Fijuuu....
5 iz eng,5 iz hrv (važan test,pisali smo 5 i 6 raz (ja sam 8)),5 zaključeno iz geografije
Čestitam ti, aj oplovi svijet.
Fijuuu....
5 iz eng,5 iz hrv (važan test,pisali smo 5 i 6 raz (ja sam 8)),5 zaključeno iz geografije
Čestitam ti, aj oplovi svijet.
BNET Thompsonov router
ma radije mijenjam svoj MAC da mi on ne bi nesto sra
je je 780 ali ne treba, da on ne bi nesto sra xD....
Nego daj mi bas model adaptera, jer nigdje po linksu i nasima ne pise je li ralink ili je atheros
Ali je ralink i pitanje je moze li se promjeniti mac adresa
Nego daj mi bas model adaptera, jer nigdje po linksu i nasima ne pise je li ralink ili je atheros
Pa jel nepiše ispod rutera? Obično piše marka i model pa je i krije i mac adresa
Pa jel nepiše ispod rutera? Obično piše marka i model pa je i krije i mac adresa
ne treba mi mac adresa, nego je trebam promjeniti a adapter to ne dopusta...
Fijuuu....
i šta je bilo nakon što si se probudio ?
:D šalim se
ne treba mi mac adresa, nego je trebam promjeniti a adapter to ne dopusta...
Razumijem. Ni ja to neznam pa ne koristim ruter iako ja najviše upotrebljavam samo usb stick. A za dogodine vidjet ču možda uzmem, Zko zna... Meni usb stick istječe u ožuljku slijedeće godine.
Dooobar daan!
Karte za barcelonu su tu
Dooobar daan!
Karte za barcelonu su tu
blago tebi, gledat ćeš utakmicu sa dvadesetak golova prvi put u povijesti hrvatskog nogometa :D
šalim se, ako si fanboy nemoj uzimat k srcu
jer je ista tema na bug vijesti...
ja sam jucer slusao probu sa balkona, nekih 500 m od stadiona sam pa mi nije problem, oces ic?
Dooobar daan!
Karte za barcelonu su tu
blago tebi, gledat ćeš utakmicu sa dvadesetak golova prvi put u povijesti hrvatskog nogometa :D
šalim se, ako si fanboy nemoj uzimat k srcu
Nisan fanboy hajduka, već barce, cili život je pratin i sad bi bilo šteta propustit, pa makar i da dođu sa zamjenama.
ja sam jucer slusao probu sa balkona, nekih 500 m od stadiona sam pa mi nije problem, oces ic?
Ma ne idem ja... ona je dobila tu jednu kartu, a posto nismo fanovi neki... onda nista... inace golden circle 440 kn je bila (sve pokupovano lol)... poklonila frendici koja nema love a obozava bon jovija...
Inace rodica od moje cure, jako slatka i lijepa (ne ko moja cura) zivi tu u ZG u hondlovoj... ima 18 i visoka je 164... :)
ok, za HP i ACER razumijem, i ja sam s njima imao problema
al zasto ne ASUS?
Ma ne idem ja... ona je dobila tu jednu kartu, a posto nismo fanovi neki... onda nista... inace golden circle 440 kn je bila (sve pokupovano lol)... poklonila frendici koja nema love a obozava bon jovija...
Inace rodica od moje cure, jako slatka i lijepa (ne ko moja cura) zivi tu u ZG u hondlovoj... ima 18 i visoka je 164... :)
hahahahha moja susjedaaa
Ja tražim neki laptop do 3000kn.. za multimediju..
UZIMAJ DOK JE AKCIJA !!!!
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_202&products_id=10144
sad će ti neko reći SS or she doesn't exist