Osakatilo mi zvjezdicu LOL
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Osakatilo mi zvjezdicu LOL
Brižni ..Heh ja je nisam ni imao pa..
Haha, ma zaboli me za to :D
Zna ko kako mogu nabaviti Starcraft II invite

trebamo otvoriti anketu:
Što je razlog smanjenju zvijezdica
a)Promjena formule
b)Ovlašteni su nešto shebali i ne žele priznati
c)ništa od navedenog
b
Koji qurac je ovo sa zvjezdama?
Da, Domagoj je jutros nešto prčkao po forumu, bio je jako usporen, oko 8:30, i tada smo svi izgubili pola zvjezdice.
Pozdrav ljudovi! Sta se radi? Ja danas moram malo uciti geografiju,imam za sutra neki referat :)
Hahah Paki izgubio si ih više nego ja :P

Da, Domagoj je jutros nešto prčkao po forumu, bio je jako usporen, oko 8:30, i tada smo svi izgubili pola zvjezdice.
a neki i više
a neki i više
Ma neka greška je sigurno.
Nije došlo do nove formule.
Sinoć je mitch odjednom 5 zvjezdica imao.
Paki jesi vidio novog člana? Miro FMF ili ti ga Nikola naš...
a neki i više
Koliko si ima?
jesam a jbg neka se zabavlja, a mi ga nećemo šlijvit niti dva posto pa će mu dosadit
Koliko si ima?
3
koji vrag?
jedna zvj?
stipica jedna i pol?
LOL
na 8. str sam makar:)
Ili cijelu
prije pola godine imo sam 2 i po zvjezde, sad 1....
koji vrag?
jedna zvj?
stipica jedna i pol?
LOL
na 8. str sam makar:)
LOWWWWWWW
greška je neka :D
A meni nije teško pao gubitak zvijezdi, jer svi (ok, 98 posto) su izgubili po jednu-dvi... A glavno mi je da san na 1. strani najautora... :D

A meni nije teško pao gubitak zvijezdi, jer svi (ok, 98 posto) su izgubili po jednu-dvi... A glavno mi je da san na 1. strani najautora... :D
kako je varao?
Jbg. triba se opet bacit na pravljenje tutoriala...

Ili cijelu
WTF??? Paolo sa 3 i pol zvjezdice...
Covjece ja se pola godine ne pomijeram sa ove jedne i pol..
a da je ovdje ne doć dan-dva.
ja slučajno malo zalomim ovih par dana,pa naletim opet za mjesec-dva, ali ima vas od prilike, jedan mali minibus,
što ste poprilično u banani.
ima li gdje tema, ovisnosti, zastranjivanja i slično.

Ljudi ne mogu vjerovati da sam na trecoj stranici najboljih autora... :)
Ali sta je ovo na drugoj stranici su autori koji imaju zvjezdicu i pol!? Zar je tako tesko dobiti te zvjezdice.. ;)
Jos se spama ili se birc mijanja?
Ljudi ne mogu vjerovati da sam na trecoj stranici najboljih autora... :)
Ali sta je ovo na drugoj stranici su autori koji imaju zvjezdicu i pol!? Zar je tako tesko dobiti te zvjezdice.. ;)
Očigledno da
Idem rucati...vi jos malo polemisite oko tih zvjezdica