Di ste nestali?
Evo ja se zajebajem s ovim ROMovima... Ima ih pun k., neznam koji odabrat... A moj najdraži ROM nije dugo updatean... :/
Di ste nestali?
Evo ja se zajebajem s ovim ROMovima... Ima ih pun k., neznam koji odabrat... A moj najdraži ROM nije dugo updatean... :/
@sef
stilovkom remetim javni red i mir, ako sam od volje,malo i nauljim monstruma.
nego muku mucim, treba mi negdje popis HRT javnih natjecaja i sada se tu gubim, od narodnih novina do njihovog sajta, ne pronalazim.
Di ste nestali?
ja sam tu, još jedeme koštice od limuna, neznam gdje su ostali
Pass?
Zaboravio ga stavit...
bug
Pass?
Zaboravio ga stavit...
bug
Neće... Možda zato što skidam Ubuntu...
Pass?
Zaboravio ga stavit...
bug
moraš forwardati portove
Ne bi trebalo smetat...
Probaj s drugim pretraživačem.
moraš forwardati portove
E jebi ga onda...
Hoću, ali samo ako je to 5 minuta posla...
Upute? :)
@sef
stilovkom remetim javni red i mir, ako sam od volje,malo i nauljim monstruma.
nego muku mucim, treba mi negdje popis HRT javnih natjecaja i sada se tu gubim, od narodnih novina do njihovog sajta, ne pronalazim.
Večer svima..
torrente pokušaj s ovim site-om, besplatna registracija i korištenje 7 dana. Mi u uredu koristimo komercijalnu uslugu koja nam interesantne objave dostavlja na e-mail (ne znam koja je ali mogu doznati idući tjedan).
Večer!
Ovoj zadnjoj bi s guštom platio kaznu samo da se nalakti kroz prozor (fali mi smajlić koji slini, hitno prijaviti Domagoju i Miri).
Ovoj zadnjoj bi s guštom platio kaznu samo da se nalakti kroz prozor (fali mi smajlić koji slini, hitno prijaviti Domagoju i Miri).
Iskreno?
Ja nebih...
bi moja stilovka.
Iskreno?
Ja nebih...
Usporedi ju s brkatim i odebljim policajcima koji svakodnevno vrebaju na ulicam i cestam (dobro možda svi i nisu brkati).
Onu staru o biranju neću potezati....
Usporedi ju s brkatim i odebljim policajcima koji svakodnevno vrebaju na ulicam i cestam (dobro možda svi i nisu brkati).
Ali ona izgleda ko fuckin' strašilo...
Ali ona izgleda ko fuckin' strašilo...
Ovisi iz kojeg kuta gledaš, u odnosu na "regular croatian policeman" izgleda ko premija na lotu. Ali to ti je mišljenje muškarca u najboljim godinama, vjerujem da si bitno mlađi od mene pa na svijet oko sebe gledaš drukčije.
pa sa onom kapuljacom s ledja nije strasilo.
jel pricamo o vodanju za rukom rivom ili o brzincu nakon par piva?
pa sa onom kapuljacom s ledja nije strasilo.
jel pricamo o vodanju za rukom rivom ili o brzincu nakon par piva?
Kakvo crno vodanje torrente. Pivica i poslije lagano lagano....
@mario
rijetke situacije kada bi policajcu/cajki rekao "duso, spreman sam za pendrekanje"
e ljudovi da vas pitam koliko mozete napraviti sklekova u komadu?
zavisi o kojoj se macki radi, inace dogy preferiram.
@mario
rijetke situacije kada bi policajcu/cajki rekao "duso, spreman sam za pendrekanje"
Case closed.
5 -6!!!!!
6-7 kad sam u formi:D
sjecam se da sam prvi dan vojske mogao 3 ,a na kraju vojnog roka, chuck norris je bio beba za mene.
a seks se ne racuna, tada me nesto podigne i dobijem jos plus 200% svoje snage :D
ja sad probao i jedva 20 napravim.zapustio sam se u zadnje vrijeme, hebes curu, moram opet u lov.
ima li ticara za lov?