Ja sam među prvima bio na tome ali sam brzo odustao.To je isto kao i PTC(pay to click,a nikad ne pay-aju
),fake čisti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
:P
emo nikad
možda goth
metalac sigurno
ubojica 10000% da
Slušaš metal?
da i to čekič po bačvama
a ti
ne
A Šefe probaj nista te ne kosta,ljudi sa foruma su dobivali X360,PS3 itd.A i jesu zahtijevni ovi u ovoj tvojoj temi.
emo nikad
možda goth
metalac sigurno
ubojica 10000% da
Slušaš metal?
da i to čekič po bačvama
a ti
Ja sam svestran,a u zadnje vrijem sam na Iron Maidenu,inače najveći fan Amadeus banda
Onda super,probaj(ja neću,neda mi se zahebavat s time)
evo ako neko nije znao,pogledajte senijada ibričića prije 13 godina,nije photoshop
http://4p.blog.hr/2009/07/1626482622/senijad-ibricic-nazzi.html
Ahahah Ibricicevi grijesi iz mladosti.Ako mu ovu sliku vide moze se pozdravit s Njemackom.
Jako teško nagovoriti balavca da digne ruku. Nisu nijemci tako glupi - oni ne zabranjuju samo ako je dignuo ruku
U pravu si.Al opet,kad bolje pogledan,slika mi izgleda previse moderno za ono vrime.
Kak ću vrtit BBC2 sa svojom konfom pod moj PC??
Gledajte da je grafička Sapphire HD5770, 1GB
sutra ju idem kupit poslije škole...
evo ako neko nije znao,pogledajte senijada ibričića prije 13 godina,nije photoshop
http://4p.blog.hr/2009/07/1626482622/senijad-ibricic-nazzi.html
Ahahah Ibricicevi grijesi iz mladosti.Ako mu ovu sliku vide moze se pozdravit s Njemackom.
Jako teško nagovoriti balavca da digne ruku. Nisu nijemci tako glupi - oni ne zabranjuju samo ako je dignuo ruku
U pravu si.Al opet,kad bolje pogledan,slika mi izgleda previse moderno za ono vrime.
ma slika nije photoshop,to mi je rekao jedan poznanik.a vidiš u odrazu da ga neko slika
emo nikad
možda goth
metalac sigurno
ubojica 10000% da
Slušaš metal?
da i to čekič po bačvama
a ti
Ja sam svestran,a u zadnje vrijem sam na Iron Maidenu,inače najveći fan Amadeus banda
A neo klasični,progresivni metal.
tko to
Ljudi Razer Deathadder vs Logitech MX518?
Što je to?
onaj koji ti bolje leži u ruci
Evo braco usa na Fejs nakon 5 dana odsustva.xD I mogu rec da mi nimalo nije falio al jebiga skupia san 113 obavijesti.xD
Ta ti glazba kombinira elemente iz klasične glazbe i iz metala.
Da ne budemo off topic,netko ti je ukrao ideju za avatar.
MX518 - kvalitetan, dugotrajan, lose odgovara ruci (barem meni, previsok je), gripovi se brzo gule
Razer Deathadder- izrazito nekvalitetan, kabel je šrot, rasklima se brzo, tipke znaju prekidati, jako udoban ruci, vrlo dobro izgleda,
Razmisli i odluči se ;)
KILLLL HIIIM
Tuzi ga,imas svoja autorska prava.
.A ima li razlike izmedju Deathaddera i MX518 jer je ovaj(MX518) malo stariji,mislim mis kao mis a ne tocno ovaj.
Kućanice
MX518 - kvalitetan, dugotrajan, lose odgovara ruci (barem meni, previsok je), gripovi se brzo gule
Razer Deathadder- izrazito nekvalitetan, kabel je šrot, rasklima se brzo, tipke znaju prekidati, jako udoban ruci, vrlo dobro izgleda,
Razmisli i odluči se ;)
To je ono kao kvaliteta vs sminka.

EDIT : Slusam ja Amadeus Bend.
Oj nespavalice.
Kaj se dela?
Evo ja malo mijenjao "Moj PC",ništa posebno...
Kućanice
LOL moran pribacit program na TV prije nego mi cimerica dođe..-.-