Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.021.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
17 godina
neaktivan
Humor

Malo se strpite.{#}

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.8.2014 19:48 (MegaMass 2000).
17 godina
Re: Humor
MegaMass 2000 kaže...

Malo se strpite.{#}

Tako je i na koncertu Jelene Rozge... blagi užas

11 godina
protjeran
Humor

Prije sam slušao jelenu rozgu,
sad ležim kući s tumorom na mozgu...

LoL 

12 godina
neaktivan
Humor
Došla žena u sex shop i pita:
- Daaaa liiiii imateeee vibratorrrrrrrrrrre???
- Da, imamo!
- Jeee liiiii imateeee moddeell Čeeeeetriiiiiiiiiii?
- Da, imamo!
- Kaaaakoooooooooo seeeeeeee gassiiii?
12 godina
neaktivan
Humor

Nema sta {#}

17 godina
Humor

Malo GIF-ova 

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
Humor

Dođe ja danas sa posla... uđem u kupaonu... začepim kadu... pustim vrelu vodu, reko nek se puni. Dok sam skida gaće, oslonim se rukom na kadu... vidim šprica ledena voda. Pogledam u bojler, ošla kazaljka u minus, nema tople vode. Neznam jel vrele isteklo 3 litre... ovo ostalo sve ladna ka iz potoka. Zatvorim vodu... gurnem prst u vodu... voda taman, al u kadi, sve skupa jedva 6 litara. Gledam... reko što ću sad... bogami izvalim se ja u kadu. Osjećaj mi je bio ka da sam sjeo u lokvu vode na cesti. Obično kad legnem, digne se razina vode za pola metra... sad kako sam sjeo, ka da mi je ono malo vode uteklo u guzicu. Sjedim i gledam noge, kompletne suve ka barut. Reko idem smočit leđa na način da skliznem po kadi, skoro sam od trenja dobio opekline... upirem se rukama da skliznem, al ma kaki, kada suva... leđa suva... zaljepila se koža za kadu, reko majka te j*bala još će me GSS izvlačit. Kad u punoj kadi prdneš, lete mjehuri na sve strane... ja da sam nedajbog prdno, jab se zapalio... bi svega mi! Dignem se, upalim bojler i vratim se nazad u kadu. Nikad u životu nisam sjedio u 6 litara vode i čita novine... sad jesam... čekajući da se bojler ugrije.

Još bi reka da sam žvekačio buniku... ni zalogaja!... što mi bi, ni sad mi nije jasno.

(Bloger Krule @FB)

LOL EUNE: slinA
16 godina
neaktivan
Humor

A je to, level pro... I ne odustaju oni...

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
11 godina
protjeran
Humor

2 s moje stranice,ja objavio i kidam se 3 dana iza xD

17 godina
Humor
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
odjavljen
Humor
13 godina
odjavljen
Humor

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
12 godina
neaktivan
14 godina
odjavljen
13 godina
Humor

.

. .
Finger Up
16 godina
Humor

GIF

17 godina
Humor

Karate sudac

12 godina
neaktivan
Humor
Dođe Mujo kući Fati i kaže:
- Fato, dao mi je Suljo kondom, kaže da je sa njim puno drugačije, pogotovo za vas ženske, da osjetite veliku promjenu, hoćemo li probat'....
Kaže Fata:
- Jaštaćemo..
I krenu ti oni, prvo Mujo laganini, poslije deset minuta pita:
- Fato, osjećaš li išta?
Kaže Fata:
- Ništa Mujo.
Sad Mujo malo ubrza, i opet poslije par minuta:
- Fato, osjećaš li išta?
- Ništa moj Mujo.
Ubrza Mujo pravo, ono ko zec, kad će ti Fata:
- Mujo, Mujo osjećam....
- Šta Fatooo??
- OSJEĆAM, SMRDI GUMAAAA!!
14 godina
neaktivan
Humor

Bože dragi {#}

http://www.24sata.hr/strane-zvijezde/ava-se-zalila-vodom-i-izazvala-t-karamarka-g-bareta-i-vucu-381180

Karamarko je osoba čija me pojava i odlučnost obaraju s nogu - rekla nam je Ava.

If you want something done right, do it yourself
11 godina
protjeran
LGA775 kaže...

Bože dragi {#}

http://www.24sata.hr/strane-zvijezde/ava-se-zalila-vodom-i-izazvala-t-karamarka-g-bareta-i-vucu-381180

Karamarko je osoba čija me pojava i odlučnost obaraju s nogu - rekla nam je Ava.

i mene isto obara s nogu kad vidim onu sasranu facu ko nojev šup4k

16 godina
neaktivan
Humor

Ja jos nisam siguran da l' se ona zajebava ili ne.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

niti ona nije sigurna

If you want something done right, do it yourself
11 godina
protjeran
VirtUoso kaže...

S obzirom da je prije te izjave sastavila proširenu rečenicu,već je iskoristila kapacitet mozga,tako da praktički niti ne zna šta je rekla.

13 godina
odjavljen
Humor
Pita učiteljica Pericu:
- Perice, što nam daje kokoška?
- Јаja.
- Bravo. I što još?
- Јоš jaja.
- Dobro, a na čemu ti spavaš?
- Na krevetu.
- А šta ti je pod glavom?
- Ruke.
- Hmm… Da probamo drugačije. Na čemu spava tvoj otac?
- Na mami.
- А kad ti mama nije tu?
- Na susjedi.
- А kad nema susjede?
- Тad' nema ni tate.
- Jaooo… Ajmo ovako, na čemu spava tvoj djed?
- Na krevetu.
- I što stavlja pod glavu?
- Јаstuk.
- Ako udarimo jastuk, što dobijemo?
- Perut!
- А ako ga udarimo jače?
- Prašinu!
- А акo uzmeš nož i isječeš jastuk, što dobiješ?
- Šamar od djeda!
- Dobro, šamar, što još?
- Paaa, perje.
- Еее, konačno! I znači, što nam daje kokoška?
- Pa rekao sam Vam – jaja .
11 godina
protjeran
Humor

Žena mi je bila kurva u prošlom životu.
- Kako znaš?
- Sinoc sam je ubio!

{#}

17 godina
Humor

Ukidanje ovisnosti motornom kosilicom. Psycho Dad

Ovako je meni stari slično uništio kolekciju stripova u osnovnoj. Skoro 200 stripova Zagor, Blek, Kapetan Miki, Komadant Mark, Mystery, Conan nestaju u buktinji...koja tuga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 1:07 (boxer).
15 godina
boxer kaže...

Ovako je meni stari slično uništio kolekciju stripova u osnovnoj. Skoro 200 stripova Zagor, Blek, Kapetan Miki, Komadant Mark, Mystery, Conan nestaju u buktinji...koja tuga.

2:49-2:56 tako ja kad izgubim game u LoL-u

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
boxer kaže...

Pa ti kupi konzolu. Steam <3

{#}

EUW: Ferritin
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Kolekciju stripova? Čovječe to je literatura, šta si uradio pa ti je iz bijesa pokidao kolekciju stripova? Ja još malo pa imam gotovu čitavu kolekciju Alan Forda, mimo njega imam još dosta ostalih stripova, ali su mi roditelji pomagali da ih skupim sve tokom desetljeća...

EUW: iPLAY Murloc
17 godina
BannedOnThisForum kaže...

Kolekciju stripova? Čovječe to je literatura, šta si uradio pa ti je iz bijesa pokidao kolekciju stripova? Ja još malo pa imam gotovu čitavu kolekciju Alan Forda, mimo njega imam još dosta ostalih stripova, ali su mi roditelji pomagali da ih skupim sve tokom desetljeća...

Počeo dobivati trojke...{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice