Evo instalirao TuneUp 2010 i promjenio logon screen.
Za nespavalice (22h - 06h)
- poruka: 116.250
- |
- čitano: 9.684.433
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
šala, znam da je neš gusarsko :)
hehehe a da, Operacija je uspjela MS je podlegao!!
A jeste tajnoviti :)
Večer svima.
2 muškarca koji nešto zajedno taje i neće reći o čemu se radi. To mi izgleda jako sumnjivo
lol ma to vam rade ljudi iz bug podzemlja.. nije dobro da drugi saznaju o čemu pričaju... xD
Još malo i očekujte šifrirane postove tipa:
Operacija je uspjela, pacijent podlegao a ovce su u štali, kanarinci pod sjenom! loool
Hmmm
Znači planiraš grupnjak u nekoj skrivenom štaglju (ovce su u štali) i voliš plave mlade dečke doggystyle načinom - onako oni mladi žuti s glavom zabijenom u sijeno dok se ti iživljavaš na njima? (kanarinci pod sijenom)
Ma gay is ok. Bolje to nego ovce u štali
Dobro večer ljudovi!
Vidim neki tajnici nešto taje!
Šta ima kod vas? Ja gledam Disaster Movie!
Al' je dosadno do bola...
Ja ne znam za vas, ali meni se sve više ovaj BUG forum čini mjestom za spamanje, mislim jest, ali u dvije teme, ovoj i bircu, ali neki bezveze otvaraju teme spika: Mišljenja - konfiguracija, Nova konfa, Sastavaljanje konfiguracije, Novi komp, Jel valja ovaj komp itd.
To bi se trebalo uredovati, jer zbilja pogledajte malo podforum Hardware, a pogledajte ostale, nisu zaspamani...
SMRT TROLLIZMU, SLOBODA FORUMU!
...
Eto toliko od mene...
...zasad!
Ej vi koji imate 7600 build, finalnu verziju, zanima me samo da li je logon screen još onakav bezvezan plav sa nekim bijelim ptičurinama?
Ej vi koji imate 7600 build, finalnu verziju, zanima me samo da li je logon screen još onakav bezvezan plav sa nekim bijelim ptičurinama?
je plav, ali nema ptičurine
Hmmm
Znači planiraš grupnjak u nekoj skrivenom štaglju (ovce su u štali) i voliš plave mlade dečke doggystyle načinom - onako oni mladi žuti s glavom zabijenom u sijeno dok se ti iživljavaš na njima? (kanarinci pod sijenom)
LOL luda ti je mašta.
Hmmm
lool odakle inspiracija za takvo nešto.. hahaha... xD
E da mi je anči rekla tako nešto pošto ona ima jako bujnu maštu ok, ali ti? Brineš me! hahahaha
Isti je logon screen, ali lako ga promjeniš!
,,,
Sada išao pogledati i skužio da je to ptičurina. Prije uopće nisam kužio i išao za tim
Sada išao pogledati i skužio da je to ptičurina. Prije uopće nisam kužio i išao za tim
Meni je iskreno logon screen windowsa 7 totalno van konteksta default teme .... Ovamo mi je na desktopu neka ribetina, a na logon screenu neka čudna grafika sa obrisom ptice i grane... WTF?
Ma ja bih ga svaki puta promjenio odmah nakon instalacije!
Imate OVDJE tutorijal kako promjeniti! Postoji više načina, ja koristim OPTION TWO s onog linka ;)
EDIT: option jedan je jednostavniji jer to napravite pomoću programa!
A jeste djeca, poslije 11h svi već u krevetu
Ja skoro i da spavam. Ovaj BSG: the plan je preloš, jedva ga gledam.
Ma ajde ne pricaj gluposti
Samo sam htio uletit sa kratkim game recapom Charlotte Bobcats vs Boston Celtics
59-92 za Boston naravno, Boston ih je uništio odličnom obranom i efikasnim napadom...
Ja skoro i da spavam. Ovaj BSG: the plan je preloš, jedva ga gledam.
Meni još nije došao na red.
Ma ajde ne pricaj gluposti
Aj dobro, ima vas.
Bla bla ljudi!!!
Sada skidam Disaster movie da se malo nasmijem, posto imam temperaturu...
uskoro kupujem novu grafu!!!
šta je ovo? nema nikog...
šta je ovo? nema nikog...
MSN :)
Kako nema, pa ja sam tu, očigledno me danas niko ne doživljava.
Laku noć svima, kasno je već.
Kako me iz dana u dan zadivi ljudska glupost... Pa to je strašno... 404 error pages... ohh...
Večer!
Trivia: Kako na Bug forumu ubaciti deset potpisa u jednoj poruci?
Ovako?--- Ipak ne
Večer!
Trivia: Kako na Bug forumu ubaciti deset potpisa u jednoj poruci?
wat?
Kak nekuzite da on nema potpis uopce i da je samo slova pofarbao ak se to moze tu i naljepio ih i iznad je crta i toe to..Mada su slova u potpisu jos manjeg fonta al dobro Ja vec mislio andy 'ackirao forum i ode sve .
Kak nekuzite da on nema potpis uopce i da je samo slova pofarbao ak se to moze tu i naljepio ih i iznad je crta i toe to..Mada su slova u potpisu jos manjeg fonta al dobro Ja vec mislio andy 'ackirao forum i ode sve .
E pa u tome je kvaka - kako sam pofarbao slova i ubacio crtu?
lako za crtu, mogu i ja!
___________________________________________________________________________________________________________________________________
al kako si ofarbao slova?
AAAA....reci ces nam??
lako za crtu, mogu i ja!
___________________________________________________________________________________________________________________________________
al kako si ofarbao slova?
Pogledaj malo bolje: to nisu te crte ___, nego je crta u komadu. Znate HTML? E pa to je vjerojatno <hr>.