Ja sam računao po sebi, čak sam i mrvicu pretjerao. Ja sam na Savi u paviljonu 11 (600 kn) i mjesečno mi ode cca 280 kn na hranu. 6-7 kn mi je prosjek u menzi. Tamo jedem jednom,večeram i doručkujem(po potrebi) u sobi.
Ok,imaš pravo-nisam uračunao higijenske potrepštine niti hranu koju si uzmem za u sobu,no to mi je 200 kn mjesečno tako da ni to nije neko preveliko odstupanje.
Pa lako tako kad imaš cimera koji kupuje sredstva za čišćenje sobe, na faks hodaš gol, knjige&skripte si nasljedio od starijeg brata, računalo (koje ti treba na 90%, ako ne i na svim fakultetima) si dobio na nagradnoj igri, petkom i subotom navečer moliš krunicu, a u kafiću piješ vodu, te imaš doživotno plaćeni račun za mobitel.
Čak i da zanemarim ovo sve gore, krenimo od najjednostavnije stvari koje se uvijek dogode - djevojka ti u PMSu i baš joj se jede Milka od jagode.
Ja sam samo na hranu dnevno slupao 40-50 kuna (2x 12 kn u menzi, 6kn bočica vode za faks, 6-10 kn (zavisi što sam jeo) u pekari za doručak, opet isto ako sam imao blok od 8-10 sati na faksu, pa da pod odmorom nešto na brzinu pojedem).