U Dalmaciji potres

poruka: 34
|
čitano: 2.794
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
U Dalmaciji potres

vi svi koji zivite u dalmaciji jeste li osjetili potres?Ja jesam poceo mi se monitor drmati haha =)  xDD predobro je bilo =)

http://www.index.hr/vijesti/clanak/jaki-potresi-uzdrmali-dalmaciju/438731.aspx

Evo jedan mali video koje ce vas sigurno nasmijat Smijeh

16 godina
neaktivan
U Dalmaciji potres

Video je vrhunac! Ali mislim da nisi imao potrebe otvarati temu radi toga! Mogao si to sve upitati i postati u bircu! ;)

Naravno da smo osjetili potres svi koji se nalazimo u blizini epicentra!Cool Baš je drmnulo.

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina
neaktivan
RE: U Dalmaciji potres
Bellatrix kaže...

Video je vrhunac! Ali mislim da nisi imao potrebe otvarati temu radi toga! Mogao si to sve upitati i postati u bircu! ;)

Naravno da smo osjetili potres svi koji se nalazimo u blizini epicentra!Cool Baš je drmnulo.

zasto ne ?? :D jos da vidim koliko ima ljudi koji zive u dalmaciji....mislim da je trebala ova tema...a odakle si ti mogu li znati? Belji se

16 godina
neaktivan
U Dalmaciji potres

Video je predobar!Smijeh

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Video je predobar!Smijeh

ha znam ja kad sam ga pogledao pao sam sa stolice skupa s kavom Smijeh a sto mislis o potresu?odakle si ti?ovdje u dalmaciji jos nevrijeme pada kisa puse vjetar nemogu na nogomet ni na more Mršti seMršti seMršti se

17 godina
U Dalmaciji potres

Ja sam blizu granice sa BiH(~800 m), odmah kraj Imotskog, potres se itekako osjetio, neznam kako ste vi u Splitu osjetili ali niste sigurno ovako, :D ja se osobno ne bojim potresa ni ničega pa sam osjetio val potresa, Smijeh pod nogama, heh!

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 20:04 (markoal).
17 godina
U Dalmaciji potres

Hah, ja u Zadru, mirno sam prespavao cijeli potres.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
16 godina
neaktivan
itf4n kaže...

pametno :D hehe........

17 godina
itf4n kaže...

Da si u nas pao bi sa kreveta!

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 20:08 (markoal).
16 godina
neaktivan
U Dalmaciji potres

Ja, na Murteru ništa nisam osjetio. Jedino možda poslije, al puno poslije u 16:00 (a vamo piše u 12:54)

16 godina
U Dalmaciji potres

otvaranje ovakvih tema nije potrebno, pa bia si u bircu, tamo kažeš ionako su ovdi postali

ljudi iz birca većina, ako ne i svi... ja bar nisam ništa osjetia....... a udaljen san 13 km od Trogira...

Marina

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

otvaranje ovakvih tema nije potrebno, pa bia si u bircu, tamo kažeš ionako su ovdi postali

ljudi iz birca većina, ako ne i svi... ja bar nisam ništa osjetia....... a udaljen san 13 km od Trogira...

Marina

...heh nije mi jasno kakve veze ima birc sa potresom, osim ako se pretjera sa alkoholom...Osmijeh

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
16 godina
Jurra kaže...
Makić kaže...

Marina

...heh nije mi jasno kakve veze ima birc sa potresom, osim ako se pretjera sa alkoholom...Osmijeh

ma kažem, da se bzv otvaraju nove teme... a birc je ipak univerzalna tema...

a nećemo pretjerat sa alkoholom... a možda i da zahladilo je pa malo rakije

da se ugrijemo......Belji se

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan
Makić kaže...
Jurra kaže...
Makić kaže...

Marina

ma kažem, da se bzv otvaraju nove teme... a birc je ipak univerzalna tema...

a nećemo pretjerat sa alkoholom... a možda i da zahladilo je pa malo rakije

da se ugrijemo......Belji se

...ma kužim ja tebe...sorry nisam niti primjetil da nismo u bircu...oprostite...

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
16 godina
neaktivan
U Dalmaciji potres

Ja sam osjetio....počela su mi se vrata trestiCool

16 godina
neaktivan
GaMeR 04 kaže...

Ja sam osjetio....počela su mi se vrata trestiCool

haahhaahhah jos je sad i nevrijeme nemogu vani ic aaaaa Mršti seMršti seMršti seMršti se

17 godina
neaktivan
U Dalmaciji potres

U Imotskom se isto jako osjetilo...

Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 22 giga de-de-er-a 400...
17 godina
IRebic kaže...

Vidim da se raspravlja o potresu. Pa da vam javim da se i kod nas u Kupresu također osjetio. Ne jako ali se ipak osjetilo... Eto! Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
IRebic kaže...

a ne...tamo se culo najvise tako sam cuo na vijestima.........

EDIT:cro_blue thumbs up..RESPECT :D hvala sto si se javio Poljubac

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 22:38 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
big_guy kaže...

Video je predobar!Smijeh

ha znam ja kad sam ga pogledao pao sam sa stolice skupa s kavom Smijeh a sto mislis o potresu?odakle si ti?ovdje u dalmaciji jos nevrijeme pada kisa puse vjetar nemogu na nogomet ni na more Mršti seMršti seMršti se

Iz nizinske hr,kod mene je malo hladno,puše,nema kiše(Smijeh) ali je padala jučer pa je i kod mene sve mokroMršti se pa ja nemogu na košarku.jbg.

17 godina
IRebic kaže...

Već sam naveo, i bilo je na televiziji i sutra ce bit u novinama, :D, Treslo se Treslo al meni je bas bilo dobro pod nogama osjećaš valove zemlje!

I don't care...
17 godina
neaktivan
U Dalmaciji potres

e što bih ja volio da osjetim kako je to kad se tlo pod nogama trese. ne sad da razori kuću i sve živo i ne živo, nego čisto da vidim kakav je to osjećaj. nikad to nisam osjetio...

Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

e što bih ja volio da osjetim kako je to kad se tlo pod nogama trese. ne sad da razori kuću i sve živo i ne živo, nego čisto da vidim kakav je to osjećaj. nikad to nisam osjetio...

Bolje da nisi! Neznaš uopće što se dešava unutar prve sekunde potresa, nakon toga trnci ti prođu kroz tijelo, hvata te panika, čuješ buku, bejžiš na čisto!

Tako je kod mene bilo danas! u 13:20 na 5 po rihteru!Smijeh

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
jurluk kaže...

Bolje da nisi! Neznaš uopće što se dešava unutar prve sekunde potresa, nakon toga trnci ti prođu kroz tijelo, hvata te panika, čuješ buku, bejžiš na čisto!

Tako je kod mene bilo danas! u 13:20 na 5 po rihteru!Smijeh

potpisujes bellatrix i mene su trnci prosli kroz tijelo... =) =) =) =) =) =)

16 godina
neaktivan
U Dalmaciji potres

Kod mene je bio jedan potres i bolje da ne osjetiš.

Ja sam bio u kući i odjednom kao da je neki veliki čovjek snažnim i jako velikim stopama prošao kroz kat (ovaj iznad mene). Ja se čudim što je to (WTF?), a kad sam skužio da je to potres, prošli su me trnci. I koliko sam primijetio, potres je bio slab (ovaj prije) i nije se ništa treslo (osim kuće).

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 23:44 (netko_namo).
16 godina
neaktivan
U Dalmaciji potres

Ma lako za kucu, dobro da mi nije resetiralo komp i ugasilo dotu. :D Glupi potres. I cudo je sto su ovako slabi, jer hrvatska se nalazi na jako "potresnom" dijelu zbog velebita.

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!
16 godina
neaktivan
U Dalmaciji potres

Jutros je također bio jedan potres u 07:10! Osjetio se na području zapadne hercegovine, barem sam ga ja osjetio!Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 10:42 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Jutros je također bio jedan potres u 07:10! Osjetio se na području zapadne hercegovine, barem sam ga ja osjetio!Smijeh

hehe mozda si ga osjetio a mozda si i nesto popio Smijeh

16 godina
U Dalmaciji potres

Ja sada osjetio malo podrhtavanje dok sam ovo čitao =S

17 godina
neaktivan
markoal kaže...
IRebic kaže...

Već sam naveo, i bilo je na televiziji i sutra ce bit u novinama, :D, Treslo se Treslo al meni je bas bilo dobro pod nogama osjećaš valove zemlje!

sorry kasno san vidio tvoju poruku

Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 22 giga de-de-er-a 400...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice