The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.376
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Medjed ti rijesava sve probleme,al je skup u picku materinu.Ak nemas za to plisano sranje kupi milku oreo najvecu i ruzu..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club
drakula789 kaže...

Medjed ti rijesava sve probleme,al je skup u picku materinu.Ak nemas za to plisano sranje kupi milku oreo najvecu i ruzu..

Pa pošto joj je danas rođendan, a nemam vremena baš nešto previše(a glupo mi je dati čokoladu sutra), mislim da je Milka bolja opcija.

Želja mi je uvijek nekoj pokloniti medjevića Teda. On mi je nekako prirasto srcu

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pošto si na budžetu pretpostavljam da ovakvo nešto ne dolazi u obzir? 

15 godina
The Friendzone Club

kardinalna greška, njoj rođendan a ti je nisi na tortu pozvo...

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
The Friendzone Club

Zasto si rekao curi s kojom nikad nisi ni izasao da ju volis 

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Predator003 je dao definitivno najbolji prijedlog, ali budući da si na budžetu...

Ima jedan jeftin poklon koji će ju definitivno impresionirati, a imaš ga skoro u svakom gift shopu.

Porculanski majmun kaj drži poklon u rukama.

I iznad poklona piše: oprosti što sam bio majmun, poklon za tebe.

I onda kad podigne kutijicu od poklona ispod veliki kruti stojko

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 10:44 (fer-de-lance).
14 godina
odjavljen
Za taj keš ju mogu na more odvest.
Sad dolazi nešto zanimljivo. Cura mi u pet ujutro šalje poruku da je tati pozlilo. Tješim ja nju, al brate, sumnjivo mi je sve to. Malo prije ona, sad tata... Nije da ne vjerujem, al je čudno malo...
14 godina
odjavljen
Jok, samo moj kruti Stojko Vranković dolazi u obzir 😅
14 godina
odjavljen
Nisam izašao? Što se to mira izaći da bi nekog morao volit? Ne izlazimo mi baš nešto, zato je i volim što nije kao ostale, samo da im je kanister vina itd...
10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Nisam izašao? Što se to mira izaći da bi nekog morao volit? Ne izlazimo mi baš nešto, zato je i volim što nije kao ostale, samo da im je kanister vina itd...

Imam doma pune inoxice pa ako se netko hoce ogrebat i na taj nacin "zavest" nekog...

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Mozda nije izasao, ali se dovoljno druzio sa slikama da moze reci da ju voli. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Predator003 je dao definitivno najbolji prijedlog, ali budući da si na budžetu...

Ima jedan jeftin poklon koji će ju definitivno impresionirati, a imaš ga skoro u svakom gift shopu.

Porculanski majmun kaj drži poklon u rukama.

I iznad poklona piše: oprosti što sam bio majmun, poklon za tebe.

I onda kad podigne kutijicu od poklona ispod veliki kruti stojko

Sto se tice majmuna,on ga je vec bacao na njene slike 

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
11 godina

Prestani se ispricavat toliko, da se ona ne sjeti tvoga rođendana ne znam bas da li bi se toliko ispricavala kao ti i malo se opusti poz

If you have nothing to lose, try.
16 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

NASTAVAK

I da, evo prije nekih 45 minuta, ja na kolodvoru, kad ono dolazi poruka na Messenger, pogodite tko ju šalje? Ona! Ništ, pročitam ja poruku, kaže ona da je bila na snimanju, pa et' ak me zanima što je bilo.

Ja onak, osto u šoku, cura se javi, sama, prva, u jedan iza ponoći. Onda kad sam pročitao do kraja poruku, ostao sam zbunjen, gledam kakvo snimanje, reklama, spot, fotošut, wtf...

Mislite da je pametno da joj kupim veliku Milka Oreo, ili ružu, ili oboje? Oboje idemo u školu, žicamo od staraca keš. Ne bi valjda očekivala nešto veće? Mislim, da imam svojeg novca, kupio bih, nije problem, kad su prijateljice u pitanju, ne štedim.

I molim te, ti što imaš zmiju za profilnu(ne znam ti ime), bez glupih fantomki, i izolirki. Hvala svima na pomoći

Ne budi retard i ne kupuj joj ikakve poklone.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kupi joj Twix i predloži da ga podijelite 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
neaktivan
Ma kakve ruže i kakve milke. Čestitaj i to je to. To si napravio, produži dalje. Njezin bivši možda nije najbolji za nju, al si ti ispao ljubomorna svinja. Jednom se lijepo ispričaš i to je to, nema 100 puta, postaješ dosadan, naporan i stvaraš pritisak. Sad jedino se možeš ponašat normalno i naći smisao za humor i to je to. I nemoj joj slučajno pisat zašto ne odgovara jer se opet vraćamo na ljumornu svinju. I zaljubio se možda jesi, da ju voliš, baš i nisam siguran...
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nalazim se s jednom curom vec neko vrijeme po kavama, kinima i ostalim mjestiima no nikako da predemo na nesto konkretnije, da se zbarimo i to... pratim joj kretnje i nekako ko da se na mini dostanci uvijek drzi i nikako nac pravu priliku da se odlucim za poljubac.. vise ni sam neznam jel sam u frinedzoni ili jednostvno sam previse picka da se odlucim pa sta bude.. bio sam lud sinoc kad smo se rastali a ni poljubac u obraz nismo si dali (takvih je vec bilo poljubaca)..  nac cemo se mi opet, sta predlazete kako najbolje ispitat situaciju, u kojem trenutku pokusat nesto, koje znakove da trazim itd. 

9 godina
neaktivan

Poslje kina, kave, večere il sličnoga ju ispratiš doma, kad se rastajete nasmiješi se pogledaj u oči i nemoj se usrati, naći će budalu koja neće okljevati. 

14 godina
odjavljen
icip kaže...

Nalazim se s jednom curom vec neko vrijeme po kavama, kinima i ostalim mjestiima no nikako da predemo na nesto konkretnije, da se zbarimo i to... pratim joj kretnje i nekako ko da se na mini dostanci uvijek drzi i nikako nac pravu priliku da se odlucim za poljubac.. vise ni sam neznam jel sam u frinedzoni ili jednostvno sam previse picka da se odlucim pa sta bude.. bio sam lud sinoc kad smo se rastali a ni poljubac u obraz nismo si dali (takvih je vec bilo poljubaca)..  nac cemo se mi opet, sta predlazete kako najbolje ispitat situaciju, u kojem trenutku pokusat nesto, koje znakove da trazim itd. 

Ako te na kraju(na rastanku) pogleda u usne, i napravi neki pokret(trzaj) s usnama, znaš što ti je činiti.

15 godina
Uslikati je u tom položaju i poslije joj slat te slike
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
odjavljen
The Unforgiven kaže...
Uslikati je u tom položaju i poslije joj slat te slike

16 godina
The Friendzone Club

Meni te zene jos jednom nisu jasne. Upoznao sam jednu curu vani, malo pricali, sutradan je dodo na fejsu. Pošto sam morao na faks na tjedan dana, cim sam se vratio(srijeda) pozvao sam je na kavu i ona je prihvalila kao danas nema obaveza pa zašto ne. Ali meni se nije nije dalo taj dan zato što sam izletio s faksa i nebi ostavio bas neki dojam i kazem ja kao budemo sa vikend, dugo je lito (zajeb). I od tada 3 tjedna nikako i nikako, zauzeta, rodjendani, prijatelji, kaze dugo je ljeto bla bla bla. Jel moguce da sam bas takav baksuz ?

#fsb
14 godina
odjavljen
sveupitni kaže...

Meni te zene jos jednom nisu jasne. Upoznao sam jednu curu vani, malo pricali, sutradan je dodo na fejsu. Pošto sam morao na faks na tjedan dana, cim sam se vratio(srijeda) pozvao sam je na kavu i ona je prihvalila kao danas nema obaveza pa zašto ne. Ali meni se nije nije dalo taj dan zato što sam izletio s faksa i nebi ostavio bas neki dojam i kazem ja kao budemo sa vikend, dugo je lito (zajeb). I od tada 3 tjedna nikako i nikako, zauzeta, rodjendani, prijatelji, kaze dugo je ljeto bla bla bla. Jel moguce da sam bas takav baksuz ?

Pozvao si je na kavu, i onda ti se nije dalo ići? Ne kužim te.

16 godina
The Friendzone Club

A bilo je oko 16 sati vec, ko bi ocekivao da ce htjet odmah

#fsb
14 godina
odjavljen
sveupitni kaže...

Tek te sad ništa ne kužim.

Znači, pozvao si je na kavu prije 16 sati, a onda si isti dan(oko 16 sati) rekao da ti se ne da, da ćete za vikend otići na kavu?

Takva reakcija od nje je očekivana, a opet je malo čudno tjerat "inat" tri tjedna. Budi uporan.

16 godina
Dex.pwn kaže...
sveupitni kaže...

Tek te sad ništa ne kužim.

Znači, pozvao si je na kavu prije 16 sati, a onda si isti dan(oko 16 sati) rekao da ti se ne da, da ćete za vikend otići na kavu?

Takva reakcija od nje je očekivana, a opet je malo čudno tjerat "inat" tri tjedna. Budi uporan.

Pozvao sam je taj dan kad sam se vratio, s time da bi najranije sutra tek u cetvrtak isli. Nisam nikada za isti dan dogovarao dejt xD Bio sam uporan dosta puta s drugim curama i skoro uvijek bih popus*o. Ak nece padat kisa u petak idem van pa cu valjda nest uspit sredit ako je vidim hh

#fsb
16 godina
neaktivan
Ova tema je predobra... Tip koji raspačava gole slike ženske koja uopće ni ne zna za njega, savjetuje drugog da pripozna kad triba žensku poljubit... Ja ću se upišat od smija XD XD XD
12 godina
Dex.pwn kaže...
icip kaže...

Ako te na kraju(na rastanku) pogleda u usne, i napravi neki pokret(trzaj) s usnama, znaš što ti je činiti.

ko to radi jebote, jesi to u filmovima gledao

12 godina
Manzi kaže...
Ova tema je predobra... Tip koji raspačava gole slike ženske koja uopće ni ne zna za njega, savjetuje drugog da pripozna kad triba žensku poljubit... Ja ću se upišat od smija XD XD XD

Ja isto plačen na neke komentare i postove

Not funny dude
16 godina
neaktivan
A šta drugo na postove koje ekipa tu piše...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice