Pitanje....

poruka: 12
|
čitano: 2.314
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pitanje....

Evo ovako u 9.mjesec cu imati 16 godina.zivim u splitu i mislin kupit neki motor kada i ako buden mogao polagati...moje pitanje je jeli mogu polagat s 16 godina i do koliko kubika(ja mislim da je maksimalno do 125cc) i kakvi mi motor preporucavate.....

mozda gileru vxr 125... ??????

Hajduk zivi vjecno!!
17 godina
neaktivan
Pitanje....

Kupi bicikl.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
Pitanje....

ma treba ti prava pila, ona bošuva.

16 godina
neaktivan
RE: Pitanje....
macak kaže...

Kupi bicikl.

aj dosta mislis da si smijesan ...... ovo je ozbiljno pitanje........ btw ako polazem za 125 uzet cu 125cc jer 50cc je presporo.... jbga nije sporo nego se motori ti kvare i runneri i firefox i phantomi i baotiani sliverstone itd....

moram vidit koliko dode vxr 125cc
Hajduk zivi vjecno!!
16 godina
protjeran
macak kaže...

Kupi bicikl.

Acer Aspire kaže...
macak kaže...

Kupi bicikl.

aj dosta mislis da si smijesan ...... ovo je ozbiljno pitanje........ btw ako polazem za 125 uzet cu 125cc jer 50cc je presporo.... jbga nije sporo nego se motori ti kvare i runneri i firefox i phantomi i baotiani sliverstone itd....

moram vidit koliko dode vxr 125cc
 macak ti je dao dobar savjet, ako zivis u gradu pogotovu rade te pare potrosis na nesto drugo ovako i ionako skuter i ta  slicne gluposti do 250 cc izaslo iz modeNamigiva jedino ako nisi nekakav frek za motorima
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
17 godina
neaktivan
Acer Aspire kaže...
aj dosta mislis da si smijesan ...... ovo je ozbiljno pitanje........
 Ajde klinac, tek ti je 15. Šta ti treba s tolko godina omotat se oko stupa i postat zvijezda crne kronike. Uživaj u djetinjstvu i čuvaj zdravlje.
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan
Acer Aspire kaže...

Evo ovako u 9.mjesec cu imati 16 godina.zivim u splitu i mislin kupit neki motor kada i ako buden mogao polagati...moje pitanje je jeli mogu polagat s 16 godina i do koliko kubika(ja mislim da je maksimalno do 125cc) i kakvi mi motor preporucavate.....

mozda gileru vxr 125... ??????

haha.. kupi sine Kawasaki Ninju!Nemaš šta slabije..Smijeh
prvo položi B kategoriju pa onda motor.. moj savjet!!!!

Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
neaktivan

pa ne mislin se ja glupirat na motoru triba mi samo do skole i nazad.....mozda nekad u grad...vec sam vozio motor i znam ga bez greske vozit..........

Hajduk zivi vjecno!!
17 godina
neaktivan
Pitanje....

Imam 5-6 prijatelja koji aktivno voze motor.

Nijedan od njih - bez obzira što voze savršeno - nije pao s motora manje od 2 puta.

Imali su sreće svaki put i nikada nisu bili oni krivi. Nažalost, možeš ti biti vrhunski vozač, ali - motor je prokletstvo.

Kupi biciklo i to vrhunsko! Živi zdravo! Ako ti treba preporuka - pitaj! Veća si faca sa biciklom od 2k € nego sa motorom od toliko love...

Bicikli su zakon.

Baš zato što bi ti motor trebao na tim kratkim rutama - bolji je izbor biciklo.

I ja sam u Splitu, odakle dokle ti je ruta za školu?

Mount Vision Pro
16 godina
neaktivan
Pitanje....

ti s 15, 16 godina nemas pojma o vožnji motora, nemoj ovo shvatiti kao vrijeđanje. Ja sam u tvojim godinama vozio motor već 7-8 godina.

Prvo sam imao Tomos Tori, pa zatim legendarnog Kolibrija, pa automatika, a kada sam sa 15 godina dobio APN6  bio sam najsretniji na svijetu.

Sa 17 sam dobio Hondu NSR 125 ccm i još njih par između. Sada vozim BMW R65 iz 83. i Vespu 150 iz 91.

Imam jako puno km na motoru i još mi se nekada dogodi da padnem, rijetko ali ipak da, tako da ti ne možeš reći da znaš voziti.

A evo i odgovor na tvoje pitanje:

Minimalna dob za polaganje A1 kategorije ( polaže se na motorima do 125ccm3 i do 11KW snage motora)  16 godina starosti
Minimalna dob za polaganje A2 kategorije ( polaže se na motociklima čija snaga ne prelazi 35 KW i 250 ccm3) od 18 god starosti
Minimalna dob za polaganje A kategorije ( motocikli sa ili bez bočne prikolice) od 20 godina starosti uz 2 godine iskustva u A2 kategoriji ili ako ste stariji od 24 godine možete direktno polagati A kategoriju.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 1:18 (stjepan0072).
16 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...

Imam 5-6 prijatelja koji aktivno voze motor.

Nijedan od njih - bez obzira što voze savršeno - nije pao s motora manje od 2 puta.

Imali su sreće svaki put i nikada nisu bili oni krivi. Nažalost, možeš ti biti vrhunski vozač, ali - motor je prokletstvo.

Kupi biciklo i to vrhunsko! Živi zdravo! Ako ti treba preporuka - pitaj! Veća si faca sa biciklom od 2k € nego sa motorom od toliko love...

Bicikli su zakon.

Baš zato što bi ti motor trebao na tim kratkim rutama - bolji je izbor biciklo.

I ja sam u Splitu, odakle dokle ti je ruta za školu?

od brda do pomorske......

jebes biciklu vozia bi je da mi se da.....

ja znam vozit motor vozia san silverstona baotiana,a od auta seat ibizu i renault campusa......

znam da je prokletstvo al jbga nemogu se stalno s autobusom vozit....

Hajduk zivi vjecno!!
16 godina
neaktivan
Acer Aspire kaže...

ja znam vozit motor vozia san silverstona baotiana,a od auta seat ibizu i renault campusa......

Taj baotian i slični "motori" iz kinder jajeta ne bi se smjeli nazivati motorom, a oni koji to voze neka probaju prvo skuter od 50 ccm3 pa onda vide razliku.

Kupi si lijepo neki polovni peugeot, gilleru ili piaggio od 50ccm3 da se naučiš voziti pa onda 125ccm3 tek.

Piaggio Energy MC3 je super skuter a relativno jeftino se može kupiti, još ga malo nakitaš i ide stotku....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice