The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.423
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pisao sam u 3. mjesecu ove godine o curi koja mi se svidjela a nisam nikako mogao uspostaviti kontakt jer niti znam kako se zove ni s kim se druzi ni nista. Mislio sam da cu naletit na nju na istom mjestu pa sam se malo muvao tamo ali nisam ju vidio... do danas. 5 mjeseci kasnije..

Hodao sam s frendovima i vidio ju u prolazu, a kasnije opet u jednom nocnom klubu. Plesala je s jednom curom a bio je i jedan lik tamo ali mislim da nisu skupa. Nekako mi je lose tamo joj uletit bez nekog plana a i muzika je glasna i ogromna guzva u tom klubu pa sam procijenio da su bili nepovoljni uvjeti. Posto je kao neka manifestacija u mom gradu postoji velika sansa da ce opet biti i sutra tamo, pa eto ako imate koji koristan savjet kako, šta napravit slobodno recite...

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

...vrag odnija i prišu, a?

A gle, najsigurnije ti je izmoliti dva očenaša da je i sutra vidiš negdje...  

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
14 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
icip kaže...

Pisao sam u 3. mjesecu ove godine o curi koja mi se svidjela a nisam nikako mogao uspostaviti kontakt jer niti znam kako se zove ni s kim se druzi ni nista. Mislio sam da cu naletit na nju na istom mjestu pa sam se malo muvao tamo ali nisam ju vidio... do danas. 5 mjeseci kasnije..

Hodao sam s frendovima i vidio ju u prolazu, a kasnije opet u jednom nocnom klubu. Plesala je s jednom curom a bio je i jedan lik tamo ali mislim da nisu skupa. Nekako mi je lose tamo joj uletit bez nekog plana a i muzika je glasna i ogromna guzva u tom klubu pa sam procijenio da su bili nepovoljni uvjeti. Posto je kao neka manifestacija u mom gradu postoji velika sansa da ce opet biti i sutra tamo, pa eto ako imate koji koristan savjet kako, šta napravit slobodno recite...

Alo ribo ovdi gradele!

Šalu na stranu, takav ulet će ti teško proći ako nisi uigran player. I onda su dobre šanse da ne uspije. Najlakše je preko poznanika da vas upoznaju itd. Ovako ispadaš creep. Ali ako nemaš druge opcije nemaš što ni izgubit.

15 godina
neaktivan
axos kaže...
Najlakše je preko poznanika da vas upoznaju itd. Ovako ispadaš creep. Ali ako nemaš druge opcije nemaš što ni izgubit.

Eto - zato i postoji ova tema!

Znači "ispadaš creep" ako se javiš curi, i ne znam, kažeš kako se zoveš, pitaš ako želi na piće, kažeš da ima zgodnu prijateljicu, ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 11:42 (godo).
14 godina
neaktivan
godo kaže...
axos kaže...
Najlakše je preko poznanika da vas upoznaju itd. Ovako ispadaš creep. Ali ako nemaš druge opcije nemaš što ni izgubit.

Znači "ispadaš creep" ako se javiš curi, i ne znam, kažeš kako se zoveš, pitaš ako želi na piće, kažeš da ima zgodnu prijateljicu, ...

Upravo tako. Većina cura te percipira kao vanzemaljca ako joj uletiš s nekom spikom dok je s prijateljicama vani. Osim ako nisi jako zgodan. Onda je to sasvim ok. S druge strane ako vas neko upozna  puno su otvorenije komunikaciji.

15 godina
neaktivan
icip kaže...

Posto je kao neka manifestacija u mom gradu postoji velika sansa da ce opet biti i sutra tamo, pa eto ako imate koji koristan savjet kako, šta napravit slobodno recite...

Aha, znači ako neznaš kako se cura zove onda ništa jer kako češ ako prije toga nisi vidio na feceu njenju guzicu u 361 pozi! 

Ne možeš joj ni priči ovako iznenada jer bi te njezin otac mogao "zatuč sikiron" ako joj "nisi došao po preporuci".

Cura pleše sa curom (ajde isto oku ugodno i ne treba prekidati  ), znači ne da nema dečka, nego ni tu večer nije bilo nikog, a ti koda ideš u općinu na razgovor na posao pa nemaš rođaka koji će te preporučit!

I sad da više ne pi, tražiš savjet pa evo, ne znaš kako se zove? Super, priđi joj predstavi se i pitaj je kako se zove - problem solved 

Znam bojiš se da ćeš ujebat, ali jesi li ti do sad s njom prozborio i jednu jedinu riječ ili je uopče čuo kako govori - hm? A ako te samo zanima "Ono", a brate lijepo je uzmi za ruku i šapni joj - idemo!

15 godina
neaktivan
axos kaže...
godo kaže...
axos kaže...

Upravo tako. Većina cura te percipira kao vanzemaljca ako joj uletiš s nekom spikom dok je s prijateljicama vani. Osim ako nisi jako zgodan. Onda je to sasvim ok. S druge strane ako vas neko upozna  puno su otvorenije komunikaciji.

Cura je onda glupa, a tebi bi i bilo bolje da si vanzemaljac jer bi je onda mogao "uzeti" i s njom raditi svakakve "eksperimente" 

Ako je imalo zgodna mora biti svjesna da će tu i tamo nekome zapeti za oko!

Još pogotovo ako se sredi "onako kao zato jer sebi želi biti lijepa" - pa normalno da će joj netko priči.

Kad su muški pederi, ne valja, kad prilaze su vanzemljaci - a brate onda neka obuku široke trenerke i izađu van bez šminke (ne bi im ni škodilo da im lice vidi malo sunca, da ne izgledaju bez šminke ko strašilo), pa im onda neće nitko prilaziti (nikad ne reci nikad)!

To ako su neke umišljene tuke i bolje da završi dok nije ni počelo!

Znam, i njoj malo "lakše uđe"  kad vas netko drugi upozna - ali da je toliki problem da ti netko priđe - ne znam!

11 godina
neaktivan
axos kaže...

Alo ribo ovdi gradele!

Šalu na stranu, takav ulet će ti teško proći ako nisi uigran player. I onda su dobre šanse da ne uspije. Najlakše je preko poznanika da vas upoznaju itd. Ovako ispadaš creep. Ali ako nemaš druge opcije nemaš što ni izgubit.

Jel ćeš poslat poznanika i da ju poševi umjesto tebe da ne ispadneš creep? 

Ebate i onda se čudite što plivate u friend/brother/pimilematere zone kad toliko mudrujete oko j**enog upoznavanja.

Takve fore upoznavanja preko "poznanika" su toliko očite i vrijede u osnovnoj i pola srednje škole. Kažem pola jer bi do 18-te čovjek očekivao da se konačno počnete ponašati kao muškarci. 

Dobro šta je najgore šta se može desit ako priđete sami nekoj ženi? U najgorem slučaju vas može od*ebat i reć da nije zainteresirana. 

I ne direktno upoznavanje nikoga ne čini creepom, štoviše daje do znanja da je frajer stvarno zainteresiran, a bilo koja cura koja misli da treba posrednika kod upoznavanja je ili klinka kojoj i onako ne treba muškarac/dečko nego kita da se hvali prijateljicama ili je mentalno zaostala u vremenu kada joj je trebala kita da se hvali prijateljicama.

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 19:31 (ddarknessfairyy).
14 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
axos kaže...

Alo ribo ovdi gradele!

Ebate i onda se čudite što plivate u friend/brother/pimilematere zone kad toliko mudrujete oko j**enog upoznavanja.

Takve fore upoznavanja preko "poznanika" su toliko očite i vrijede u osnovnoj i pola srednje škole. Kažem pola jer bi do 18-te čovjek očekivao da se konačno počnete ponašati kao muškarci. 

Dobro šta je najgore šta se može desit ako priđete sami nekoj ženi? U najgorem slučaju vas može od*ebat i reć da nije zainteresirana. 

I ne direktno upoznavanje nikoga ne čini creepom, štoviše daje do znanja da je frajer stvarno zainteresiran, a bilo koja cura koja misli da treba posrednika kod upoznavanja je ili klinka kojoj i onako ne treba muškarac/dečko nego kita da se hvali prijateljicama ili je mentalno zaostala u vremenu kada joj je trebala kita da se hvali prijateljicama.

Bez uvrede ali puno cura/žena govore jedno a misle drugo. Imao sam prilike napraviti i gledati brdo uleta. Nerjetko su cure bile jako nepristojne/bahate i uglavnom je bio u pitanju defenzivni stav. S druge strane ukoliko te netko upozna takve su scene rijetkost. Odnosno šanse su ti puno više i cijelo iskustvo je ugodnije.

Osoba u postu nije lik koji želi pokupiti bilo koju curu pa može redati ulete i jedna će sigurno zagrist. Cilja na određenu curu, a za to je poželjno malo pripremiti teren. Prvi dojam ostavljaš samo jednom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2015 0:21 (axos).
13 godina
ddarknessfairyy kaže...
...

Lako je tako govoriti kada je sve što trebaš raditi je sjesti se i čekati da ti neki lik uleti (pa drugi, treći, ..., uglavnom biraš kao u izlogu). To ne zahtjeva nikakvu inicijativu, ali uopće. Ne moraš čak ni biti devetka ili desetka, nije presudno.

Simpatično mi je inače ovo spominjanje muškosti, moram priznati. Veće je muško očajnik koji prilazi svakoj koju vidi, vjerojatno i malo "pod gasom"? Tko bi rekao.

Btw, razlika između creep-a i noncreep-a je isključivo u izgledu, ništa više. Općepoznata stvar.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2015 1:27 (pr0n_addict).
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

A čuj, uleti su sranje. Na ništa ne utječu. Cura odmah vidi jesi joj lijep ili ružan, kakav si tip - jesi švorc seljo ili dijamant, vidi tvoje držanje - jesi curica koju su savjetovali jednako ženskasti forumaši ili muško, i drugo joj ne treba. Dalje možeš reći najgluplje, najnevjerojatnije, najjadnije stvari ili recitirati sonete od Petrarce, skoro nebitno za ishod večeri.

Ako baš tražiš vezu, a već tu griješiš jer se to dogodi spontano, bolje da ne glumiš. Predstavi se, pitaj ju da plešete zajedno, napravi ono što očekuje svaka koja pristane i to je to. Pitaj ju za kavu neki dan i tako se upoznate. Nikakve finte i planovi neće pomoći da joj se ti svidiš, ako joj se ne sviđaš. A ti razmisli kolika je šansa da joj se ti sviđaš najviše.

10 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...
Btw, razlika između creep-a i noncreep-a je isključivo u izgledu, ništa više. Općepoznata stvar.

Glupost, jedino ako si emocionalno i socijalno glup

13 godina
ks95hr kaže...
pr0n_addict kaže...

Glupost, jedino ako si emocionalno i socijalno glup

U objema sam kategorijama totalni retard, ali svejedno stojim iza ove tvrdnje.

Privlačnim ljudima (mislim baš na oba spola) se nerijetko svašta tolerira i progleda kroz prste, ne samo kod "uleta".

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

evo decki noc je bila zapocela i nigdje je nisam ugledao, no negdje oko 12 vraćam se iz vana u rezervirani separe i ona tamo, niisam mogo vjerovat. Općenito mi je glupo tamo u disku gdje je preglasna muzika uletavat curama osim ako nisu bas pijane. Niti mozes popricat, niti bacit kakvu spiku, nego se samo nadvikivat. Druzila se s par frendica i pitao sam ju dal zeli sta za pit ali rekla je odlucno ne i tu sam u biti stao, ne zelim biti neki creep niti biti naporan. Definitivno lose mjesto za upoznavanje. Mislim nisam se ja u nju zaljubio ili tako nesto, nego mi je bilo nessto simpaticno u njezinom izgledu pa sam htio pokusat. No idemo dalje.

Šta mislite u kojim situacijama i kojim prilikama je najbolje upoznat neku curu za vezu? 

14 godina
neaktivan
icip kaže...

evo decki noc je bila zapocela i nigdje je nisam ugledao, no negdje oko 12 vraćam se iz vana u rezervirani separe i ona tamo, niisam mogo vjerovat. Općenito mi je glupo tamo u disku gdje je preglasna muzika uletavat curama osim ako nisu bas pijane. Niti mozes popricat, niti bacit kakvu spiku, nego se samo nadvikivat. Druzila se s par frendica i pitao sam ju dal zeli sta za pit ali rekla je odlucno ne i tu sam u biti stao, ne zelim biti neki creep niti biti naporan. Definitivno lose mjesto za upoznavanje. Mislim nisam se ja u nju zaljubio ili tako nesto, nego mi je bilo nessto simpaticno u njezinom izgledu pa sam htio pokusat. No idemo dalje.

Šta mislite u kojim situacijama i kojim prilikama je najbolje upoznat neku curu za vezu? 

Upravo to. U klubu s glasnom glazbom 95% je izgled. Jer nemožete normalno razgovarati i onda ili ćeš joj se svidit ili ne. Taj "želiš li što popit" ulet mi se pokazao jako loš. S njim ili je cura sponzoruša koja popije jedno dva i zbriše, ili joj se stvarno sviđaš na prvu što je rijetkost. Curu za vezu je najbolje upoznat preko ekipe. Pitaš prijatelja/prijateljicu/nekog desetog da te upozna s curom koja ti se sviđa, odete skupa na piće ili dva, pitaš ju broj i eto. I u oba slučaja si na dobitku. Ili ćeš indirektno dobiti odjeb pa možeš "vezu" pitat razlog i popraviti spiku, ili nećeš pa imaš curu.

13 godina
neaktivan
icip kaže...

Trebao si biti visok i bogat.

Meni to uvijek pomogne.

Tražim shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
15 godina
icip kaže...

Vrlo jednostavno, ako ona pleše s prijateljicom neideš sam razdvajat osim ako izgledaš ko model i imaš para kao Bill Gates. Netko je tu i spomenuo da je preglasno zato je izgled malo važniji, ali nije baš presudan. Ako pleše s prijateljicom ti moraš imat prijatelja koji će ići s tobom i s kojim će ta njena prijateljica plesat. Ako vas odbiju ne sekiraj se, događa se po mogućnosti onda baš s nekom zapleši. Ulijetanje u grupu njezinih prijateljica i nje, a ne poznaje te ona niti bilo koja prijateljica je pogubno (ako si prosječnog iili malo manje "lijep" nemoj tolko to uzimat k srcu), jednostavno nemoj si uništavat samopouzdanje. 
Možeš eventualno probat još jednom, pa ako te odbije onda će te proć i ta zaljubljenost i bit će ti lakše. 

Cure za vezu? Najlakše ti je ako je negdje bilzu neki festival ili ono neki društveni događaj. Ideš i gledaš okolo, imaš dosta djevojaka koje su većinom "opet u paru", ali kod takvih imaš više šanse s obzirom da je bitno razgovarati tj. započeti razgovor (nemoj biti pijan (samo malo ili ništa, opet provjeri i dah), meni se par puta dogodilo da pričam, a ono smrdi iz usta kao da je nešto krepalo u njoj (game killer ili selfdefense, nešto od tog). 

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Eh ovako, imam 17 godina I upoznao sam definitivno najljepsu curu u dosadasnjem toku zivota (jer aam ipak mlad jos). Uglavnom cura je bas prelijepa I ima nevjerovatan personality I stvarno mislim da sam se zaljubio u nju ( ako je to moguce haha). Ali situacija mi je malo zeznuta. Njena najbolja jaranica ide sa mnom u razred I ja sam pravo dobar sa njom, dopisujemo se I izlazimo. Eh ja sam tu curu koja mi se svida upoznao preko te moje jaranice, I sad ne znam sta da radim. Izasli smo svi zajedno na kafe 2 3 puta, dopisivao sam se s anjom na facebooku 2 puta (oba puta sam se ja javio) I stvarno smo imali tema I pricali smo bas dugo ali eto. A inace sam stidljiv momak I imam osjecaj da smaram ljude kad pricam s njima I kad im se javljam. Ja bih stvarno zamjenio svaku curi koju sam upoznao kada bi mi ova rekla da me voli iskreno, ali ne znam sta da radim, kako da se ponasam, kak ona da sazna a da ne sjebem sve moguce odnose sa svima. Ako moze mala pomoc izgubljenom momku od 17 haha. I jos ako sta pomaze detaljno, ta cura je moje godiste I malo se fura na rock, I sto sam ja primjetio na fbu ne lajkaju joj nista momci, nista ne komentarisu na fbu. Prvi put da se otvaram potpunim neznancima na internetu ali lijepo je pricati s nekim, nemojte zamjeriti nista haha

13 godina
neaktivan
Crossrage kaže...

dopisivao sam se s anjom na facebooku 2 puta (oba puta sam se ja javio) I stvarno smo imali tema I pricali smo bas dugo ali eto. A inace sam stidljiv momak I imam osjecaj da smaram ljude kad pricam s njima I kad im se javljam. 

Žao mi je, navikni se na ovu temu. 

Tražim shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
10 godina
neaktivan
Crossrage kaže...

Eh ovako, imam 17 godina...

Jebote led ova tema je postala trademark ovog foruma,ljudi se registriraju ne da bi pricali o IT-u nego o svojim ljubavnim problemima.Na informatičkom forumu.

A s tim što napraviti:

1)Biti izrazito izravan.Zašto?Zato što sam tvoje godiste i pun mi je k. svega i reka sam sebi da cu iduci put kad mi se takvo nesto dogodi biti izravan je nemam sta izgubiti.Pokusaj i ti.Razmisli o tome sto mozes izgubiti a sto dobiti...

2)Probaj nesto preko te prijateljice.Manje riskantno rjesenje ali ono,mozda iduceg puta nece biti prijateljice pa ces morati odmah ici na broj jedan.

Hobi: Pisanje dugih postova na BUG Forumu
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nemoj izvodit bijesne gliste nego ju slijedeci put kad se budete dopisivali/budete zajedno zovbi na kavu. 

Samo reci "E,  Anja,  jesi za kavu u petak/subotu/veliku gospu?" i nasmijesi se. 

Nemoj odugovlacit,  proci ce ti prilika i drkat ces u suzama. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
neaktivan
chutac kaže...

Nemoj izvodit bijesne gliste nego ju slijedeci put kad se budete dopisivali/budete zajedno zovbi na kavu. 

Samo reci "E,  Anja,  jesi za kavu u petak/subotu/veliku gospu?" i nasmijesi se. 

Nemoj odugovlacit,  proci ce ti prilika i drkat ces u suzama. 

Koji si ti konj! 

Upropastio si mi jedinu šansu sa curom koju ni ne poznam dobro...

Ja se njoj lijepo javim, sve kako si ti rekao,  a ona mene napala da se ona ne zove Anja i nek idem kvragu!

Ne znam za druge, ja tvoje savjete više neću slušati! 

15 godina
neaktivan
godo kaže...

Koji si ti konj! 

Upropastio si mi jedinu šansu sa curom koju ni ne poznam dobro...

Ja se njoj lijepo javim, sve kako si ti rekao,  a ona mene napala da se ona ne zove Anja i nek idem kvragu!

Ne znam za druge, ja tvoje savjete više neću slušati! 

LOL  

14 godina
The Friendzone Club

.

sup bro?
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 22:09 (Strm).
16 godina
neaktivan
Strm kaže...

Poz ekipa! Pitanje je malo off ali ovdje se daju nabolji savjeti jel Imam 16god, drugi sam raz tehnicke skole jel, koliko toliko uzoran ucenik... Ugl. bio sam sa jednom zenskom nekih 1mj i prekinuli smo prije malo manje od mjesec dana. Ja sad vec imam drugu, al to je nebitno. Bitno je da je ta moja bivsa mene prevarila, i nekim cudom je zavrsila trudna Naravno, ja nisam otac, nismo nikad u nikakve odnose ulazilli al mene j*be kaj se prica po njenoj sk da je trudna samnom, a ona skroz i negira da je trudna iako nas par zna da je jer smo vidjeli njene testove trudnoce... Mislim, po meni uopce nije normalno ulazit u takve odnose s 16god a kamoli da netko zavrsi trudan... Mene samo zanima, kaj bi ste vi napravili u mojoj situaciji? Nezelim da se prica okolo da sam otac i da se jebem ili kaj ja znam. I nekuzim zasto ona to toliko negira..

Priznaj. :P

Jk. nis nebres pomoc,ak se govori se govori,mores samo rec da nisi ti i to je to. Za 9mj te vise nebudu hebali.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 22:10 (zerocool12).
14 godina
zerocool12 kaže...
Strm kaže...

Poz ekipa! Pitanje je malo off ali ovdje se daju nabolji savjeti jel Imam 16god, drugi sam raz tehnicke skole jel, koliko toliko uzoran ucenik... Ugl. bio sam sa jednom zenskom nekih 1mj i prekinuli smo prije malo manje od mjesec dana. Ja sad vec imam drugu, al to je nebitno. Bitno je da je ta moja bivsa mene prevarila, i nekim cudom je zavrsila trudna Naravno, ja nisam otac, nismo nikad u nikakve odnose ulazilli al mene j*be kaj se prica po njenoj sk da je trudna samnom, a ona skroz i negira da je trudna iako nas par zna da je jer smo vidjeli njene testove trudnoce... Mislim, po meni uopce nije normalno ulazit u takve odnose s 16god a kamoli da netko zavrsi trudan... Mene samo zanima, kaj bi ste vi napravili u mojoj situaciji? Nezelim da se prica okolo da sam otac i da se jebem ili kaj ja znam. I nekuzim zasto ona to toliko negira..

Priznaj. :P

Jk. nis nebres pomoc,ak se govori se govori,mores samo rec da nisi ti i to je to. Za 9mj te vise nebudu hebali.

Trcim vec hahahaha

sup bro?
12 godina
Strm kaže...

kaj te briga sto drugi pricaju..

ako nisi onda nisi,nemas kome sta dokazivati.. 

neka ti bude bitno sto tvoji frendovi i drustvo s kojim se  druzis misle ,a za ove druge te zaboli..

otkud vama njezini testovi za trudnocu?!

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
12 godina
The Friendzone Club

vratih se sa maturalca sa 0 iskorištenih maloljetnica, imao sam jednu priliku i nju nisam iskoristio (nije mi se rac mogao dic na to stvorenje makar sam bio pijan ko guzica), ali ne zalim previse s obzirom da sam nasao curu tri dana prije maturalca (jos nismo zajedno ali bit ćemo, valjda)

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kak ti se nije mogao dic? Sta nije sa 17 godina uvijek gore? Moj se dize i kad treba i kad ne treba.. 

12 godina
Bogati pa ne dize mi se na ruzne
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice