X+II/VI=II
X+II/VI=II
X+II/VI=II
X+II/VI=II
Original:
XXII/VIII=II
Moje rjesenje :
XXII/VIII≠I
Treba pomaknuti jednu šibicu(jednuuuu),a neki tu i gube po dvije šibice,a nekima je22/6=2
Treba pomaknuti jednu šibicu(jednuuuu),a neki tu i gube po dvije šibice,a nekima je22/6=2
ajde da vas vidim morate pomaknuti samo JEDNU šibicu da jednakost bude tocna
@Leo - Nemoguće...
opet krivo xP
50+60=510 (pomaknuo šibicu iz sredine osmice na donju lijevu stranu druge petice u zadatku)
Ah f**k opet sam se zeznuo xD
trebam poceti ici u krevet prije ponoci 0.o
EDIT: ne vidim kako bi se to rijesilo, samo ona fora sa znakom nejednakosti :P
@Leo - Nemoguće...
ajde zadatak je jako tezak al cete se smijat kad skuzite...:D
ajde zadatak je jako tezak al cete se smijat kad skuzite...:D
@Leo - Nemoguće...
Daj recite rješenje, ionako nitko ne kuži...
ajd vidim da ste ljuti i niko ne kuži, evo vam rješenje. malo je glupo, ali... može neki neće shvatit ni rješenje
btw. nisam to ja postavio nego neko drugi, a ja sam samo ispravio grešku, nije bio dobro postavljen
Nisam gleda ali ovo je baza rijesenje....
ajd vidim da ste ljuti i niko ne kuži, evo vam rješenje. malo je glupo, ali... može neki neće shvatit ni rješenje
btw. nisam to ja postavio nego neko drugi, a ja sam samo ispravio grešku, nije bio dobro postavljen
Hehe...
Ja odem na skijanje na tjedan dana i odma cijela ova tema ode u *****!
Ove zadatke sa sibicama nikad nisam volio nikad mi nisu isli pa ih necu ni pokusavat rijesit, ja bi to u krajnjem slucaju rjesio onako kako je vec netko gore predlozio, da = pretvorim u < ili >!
A za ove vlakove, da vam saljem rjesenje ili je vec netko rijesio, neda mi se sad provjeravat?
evo jos jedan da vam ne bude dosadno...mozete pomaknut samo jednu šibicu
evo jedna lagana....sve kuglice su jednako teske osim jedne koja je teza od drugih...kako skuziti koja je ta kuglica u samo 2 mjerenja...ovo cete odma
tema totalni spam
tema totalni spam