ona za Travian.
Ja sam si instalirao onu za rapidshare da ne moram čekat 15 minuta al je još nisam isprobao
Malo sam promjenio potpis dodao sam još nešto
Evo pive...izvinite na cekanju,morao sam ici do druga do pusudim koju paru ;)
Dobra ti je piva
Malo sam promjenio potpis dodao sam još nešto
Hehe.Dobar ti je potpis,zbilja.
f*ck love
...dobro jutro...
...imam jedan "gadan" problem...bug-ov dvd na laptopu ne mogu otvoriti, a na starom pentiumu 4 otvara ga bez
problema, u čemu bi bio prob...prva slika je od pent. 4, a druga sa ovog lapa...možda read speed...
Neznam gdje je problem kad je čitanje DVD DL-a uključeno
...dobro jutro...
...imam jedan "gadan" problem...bug-ov dvd na laptopu ne mogu otvoriti, a na starom pentiumu 4 otvara ga bez
problema, u čemu bi bio prob...prva slika je od pent. 4, a druga sa ovog lapa...možda read speed...
huahha..hoho..
...dobro jutro...
huahha..hoho..
...a kaj se ti neznalico čudiš...probao sam sa onim tvojim Malwaresenekabytes, ali ni to ne pomaže...
...a treba mi baš laptop, jer susjed neće da koristi moj stari pent...
...a kaj se ti neznalico čudiš...probao sam sa onim tvojim Malwaresenekabytes, ali ni to ne pomaže...
...a treba mi baš laptop, jer susjed neće da koristi moj stari pent...
hahahahahihihohahah..
...ubuduće ću i ja tebi zaspamati sve teme koje otvoriš...
zašto!?
...iz čiste zlobe...
...iz čiste zlobe...
znao sam,a baš sam ti htio reć rješenje
Hola ljudi!
Izgleda da mi je BORG doista spasio Sapphireku 4870 (Hvala BORG puno). Jučer se nije srušila, a niti danas za sada (osim jednom jučer dok se OS dizao, ali to nije bilo klasično rušenje na kakvo sam navikao). 4830-ka se vratila svojoj ploči
Hola ljudi!
Izgleda da mi je BORG doista spasio Sapphireku 4870 (Hvala BORG puno). Jučer se nije srušila...
...i meni se jednom srušio monitor sa stola i ništ' mu nije bilo...nego tek sad vidim da mi piše 13...
Hola ljudi!
Izgleda da mi je BORG doista spasio Sapphireku 4870 (Hvala BORG puno). Jučer se nije srušila...
...i meni se jednom srušio monitor sa stola i ništ' mu nije bilo...nego tek sad vidim da mi piše 13...
LOL! Uf umalo sam zaboravio da je danas 13 mjeseci od registracije prošlo.
Dobar dan
kak je?
Dobar dan
kak je?
A evo ide. Kak je kod tebe?