A nema ništ malo odmaramo, kaj ima kod tebe ima li još di koja lubenica da malo hrustamo.
nema onih koje se jedu :)
ovih drugih ima :)
A nema ništ malo odmaramo, kaj ima kod tebe ima li još di koja lubenica da malo hrustamo.
nema onih koje se jedu :)
ovih drugih ima :)
Ej ekipa hitno mi je.
Pricao sam sa prijateljicom koja je na kraju razgovora skontala da je u "roamingu" a razgovor je trajao 4-5 minuta i ja sam bio pozivatelj.
Odma joj se pokazalo da treba da plati 50€ zbog roaminga dok, ja sam zvao sa bon kartice, i skinulo mi 5€.. mislim da tu nešto smrdi.. da li ima neka caka da ona baci spiku tamo u telekomu ili ne, jer apsolutno nije bila u roamingu.. mislim da je suludo.
Pa bit ce ti fino zabiljezeno u cijem roamingu je bila. Da nije blizu neke granice? Zato treba iskljuciti "auto trazenje operatera", da ti strani repetitor ne nadjaca tvoj!
Večer ljudi.
ČerVe svima!
Chaos muchacos.
Jutro svima...
Svi spavaju.
Noć svima.
Večer.
Dobra vecer i laku noc :)
Večer svima.
Tri uzastopna sata večeras izučavanja Maye, vrijeme za spavanje i naravno laka vam svima noć.
PS. Sutra prve slike u 3D modelima temi :P
Opet nitko pa budem ja
OPEN!!!!
Vecer drustvo...nekaj ste mi tihi....
P.S Tiby nemoj mi po bircu svrljati sada!!
Opet nitko pa budem ja
OPEN!!!!
Vecer drustvo...nekaj ste mi tihi....
P.S Tiby nemoj mi po bircu svrljati sada!!
Opet ja, ne gledam vrijeme malo sam se pogubio u prostoru i vremenu.
A gledao sam onaj spot od ramboxa i mogu samo jedno reći a to ide i marija: prostačine matore, sram vas budi.
A gledao sam onaj spot od ramboxa i mogu samo jedno reći a to ide i marija: prostačine matore, sram vas budi.
Ma nema sada....eto ti dokaz da previse sjedis za kompom...vise neznas niti kolko je sati .
Ja sam odavno prestao ramboxove spotove otvarati :).... nista pametnog iz toga ne izlazi bas
Ma to ja samo da namamim ekipu u birtiju i ušićarim koju siću.
Dobra večer svima....
Ma nema sada....eto ti dokaz da previse sjedis za kompom...vise neznas niti kolko je sati .
Ja sam odavno prestao ramboxove spotove otvarati :).... nista pametnog iz toga ne izlazi bas
E da bar sjedim, nego gledao sam tv...
A s ramboxovim spotovima obogatim i ovako bogat riječnik stranih riječi...
Ma nema sada....eto ti dokaz da previse sjedis za kompom...vise neznas niti kolko je sati
E da bar sjedim, nego gledao sam tv...
Znaci lezis pred kompom jos gore
Večer narode.
Večer narode.
Pa vece Aliser...da znas da sam se bas pitao di si
Ma bezveze.... ajd samo rijesi to kaj imas onda
Noć svima.
Večer.
Bok svim nehrkalicama, a jel odma ide prijava zbog uvrede sram te bilo fučkaj ga sad a usput ide jedna stvar za kaznu normalno kaj drugo.
Večer svima, šta ima?
večer :)
Červe.
Forum mi radi hebeno prebrzo or not.