evo pala mi je na pamet ideja da otvorim temu u kojoj bi forumaši obaviještavali druge forumaše da je izašla novija verzija nekog popularnog programa.
stavite naziv programa, njegovu zadnju verziju, direktan link za download, te kratki opis. i važno je da stavite link sa stranica prozivođača, a ne sa nekih download sajtova kao npr download.hr, download.ba itd, itd. eventualno ako je to jedini način downloada, kao što je slučaj sa malwarebytes' antimalwareom na donjoj listi, jer se on "službeno" skida sa download.com
prije postanja provjerite je li netko već stavio taj program. ako je netko već napisao novu verziju nekog programa, nemojte vi pisat. osim ako imate noviju verziju
svatko tko doda novu verziju nekog programa, od mene uvijek dobije 'hvala'
ovdje ću napisat kako dobiti najtočniji direktan link
- za korisnike firefox-a:
kad skinete određeni program (ili možete i prekinuti download) otvorite prozor downloads (ctrl+j), desni klik na skinuti program i odaberete copy download link i taj link onda stavite u post
- za korisnike opere:
kad skinete određeni program (ili možete i prekinuti download) prebacite se u karticu downloads, na listi označite željeni program, pa dole na dnu iz from kopirate link i stavite ga u post
- za korisnike chrome-a:
kad skinete određeni program (ili možete i prekinuti download) prebacite se u karticu downloads, te samo kopirate link koji vidite kod tog programa
* * *
evo od mene za početak:
- najpoznatiji, možda i najbolji torrent klijent
- besplatan alat za konvertiranje različitih formata videa
- editor zvučnih datoteka
- najprecizniji alat za detektiranje što se pokreće sa pokretanjem windowsa
- megapopularan čistač smeća
- jedan od najboljih besplatnih preglednika slika
- najpoznaitji alat za benchmark, snimanje videa i pravljenje screenshota u igrama
- prikazuje informacije o grafičkoj kartici
- popularan alat za 3d crtanje
Malwarebytes' Antimalware 1.42
- alat za detekciju i uklanjanje razne gamadi
- najbolji besplatni uređivač slika
- pokreće programe u sigurnom zaštićenom okruženju
- email, news i rss klijent
- najbolji besplatni alat za virtualizaciju
- najpopulatniji multimedijski svirač