The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.483.473
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club

Ajde, za koju godinu ćeš ionako morat bit po 18. rođendanima. Bar na svome.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Piješ čitavu godinu besplatno xD samo problem nastane kad se probudiš na rivi i to u mudantama....

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj
13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Piješ čitavu godinu besplatno xD samo problem nastane kad se probudiš na rivi i to u mudantama....

A?

EDIT: Googlao sam. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 23:04 (dombak1608).
12 godina
neaktivan
Evo prvi put se javljam u ovaj thread, dosad bi ponekad samo lurkao po postovima. Ovako, vec par mjeseci mi se svidja jedna cura koju znam nekih godinu dana, odma smo se zblizili I “kliknuli“, zenska je stvarno razinu iznad svojih vrsnjakinja sta se tice inteligencije, I vjerojatno jedina zenska s kojom mogu razgovarati o normalnim temama I po par sati, a ne o pi__arijama o kojima ostale sesnaestogodisnjakinje pricaju. Ali uglavnom, prije 3-4 mjeseca sam skupio muda i rekao joj sve, a ona je rekla kao da joj je to iznenada i da ona jos nije spremna za vezu, tj. da ne vjeruje da bi se mogla vezat za nekoga, i da ne zeli unistit sve ovo dosad radi neke prolazne zelje. Kasnije mi je u par navrata govorila kako ona zna da sam ja mozda i najbolja osoba koju zna, ali da jednostavno ne zna sta bi u vezi svega ovoga, jednom mi je cak i rekla “najsretnija sam kad sam s tobom“, e sad, jeli to rekla samo zato sta je malo popila tad, ja neznam hahah. Trentno pricamo doslovno 24/7 na fb, i tu i tamo izadjemo na kavu ili negdi. E sad, mene zanima da li da se ostavim nje I idem dalje, tj. da se pomirim s tim da cemo ostat samo prijatelji i da mozda prekinem kontakt s njom, ili pak nesto drugo?

Jedva sam otipkao ovo, yebe me ovaj swiftkey na mobu
17 godina
The Friendzone Club

a gle ak ima 16g. onda vjerojtano jos nije spremna. a ovo kaj ti je rekla kad si je popila moguce da je istina jer samo 3 osobe govore istinu, djeca, pijani i ljudi kojima je neko digao tlak. 

probaj jos porazgovarat pa ces vidjet, ak je zagrijana i razumna vjerojatno ce ti se otvorit. jbg mladi ste jos.

Ride or die, remember?
13 godina
protjeran

Pa ak nije za ozbiljnu vezu onda joj je valjda samo do provoda i karačine. Ak ti neda, a šatro si joj najbolji, onda te ima za bedaka. 

Crkva je zlo 21. stoljeća
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

sto trijezan misli-pijan govori kao sto rece kolega gore....ako ti je cura super,onda se jednostavno trudi oko nje i ne budi pre napadan i to je to....

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Ako se hoce s tobom razgovarati 24/7, ako na tebe trosi toliko vremena, ocito si joj dobar. Cim prije, vec sutra joj reci: Ti znas da mi se svidas, i vidim da se i ja tebi svidam. Idemo probati biti skupa.

Prije toga si sve poslozi u glavi, nema te cega biti strah, i nemas kaj izgubiti. Tek dok to napravis mozes normalno funkcionirati. I samo budi iskren, i nemoj puno preispitivati svoje recenice. Reci tocno kaj osjecas, i daj joj priliku da to prihvati ili da to odbaci. A cak i ako se dogodi ovo drugo, nema te cega biti sram. Daj joj priliku da osjeca da ti je samo ona bitna, i da o njoj ovise tvoji osjecaji. Ako imas i malo sanse, ako joj je i malo stalo, tvoja je.

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 0:54 (piksic).
15 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Pa ak nije za ozbiljnu vezu onda joj je valjda samo do provoda i karačine. Ak ti neda, a šatro si joj najbolji, onda te ima za bedaka. 

Da je to točno, a ako je on stvarno tako dobro pozna, onda bi valjda znao i ovo što si ti napisao!

kivic15 kaže...

sto trijezan misli-pijan govori kao sto rece kolega gore....ako ti je cura super,onda se jednostavno trudi oko nje i ne budi pre napadan i to je to....

To je to!

Iako na Fejsu možeš na razne načine kroz razne teme (u opuštenoj atmosferi) dati do znanja da bi ti "nešto više", ali ne direktno i tako da ona mora odmah dati konkretan odgovor. 

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
12 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Simon_says kaže...
nul-3 kaže...

Pa iz razgovora ce se zakljucit jel se ti njoj dopadaš

Možda u Utopiji... Iz prvog dopisivanja sigurno neće, osim ako te ne zna od prije negdje, i prek fejsa ne možeš zaključit što netko misli o nekome jer ne postoji nešto što se zove parajezik iliti neverbalna komunikacija.

Pa na faceu se uopoznate. Ako si dobar nece te odyebat

Znam dosta deckiju koji su dobri i bili su hrpu puta odjebani bez nekog logicnog razloga tako da ce te odjebat i kad si dobar...

You dont make 500 million friends without a few enemies.
13 godina
The Friendzone Club

Ako ste u mogućnosti, probajte pratiti menstrualne cikluse da biste, kao udvarač i potencijalni partner, izbjegli nuspojave simptoma predmenstrualnog sindroma odnosno tzv. "loš dan" koji često uzrokuje inače potpuno neobjašnjiva odbijanja.

Mislim da je ovo konstruktivan savjet bez obzira što sam totalni laik.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
12 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Ako ste u mogućnosti, probajte pratiti menstrualne cikluse da biste, kao udvarač i potencijalni partner, izbjegli nuspojave simptoma predmenstrualnog sindroma odnosno tzv. "loš dan" koji često uzrokuje inače potpuno neobjašnjiva odbijanja.

Više će ti koristiti Billingsova metoda pračenja ovulacije pa da znaš kad je neplodna, bolje da je mrzovoljna neg trudna)))) {#}

15 godina
Simon_says kaže...
pr0n_addict kaže...

Više će ti koristiti Billingsova metoda pračenja ovulacije pa da znaš kad je neplodna, bolje da je mrzovoljna neg trudna)))) {#}

No name, no number = no problem

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pošto ovu temu ponekad čitam, evo da se javim nakon par mjeseci.

Za neupućene, jedna cura mi je rekla "Nisam spremna za vezu.". No, situacija kolege TheAtomicMiner -a je skroz drugačija.

Da se pojasnim, i u mojoj se situaciji našla ista rečenica, samo što se odabranica moga srca, koliko sam čuo, subotama zabavljala s drugim dečkima (nakon što sam ju pitao), sve u cilju da onaj gimnastičar bude ljubomoran. U biti, ona je svog dečka prevarila s tim gimnastičarom i sad je već oko 9 mjeseci (i više) okačena na njega, a najnovije informacije (stare oko 2 tjedna) govore da joj se taj gimn. još uvijek sviđa. No taj gimn. se zaljubio u drugu curu. Ja sam mislio da će je nakon 6 mjeseci proći taj gimn. (jer joj je rekao da neće vezu, da bi je samo povrijedio i da bi bilo bolje da ostanu prijatelji), ali izgleda da je još uvijek zaljubljena u njega.

Uglavnom, mi naravno više ne pričamo kao i prije, nismo baš ni prije bili ono best best, ali pričali smo na Faceu skoro svaki dan, u školi tu i tamo, išli na kave. Sad onako, slabo. Prvo sam se ja njoj (nakon negdje 2 tjedna od mog "pitanja") javio, al ona je onako kratko odgovarala. Ona se onda meni 2 puta javila, pa ja sada 2 put njoj i tako. Ne pričamo baš puno.

Danas jedan kolega slavi rođendan, pa ćemo vidjeti kako bude išlo. Ono, možda pričamo možda ne, iako mislim da će ona loviti tog gimn. (jer će i on biti na rođ.). Uglavnom, priznat ću vam da u ono vrijeme kada sam pisao post (1. mjesec) sam sam sebi lagao i govorio kako mi je govorila istinu, dok joj se zapravo sviđa gimn. i vjerojatno mene želi imati kao 2. izbor...

Uglavnom ljudi, neću lagati, teško mi je, još ići u razred svaki dan s tom osobom, al evo ovdje se izjadam... Škola ide dobro, vraćam se lagano vježbi i ostalim stvarima koje radim, a ono, sad ja se neću nešto pretjerano truditi s njom razgovarati, onako možda da kažem bok jer možda ona misli da se ja još uvijek ljutim (ipak, prošlo je 3.5 mjeseca, a ja se nisam baš trudio razgovarati). Čestitati još Uskrs na Faceu i možda se malo raspričamo.

Uglavnom, vraćam se na staro, ali evo, ova slika s 9GAG -a me potakla i zapravo sam shvatio da nema više nikakvog "plana". Nikakvog "govora". Nikakvog "priznavanja osjećaja". Sada sve što sa svoje strane mogu napraviti jeste da se probam ponašati sasvim normalno (možda više nastojati da normalno pričamo). No, čak i da bi završili u vezi, ona se druži s drugim krugom ljudi od mene (čitaj : s onim "popularnima", dok ja više s ljudima koje bi zvali "nepopularni"), iako me zovu na svoje rođendane skoro svi (iz tog "popularnog" kruga). Ma, sav taj sustav popularan/nepopularan mi se gadi, ali eto, što ćete, ja osobno ne volim se družiti s "popularnima", jer je većina njih dvolično i nisu pravi prijatelji.

Bilo mi je i nje žao, jer smo u 11. mjesecu (naravno, 2013.) pričali o tim ljudima iz razreda (s kojima se ona druži) i po skoro svakom je imala nešto za reći (naravno, loše), ali kad gledam sada, ona sama odabire društvo. Ništa ju nije sprječavalo da se dođe družiti sa mnom i mojim prijateljima. Sama si je odabrala prijatelje, a sada, ako joj je bitnije da s njima ide više puta van, da stavlja više slika na Face, ali da mora paziti što komu govori i da ne može s nikim od njih pričati baš onako "iz srca" (kao što je sa mnom mogla, jer mi je rekla nešto što nikom drugom nije prije rekla), a čuj, tvoj je izbor s kim se družiš. Evo ja se osobno mogu malo potruditi da se više družimo, ali ono, ako se ne želiš družiti sa mnom ne moraš.

Drago mi je zbog TheAtomicMiner -a, jer je njegova situacija drukčija, tj. njegova cura mu nije lagala. Ova moja situacija je flipside of the coin. Ista rečenica, druga situacija.

Sad mi je duša mirna (eto čisto da se malo javim, izjadam dušu), idem na popodnevni nap i evo slike s 9GAG -a : http://9gag.com/gag/a8WnXAZ

P.S. Sad kad malo sam sa sobom dođem u red, krenut ću pričati s ovom jednom na Faceu, pa je pozvati na kavu. Čini se super cura, znam je od prije, a nije baš "Facebook ratnik" i ne pati od sindroma populartitisa.

Memento mori.
12 godina
neaktivan
piksic kaže...

Ako se hoce s tobom razgovarati 24/7, ako na tebe trosi toliko vremena, ocito si joj dobar. Cim prije, vec sutra joj reci: Ti znas da mi se svidas, i vidim da se i ja tebi svidam. Idemo probati biti skupa.

Prije toga si sve poslozi u glavi, nema te cega biti strah, i nemas kaj izgubiti. Tek dok to napravis mozes normalno funkcionirati. I samo budi iskren, i nemoj puno preispitivati svoje recenice. Reci tocno kaj osjecas, i daj joj priliku da to prihvati ili da to odbaci. A cak i ako se dogodi ovo drugo, nema te cega biti sram. Daj joj priliku da osjeca da ti je samo ona bitna, i da o njoj ovise tvoji osjecaji. Ako imas i malo sanse, ako joj je i malo stalo, tvoja je.

Probat cu se dogovorit za van s njom ovih dana, pa cemo vidit :) 

Ako nista ne bude (a kako izgleda i nece), trebat cu malo smanjit kontakt s njom, jer je 150k poruka u par mjeseci a bit too much haha, tako bi valjda lakse prisa priko toga

13 godina
neaktivan
TheAtomicMiner kaže...

Ako nista ne bude (a kako izgleda i nece), trebat cu malo smanjit kontakt s njom, jer je 150k poruka u par mjeseci a bit too much haha, tako bi valjda lakse prisa priko toga

Zoveš se Boris? Postoje dvije vrste Borisa, sine: Boris Alfa, Boris Beta i Boris Omega.

• Boris Alfa će se večeras obući u dobru odjeću, namirisati, ponijeti cvijeće i Bajaderu, otići na vrata i reći: Skidaj se (ako odjeća sama ne spadne od takvog pristupa)
  • Borist Beta će zalickati svoju gay frizuru, sjesti za računar i dopisivati se
  • Boris Omega će malo smanjiti kontakt (na samo 50k poruka dnevno) i slati smajliće

Koji ti Boris želiš biti, imenjače?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 17:28 (Onjegin).
12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
TheAtomicMiner kaže...

Zoveš se Boris? Postoje dvije vrste Borisa, sine: Boris Alfa, Boris Beta i Boris Omega.

• Boris Alfa će se večeras obući u dobru odjeću, namirisati, ponijeti cvijeće i Bajaderu, otići na vrata i reći: Skidaj se (ako odjeća sama ne spadne od takvog pristupa)
  • Boris Omega će malo smanjiti kontakt (na samo 50k poruka dnevno) i slati smajliće

wait, what HAHAHAHAHAHAHAHAHA

12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
TheAtomicMiner kaže...

da ga 'ebeš,to su 3 vrste,a 4-ta vrsta je Boris-Mentalist

15 godina
Onjegin kaže...
TheAtomicMiner kaže...

Vjerujem da želi biti ovaj četvrti od te dvojice

15 godina
The Friendzone Club

Cura za jednu noć, takozvane k*, danas ih ima podosta (ne znam kako je prije bilo)

Taktika je brat bratu jednostavna. Svaki vikend vidim likove sa curama a sigurno nisu mjesecima prije pisali romantične pjesmice, palili sviječe i izvodili ih na romantične šetnjice. 

Sve što ti treba je pristojna odječa, malo parfema, novca da joj platiš piće i to je to. Naravno, treba birat i na osnovu svog izgleda. Ne može svatko imat najljepsu picu.

A ako se traži dugotrajna veza, sve ovo treba zaboraviti, jer taku curu stvarno nitko ne treba. Pa pala je za jendo večer.

12 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Cura za jednu noć, takozvane k*, danas ih ima podosta (ne znam kako je prije bilo)

Taktika je brat bratu jednostavna. Svaki vikend vidim likove sa curama a sigurno nisu mjesecima prije pisali romantične pjesmice, palili sviječe i izvodili ih na romantične šetnjice. 

Sve što ti treba je pristojna odječa, malo parfema, novca da joj platiš piće i to je to. Naravno, treba birat i na osnovu svog izgleda. Ne može svatko imat najljepsu picu.

A ako se traži dugotrajna veza, sve ovo treba zaboraviti, jer taku curu stvarno nitko ne treba. Pa pala je za jendo večer.

slazem se, ali mislim da vecina ljudi odovuda trazi nesto vise nego "one night stand" 

You dont make 500 million friends without a few enemies.
15 godina
tLeon kaže...
nul-3 kaže...

slazem se, ali mislim da vecina ljudi odovuda trazi nesto vise nego "one night stand" 

Onda svakako prvo mora bit prijateljica, da se bolje upoznate. A na tebi je da budeš dovoljno dobar da ipak ne ostaneš frend

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Imam situaciju di mi od cure dobra prija nije nikad imala dečka zaozbiljno a ženska ima 23 godine i zgodna je lipo je građena bavila se sportom rolanjem itd... ALI... Ima karakter da je to čudo ja stvarno ne znam ko bi njene hireve podnosio vise od tjedan dana... Uglavnom to nije poanta priče poanta je trebala bit da je ženska bila toliko isfrustrirana sto nema decka i sto je jos nevina da je spavala sad sa likom nakon mjesec dana tj. nakon 2 ili 3 puta sto su se vidili obzirom da je lik iz nekog drugog grada...I to nije sve taj lik je stvarno zgodan ima love (pomorac je ili nesto tako) ali rekao je prije odnosa da nije ima curu od 1 srednje osim jeli 'prijateljica' da bi posli svega bilo da je ona njemu prva...Stvarno kad sam danas cuo pricu nisam znao sto da mislim ko tu koga zafrkava?? Pa dajte da skuzimo zasto je lik laga i koji su mu motivi bili osim onog ocitog {#}.... Haha ko da sapunice pisem{#}

16 godina
neaktivan
Zasto to tebe interesuje ako ti nemas veze s njom. Napisi ako imas, nije sramota.
EUW: iPLAY Murloc
17 godina
BannedOnThisForum kaže...
Zasto to tebe interesuje ako ti nemas veze s njom. Napisi ako imas, nije sramota.

Kako nema veze?

Pa to je najbolja prijateljica njegove cure. Koja nema dečka.

To znači ne samo da dobije prociju naga od same cure, već ga tlači i sa probelmima te prijateljice. I normalno da će ga pitati milijardu pitanja u vezi momaka.

I kako je i sam 100% negdje slagao, i kako sigurno uljepšava i umanjuje priče o svojim pohodima, mora paziti što će reći o tom tipu.

Ja bi ovako odokativno rekao da ako je pomorac i nije imao curu, da je to točno do mjere da nije imao vezu, ali da cure nije dirao je ili slučaj amnezije od loše ventilacije u stroju, ili voli dečke, ali ne za mali nogomet. To temeljim jer živim u mjestu u kojem ako ne završiš ekonomiju ideš u marine, navigat, plovit, ostavljat doma glavu da ti nabiju rogove. Kako je to slučaj i sa mojom generacijom, mogu iz prve ruke posvjedočiti na što liči kad se vrate sa duže rute.

No there's always "that guy"...

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Viruj mi s tom curom sam samo na prijateljskoj bazi a moja cura je njena najbolja prija pa sam tako i sazna tu priču pa me moja cura pitala zašto je to lik slaga... Tako da je moje pitanje samo cisto teoretsko da ja posli mogu doc ki svojoj curi i rec slusaj mala sad ovo govori čovik od ogromnog iskustva znanja bla bla bla da ja ispadnen neki uber cool frajer koji sve kuzi po pitanju musko zenskih odnosa... 

15 godina
The Friendzone Club

Ček, lik je reko da mu je prva a nije bila il šta? Hahahha, nisam skotno

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

prije svega je rekao da je iskusan  ko vuk sa wall streeta a posli je bilo da mu je prva.... pa ono wtf ?

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Zato jer ga je bilo sram priznati i mozda ga je bilo strah da se ne predomisli.

Losing all hope was freedom
15 godina
Horatio_Hornblower kaže...

prije svega je rekao da je iskusan  ko vuk sa wall streeta a posli je bilo da mu je prva.... pa ono wtf ?

Pa ako je njoj prvi put vjerovatno je htio da joj da doznanja da je iskusan, kako bi njoj bilo lakse.  Normalno da ce prvo s iskusnijim nekim, da nebi bilo nuspojava.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice