Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.231.574
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
moderator
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

večer narode Cool

tko bi reko da moj stare dad ima najviše TU :))

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 21:36 (XXX-Man).
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Hej xxx man... kako ti je experiment s zamjenom procesora prosao?

evo i meni crkao TL 58 (bar mislim)... jer kad palim laptop on se onako upali na 2 - 3 sekunde... i taman kad treba u bios... pa pa... gasenje... i tako stalno...

moj braco ga je drzao dobrih 44 dana upaljenim...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
moderator
EnlightenedPhoenix kaže...

evo i meni crkao TL 58 (bar mislim)... jer kad palim laptop on se onako upali na 2 - 3 sekunde... i taman kad treba u bios... pa pa... gasenje... i tako stalno...

odlično, zamjenio tk-58 (1.9GHz) sa tl-56 (1.8GHz) i radi odlično, čak je i bolji jer ima više L2...imao je ovaj lik od kojeg sam uzeo još procesora pa ti dam kontakt ak hoćeš...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

odlično, zamjenio tk-58 (1.9GHz) sa tl-56 (1.8GHz) i radi odlično, čak je i bolji jer ima više L2...imao je ovaj lik od kojeg sam uzeo još procesora pa ti dam kontakt ak hoćeš...

koliko dodje? i daj kontakt...

17 godina
neaktivan
Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
15 godina
moderator

meni je dao za 350kn skoro novi proc i još mi ga ugradio i sve...evo da nađem šaljem na pp

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

večer narode Cool

OoooOooo svaka čast.Smijeh. EP,jedan frend me upitao dal mogu popravit laptop, nije mu radila slika. A pogledao i sve rastavio i našao kvar. greška u procesor S1, pukao nožice i ja lijepo zalemio novu nožice i sve natrag sastavio i probam palit i sve ok. Frend se iznenadio... I jučer javio da ima za popravit LCD-a. Smijeh. Sam svoj majstor.Osmijeh Kako kažem frendu kod popravka ništa ne garantiram da če bit popravljen. Zapravo popravim šta se da.Namigiva

Nenad
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

meni je dao za 350kn skoro novi proc i još mi ga ugradio i sve...evo da nađem šaljem na pp

ma ja cu taj cijeli laptop ugraditi u kuciste... hebemti... i ovako se pregrijavao... malo kablova tu i tamo, vidim da mi ima graficka kartica utor i za agp i za hdmi ulaz (a ovi koji su laptope stavljali namjerno to nisu stavili) pa cu to naci vamo na forumu od pokidanih laptopa...

+ mi treba, posto je toshiba, ona jedna plocica za paljenje racunala s dodatnim tipkama... i to cu isto probati naci preko foruma ili u servisera...

16 godina

eh, triba mi laptop do 4k kn, nasa sam ovi,

a dajte i vi koji prijedlog, stvari koje su bitne

proc, ram i hard...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
neaktivan
Nello kaže...
XXX-Man kaže...

večer narode Cool

OoooOooo svaka čast.Smijeh. EP,jedan frend me upitao dal mogu popravit laptop, nije mu radila slika. A pogledao i sve rastavio i našao kvar. greška u procesor S1, pukao nožice i ja lijepo zalemio novu nožice i sve natrag sastavio i probam palit i sve ok. Frend se iznenadio... I jučer javio da ima za popravit LCD-a. Smijeh. Sam svoj majstor.Osmijeh Kako kažem frendu kod popravka ništa ne garantiram da če bit popravljen. Zapravo popravim šta se da.Namigiva

da... i moj je s1, ali je gecrkt skroz... sve nozice u redu... ako kome treba proc... mogu ga poslati...

15 godina
moderator
Nello kaže...

hvala Smijeh

svaka čast na popravku Smijeh

16 godina
neaktivan

ma ja cu taj cijeli laptop ugraditi u kuciste... hebemti... i ovako se pregrijavao... malo kablova tu i tamo, vidim da mi ima graficka kartica utor i za agp i za hdmi ulaz (a ovi koji su laptope stavljali namjerno to nisu stavili) pa cu to naci vamo na forumu od pokidanih laptopa...

+ mi treba, posto je toshiba, ona jedna plocica za paljenje racunala s dodatnim tipkama... i to cu isto probati naci preko foruma ili u servisera...

Vidiš prvi put radio na laptopu pa je prilično komplicirano da moraš vadit bateriju, grafičku, mrežnu.hdd itd pa tek onda plastika a i ima puno šarafljenja. Oprezno sam radio. traje oko pola sata. Nije to kao da imaš stolno računalo. Zato su skupi laptop i teže nabavit matičnu ploču za laptop.

Nenad
15 godina
moderator

da... i moj je s1, ali je gecrkt skroz... sve nozice u redu... ako kome treba proc... mogu ga poslati...

imam i ja takvog, već se pretvorio u privjesak :P

EDIT: evo ti sa njuškala KLIK

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 21:56 (XXX-Man).
16 godina
neaktivan
Makicu, jesi gledao u Superbit i Mikronis? Mozda ima neki s kakvom grafickom (da nije GMA)...

Nenade, di si to sve izucio? Dobar si serviser... ;)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
16 godina
neaktivan

Je, ali pazi sad S1 je sličan kao socket 478, samo bitna razlika u nožicama. Ima na njuškalu, pa mogu pogledat kakve trebaš i koju cijenu odgovara koji u njuškalu ima na prodaju.

Nenad
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

imam i ja takvog, već se pretvorio u privjesak :P

ma ja nisam mogao vjerovati... sve ok... kaze moj brat bila igra zastopala... i on ctrl alt del, otvorilo se ono od win 7 i one na shutdown, force shutdown... ugasi se... sutradan... ne moze se paliti... pa koji vrag...

A sada cu ga u kuciste... zalemiti cu jos 2 PWR konektora na mjesta gdje treba da ima i staviti posebni hladnjak na graficku i posebni na procesor...

baterija ce mi biti ups, spojit cu je lijepo :)

i tako... mislim da bi trebalo raditi... a ti?

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Makicu, jesi gledao u Superbit i Mikronis? Mozda ima neki s kakvom grafickom (da nije GMA)...

Ma sam učio, imao knjige o elektronikama. Popravljao tv, radija videa.... Pa sad popravljam i na računala.... Svašta radim... Koda je to moj hoby.Osmijeh

Nenad
16 godina
Šef kaže...

ma znam, al eto nije toliko grafa bitna,

al opet sta si reka da nije integrusa..

samo nezzz koji kompromis napravit..

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
neaktivan
Nello kaže...

Je, ali pazi sad S1 je sličan kao socket 478, samo bitna razlika u nožicama. Ima na njuškalu, pa mogu pogledat kakve trebaš i koju cijenu odgovara koji u njuškalu ima na prodaju.

nenade... ja ti preporucujem tecaj za servisera, i napravi biznis od toga... ocito imas tu notu...

16 godina
neaktivan

LOCK!
Ajmo u Nespavalice!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina
moderator

ma ja nisam mogao vjerovati... sve ok... kaze moj brat bila igra zastopala... i on ctrl alt del, otvorilo se ono od win 7 i one na shutdown, force shutdown... ugasi se... sutradan... ne moze se paliti... pa koji vrag...

A sada cu ga u kuciste... zalemiti cu jos 2 PWR konektora na mjesta gdje treba da ima i staviti posebni hladnjak na graficku i posebni na procesor...

baterija ce mi biti ups, spojit cu je lijepo :)

i tako... mislim da bi trebalo raditi... a ti?

ma tako je bilo i s mojim osim kaj sam bio na internetu...ista stvar upali se na 2 sec i onda reset i tako unedogled...

ma radit će ako sve dobro spojišSmijeh

imaš u prijašnjem postu link od lika di sam uzeo ako nisi vidio...

15 godina
protjeran
ni otvorit neznate, OPEN
Udri brigu na veselje
16 godina
neaktivan

jutro svima

16 godina

dobro jutro

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan

Jutro narode !

BF:BC2 ingame:xRALEx
15 godina
protjeran

Jutro! Biće para na klađi, još čekam jedan par...........držte fige

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran

Challenge, ne želiš da dobijem para na klađi? Mršti se

Dinamo živi vječno
16 godina
Kora kaže...

ne, jer se zakonski nebi smio kladiti

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan

Dobro jutro.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina
protjeran
mind_challenge kaže...
Kora kaže...

ne, jer se zakonski nebi smio kladiti

Lol, odakle ti to? Znači sve kladionice rade na crnjaka? SUPERLOL

Dinamo živi vječno
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice