Maturalac-Španjolska-dojmovi...

poruka: 459
|
čitano: 188.597
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Maturalac-Španjolska-dojmovi...
pantich kaže...
cuspajz kaže...
Trustek kaže...

Ma litra nije dovoljno to se za doricak popije umjesto kave, kapaciteti se bildaju pa popijem za troje i imam visoku toleranciju, sta preporucate da se pije tamo jel imaju neke narodne svoje rakije? to bih htio probat.

Imaju svoje piće, nešto poput vina. Zove se sangria. Mi smo tu uzeli na crno u fast food restoranu i bilo je prefino

Ta ti je sangria u Lloretu odlična jedino ako si curica ili ako se želiš pošteno izrigati. O mamurluku ujutro da ne govorim. Treba piti čistu cugu: votku, viski ;)

Ak mislis kupovna, da, uzas zivi .. No domaca je do yaya {#}

15 godina

problem je sto mnogi mladi neznaju pit, ili jednostavno nemaju love da piju kvalitetno i onda im se dogadaju glavobolje, uzasan mamurluk i ostalo. 1. pravilo je da se nesmije mjesat pica, koliko sam samo puta ovo shebao, prvo uzmem 2 case bambusa, onda 2 case gemista, onda roknem cisti jack daniels, i sto god sljedece popijem satare me i mrtav sam, jednostavno zelim pronac mjesto gdje cu lec i spavat. 2. pravilo je ne pit jeftina vina npr 10 kn 2 litre, to nije ni v od vina, uzas, smece, trbuh boli, rigas brzo, nula bodova. pive su dobre s drustvom ali isto je uzasan mamurluk od njih, stvarno se gadno napit od pive, glava ubija sljedeci cijeli dan. dok npr ako pijes cisti jack daniels, cistu kvalitetnu votku, kvalitetno crno vino, mozes se napit brzo, bez jakih glavobolja, i bez mamurluka, no ovo u klubovima bude jako skupo pa ekipa radije mjesa i pije svakakva sranja.

15 godina
neaktivan

Jeftino vino nemora biti nužno loše. Ja kupujem u točionici Belja vina koje je jeftinije od 15kn/litra jer neplaćaš ambalažu i etiketu a sigurno je kvalitetnije od ribara, venusa i sličnog smeća.

Najgore vino koje sam pio je bilo na nekom rođendanu/party 3 litre 33kn iz kauflanda, to mi je bilo ko da otrov pijem.

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
15 godina

drugo je kupovanje vina u vinariji i tocionicama. a drugo je kad ga kupujes po cijeni od 10 kn 2 litre i to na mjestu gdje su alkoholna pica skuplja nego sto stvarno jesu.

15 godina
neaktivan

21.8 idem u Lloret de mar, jedva čekam :)

***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
14 godina
neaktivan

Kakva iskustva imate iz Tropicsa vi koji ste bili u Lloret de Maru ?

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Kakva iskustva imate iz Tropicsa vi koji ste bili u Lloret de Maru ?

Odlično. Meni je bilo najjače u Tropicsu kad je bio CRO party kad je connect nastupo, DJ je reko hrvatska ruke gore i cjeli klub podigne ruke. Neprocjenjiv osjećaj kad to doživiš u sred Španjolske {#}

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
11 godina
neaktivan

evo ja ove godine sad 20.6 idem u lloret pa me samo zanima jel ide netko u istom razdoblju ?

14 godina
neaktivan

Mi idemo 13.09. 

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
12 godina
neaktivan
dooma kaže...

21.8 idem u Lloret de mar, jedva čekam :)

lucijanka?

Moja skola ide 26.8 jedva cekam, pijan ulazim u avoin

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 23:32 (Trustek).
11 godina
neaktivan

Huh...procitao sam sve.

Vidim 98% pise o ludom provodu u Lloretu dok ima par pojedinaca koji idu razgledati buahaha.

Mi idemo u Lloret 13.9. ove godine i ocekujem lud provod iako drustvo nije bas najbolje ali ima nas trojica normalnih pa cemo pokusat nesto xD

Posto idemo dvojica (blizanci) mislili smo nositi po oko 150 Eura (2x150=300)..da li ce to biti dovoljno? Jer platili smo 1000 KM pa ce sve skupa na kraju izaci do 2500KM (2500x cca4= 10000 kuna :O) a znate da situacija nije bajna...

Bicemo 9 dana, od toga 4 u Lloretu, najvjerovatnije hotel Flamingo, i jedno nocenje u Francuskoj.

Nude nam visednevnu(nocnu) kartu za 4 noci u Tropicsu, ne znam cijenu (oko 12 Eura)

Zanima me da li ce ovaj dzeparac biti dovoljan...ja msm da oce jer necemo kupovati suvenire, to ce se pokusati uzeti ispod ruke :P

I ima li jos neko da ide istog dana i na istu lokaciju ?  Da se sretnemo tamo i dernecimo do zore :DDD

Ko drugom jamu kopa, sam u Nju Jork
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 0:23 (FreddieQ).
15 godina

ja mislim da je to malo, ali ako se nema sto sad. spanjolska ti je dosta skupa.

11 godina
neaktivan

A dobro pokusat cemo izvuci nesto vise od roditelja...trebali bi popustit

A i nismo namjeravali piti u klubovima jer vidim da je skupo..pokusati naci nesto dobro a jeftino pa onda u klub skakati :D

Brine me samo plaza...mi bi htjeli da mozemo svaku noc ici na nocno kupanje ili bar dernek na plazi ali profesori mozda nece biti za to

13 godina
neaktivan

150€ po osobi je malo. Sa kojom agencijom idete? Ako idete na one izlete - Aqua Park, Porta Ventura i ostalo, to ti dođe oko 100 € i više. Prvo ja ti savjetujem da ne ideš na te izlete, osim nešto baš izaberi što te zanima. Ako ne misliš davati na izlete, onda bi 150€ moglo biti dosta (pravilno troši). Piće je u Lloretu dosta jeftino, kupovao sam po 6 Heinekena za 2.80€ - 3€. od žeščih pića se cijena ne sjećam, ja sam od žešćih pio ono što su mi davali, pošto mi u sobi niko nije pio osim mene, nisam kupovao ništa osim piva i jednom vina. No inače cijene pića su jeftine.

Ako piješ kod drugih pazi na ono šta je mar rekao - mješanje alkohola, usredotoči se na jedno, nikad neću zaboraviti liker, martini, vodku i ono bure Heinekena zajedno... :D

E da, inače nemoj puno kupovati suvenira i toga, jer ti je kolega rekao da je Španjolska skupa, piće je izimka. Ako baš moraš, cjenkaj se. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 0:37 (royalhero).
11 godina
neaktivan

A da, idemo na te izlete ali to nije uracunato u cijenu vec cemo posebno placati ali i pored toga 150 Eura dobiti..bar sam tako ja shvatio roditelje..

Rekli su nam da je cijena Port Aventure 50 Eura tako da tu skoro niko nece ici osim par snobova (i za njih je upitno) a pogotovo da ja i brat placamo 100 Eura za par voznji...msm steta volio bih otici na to :D

Camp Nou isto ako bude preskup preskacem ali opet kazem vidjet cemo jer sve zavisi od roditelja

Zanima me ocu li ja moci svaku noc poslije diska na plazu ili negdje lutati a ne da idem pravac hotelska soba?

I agencija je BissTours...jedna od boljih ovdje bar koliko ja znam...bus u oba pravca :S

13 godina
neaktivan
FreddieQ kaže...

A da, idemo na te izlete ali to nije uracunato u cijenu vec cemo posebno placati ali i pored toga 150 Eura dobiti..bar sam tako ja shvatio roditelje..

Rekli su nam da je cijena Port Aventure 50 Eura tako da tu skoro niko nece ici osim par snobova (i za njih je upitno) a pogotovo da ja i brat placamo 100 Eura za par voznji...msm steta volio bih otici na to :D

Camp Nou isto ako bude preskup preskacem ali opet kazem vidjet cemo jer sve zavisi od roditelja

Zanima me ocu li ja moci svaku noc poslije diska na plazu ili negdje lutati a ne da idem pravac hotelska soba?

I agencija je BissTours...jedna od boljih ovdje bar koliko ja znam...bus u oba pravca :S

I mi smo isli Biss Toursom. Ako vozaci budu Musa ili Hazim pozdravi ih. :-)

Port Aventura je meni cista glupost, ali ja ne volim te slobodne padove i ostalo, tako da ostaje na tebi, ali mislim da se 100 KM reci svoje.

Sta si toliko zapeo za plazu? Poslije diska svi su, barem kod nas, isli u hotel, kud ces sam po noci lutati po nepoznatom mjestu...

Kupi pice i u hotel, tako smo mi radili.

11 godina
neaktivan

Ja bih volio otici ali jbg zahebali su stvar sa cijenom...prije je bilo upola jeftinije kako sam cuo.

A sta ja znam...bilo bi dobro makar jednu noc dernecit na plazi..msm bice i u hotelu normalno

I pozdravit cu sofere ako budu doticni :D

13 godina
neaktivan

E da, Camp Nou je bio 20€.

14 godina
neaktivan

ekipaa, idem danas pa eto, poželite mi sreću. :D (samo se hvalim malo haha)

Da, ako je bio tko u hotelu Don Juan, dojmovi??

EnlightenedPhoenix 24.6.2011. RIP Zauvijek ćeš ostati u našim srcima
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 13:26 (the_freefighter21).
12 godina
neaktivan

Piatnje za one koji su bili na maturalcu. Je li bilo kakvih problema sto se jezika tice?

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
16 godina
Trustek kaže...

Piatnje za one koji su bili na maturalcu. Je li bilo kakvih problema sto se jezika tice?

Pročitaj moj review na prvoj stranici {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

evo nama su rekli zadnji dan u skoli da cemo ic ili u amsterdam(4000 kn) ili u cesku(2700 kn). sto vi kazete da je bolje?

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

amsterdam

If You Know What I Mean...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 23:18 (donator_bubrega).
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

evo nama su rekli zadnji dan u skoli da cemo ic ili u amsterdam(4000 kn) ili u cesku(2700 kn). sto vi kazete da je bolje?

15 godina

isplati se tih 1300 kn vise?

13 godina
odjavljen

U Amsterdamu je zabranjena prodaja narkotika itd strancima, ako vas dvojica s tim postovima na to ciljate :P

Ja sam bio u Pragu (ne na maturalcu nego ovako, privatne prirode recimo :D ) 8 dana, bili naravno u poznatom Karlovy Lazne, grad je prebrutalan, ima se vidit dosta toga jer ima jako puno zanimljivosti i starih građevina, dvoraca ( naravno, Karlov most isto ;) )

Al kažu i da je u Amsterdamu show :D 

15 godina

samo bi htio napomenut da me nista od tih gradevina i tog ne zanima, svaka cast onome koga da, ali mene ne. tako da vise me zanima kako se da provest u kojem mjestu. a svi vole amsterdam zbog droge(koju ionako puse iza skole svaki dan tako da...) i jeftinih kurvi(ako 500 kn u hr nije jeftino neznam sto je).

13 godina
odjavljen

E ako hoces jeftine kurave onda mozes pokupit neku bolest, skuplje su bolje, valjda kontroliraju ih svako malo, koliko sam skuzio u Pragu haha.. A gle, odlucite se kao razred da su svi zadovoljni, ali ako ides negdje, mislim da je ok i da pogledas malo kakav je grad, jer se mozes napit i izj**bat i ovdje ;)

14 godina

omg ko ide na maturalac da hebe kurve

ides da oduzmes nevinost svojoj kolegici iz razreda

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina

Na maturalac se nejde da se jebe nego da se popije i partija s društvom :) ako ti je cilj oduzet nevinost pijanoj frendici ili još gore ako ideš na maturalac s ciljem da jebeš kurve onda nisi normalan čovjek. Nađite cure za takve stvari :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice