Dajem: IPT
Tražim: THR
Dajem: IPT
Tražim: THR
Pozdrav,
da li postoji mogućnost da mi netko na PM pošalje pozivnicu za yuwabits? Hvala!
Ne nudim ništa zauzvrat jer nemam šta :-( znam da mi nije neka fora, ali nemam ništa pametnije za napisat...
Pozdrav...
Lijep pozdrav, cuo sam negdje za taj famozni torrent tracker TorrentHR.org , ali se ne mogu registrirati jer treba ulaznica. Naime, nikada nisam bio clan niti jedne takve zajednice stoga nemam nista za uzvrat dati, ali imam jako brz internet (opticki :D) i nije mi nikakav problem seedati, cak sam i mislio napraviti kao projekt nekakav 0-24 seedbox, ali to sad nije bitno. U glavnom, da ne duljim, ima li kakva dobra dusa sa visak ulaznicom pa da se dogovorimo oko toga u privatnim porukama.
Poz :D
Pozdrav!
Zamolio bih pozivnicu za TorrentHR ako bi mi netko bio voljan proslijediti. Nažalost nemam ništa za uzvrat jer koristim samo Partis (power user)
Ako netko ima pozivnicu za bilo koji domaći tracker, bio sam član yuwabitsa ali mi je laptop bio na popravku pa su me blokirali.
Uzeo sam nedavno optiku kod Amisa 100/100 pa ću seedat više nego prije kad sam bio na bakru
*
Nudim THR ili IPtorrents. Da bi dobili pozivnicu trebam dokaz s dva trackera i/ili tražim dobar tracker sa uvijek svježim softwareom.
Dajem Pozivnicu za IPT u zamjenu za THR.
Samo za info Torrentleech ima otvorene registracije to jest besplatnih 5000invita
Tražim invite za IPT, trenutno nisam aktivan ni na jednom privatnom trackeru, davno sam imao acc na hrpu njih ali su propali zbog neaktivnosti.
Trenutno imam net od pola gigabita (http://www.speedtest.net/my-result/5749614904) tako da mislim da nece bit problema sa seedanjem :D
3x IPT
1x THR
Par dokaza poslati na PM
Poštovanje blogeri...
zanima me kako doči do pozivnice...
te ako može neko da mi objasni ta pravila... što je seedanje ili kako več...
nisam baš rođen za te stvari.
hvala u naprjed
Molim nekoga od clanova ako ima pozivnicu za Crnu Berzu da mi posalje. Hvala u napred!
Molio bih pozivnicu za Cinemageddon, ako netko uopce koristi taj tracker ..
unaprijed zahvalan!
Da li neko moze da mi posalje pozivnicu za yuwabits?
Ekipa može mi netko saznati ima li koji tracker film Imena višnje?
Pošaljem ti link čim završim s uploadom filma ;)
Bio bih zahvalan :)
Film je sniman u mojem susjedstvu i jučer kad je bio na tv-u nisam bio u mogućnosti gledati, a stvarno me zanima. Čak mi je i stari statist u filmu...
Isprika na off
Nudim 1 THR, potreban neki prilog sa drugog trackera ili seedbox (ako imate optiku stavite raspberry sa externim diskom i rijeseno :))
THR ima vazna pravila te je seed obavezan do 1.0 ratia ili bar 3 dana tako da se ne javljajte ako ne mislite to ispostovati.
Evo ga XXX-Manu link ti je poslan :)
Da ne bude totalni off imam 7 komada pozivnica za CBT :)
Nudim 1 THR, potreban neki prilog sa drugog trackera ili seedbox (ako imate optiku stavite raspberry sa externim diskom i rijeseno :))
THR ima vazna pravila te je seed obavezan do 1.0 ratia ili bar 3 dana tako da se ne javljajte ako ne mislite to ispostovati.
Treba se seedati 14 dana ako ne do ratia 1.0. To se treba pratiti na trackeru, a ne unutar torrent softwarea.
Minimalno vrijeme seeda za THR je 72h u 14 dana (ne mora biti kontinuirano) ili minimalno do ratia 1:0 po torrentu
Treba se seedati 14 dana ako ne do ratia 1.0. To se treba pratiti na trackeru, a ne unutar torrent softwarea.
Obojica ste tu negdje u pravu. Prvi uvjet da bi torrent bio odseedan je da se seeda do ratia 1.0 (kako rekoste obojica), drugi je da se seeda 3 dana odnosno 72 sata, e a za tu "misiju" imaš 14 dana. Tu statistiku (kako reče, Lik) je najbolje pratiti kod njih. I da, ako se niti jedan od ovih uvjeta ne ispuni dobija se 1 HNR bod (10 HNR bodova, ban), u tom slučaju se seeda 10 dana ili do ratia 2.0 da bi se on "poništio" ili plaća karma bodovima (tzv. valuta na sajtu koja se stiče na razne načine, između ostalih je tu i seed). Ban se dobije i na neaktivnost, što sam ja jelte, saznao malo kasnije haha
+ ako netko ima pozivnicu za THR (a daje ju na dobru volju i lijepe oči)
edit: dodan citat
Kolege,
Trebao bih ako netko ima slučajno viška jednu pozivnicu za THR.
Unaprijed se zahvaljujem.
Trazim THR pozivnicu, nedavno dobio optiku mogu bez problema seedat. Zahvaljujem!
Imam 30x Bitspyder
trebam pozivnicu za razne privatne trackere, najviše bi volio neku za dobre software
Lp
Može li mi neko poslati invite kod za TorrentHR
OK, može li od IKOG invite za torrenthr?
nisam noob, ali nemam baš ništa za ponudit zauzvrat, na žalost....
Ima netko da me uvede u svijet privatnih trackera? Godinama koristim javne (publicsd, rarbg) i u zadnje vrijeme sam skužio da ne mogu downloadati stare filmove dokraja. Evo npr. imam nekoliko James Bond filmova koje nemam u 1080p i njih bih volio skinuti i ne idu mi. od 8 koje sam trebao, 2 sam skinuo, jedan ide puževom brzinom, 3 su zapela na manje od 10% a jedan je potpuno neaktivan. Kolekcionar sam starih filmova i skupljam ih u 1080p, a ta nemogućnost skidanja filmova koje želim u 1080p u fileovima od cca 10 gb me poprilično iritira.
Imam doma Synology upaljen od 0-24, pa mi nije problem seedati koliko treba da dobijem naslove koje želim.
Problem mi je brzina (T-com 4MB download, ul 0.3-0.4), ali na poslu imam optiku od 200 MB. Čitao sam o Seedboxovima, ali ne znam kojeg uzeti.
Ima li netko da mi objasni na private što i kako početi, novci za platiti seedbox nisu problem. Niti platiti pivu onom tko mi objasni što i kako treba i da mi pozivnicu da upadnem na neki tracker gdje ima starih filmova u HD-u.