Čilat

poruka: 15
|
čitano: 20.137
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Čilat
pitanje

Što znači čilat??? 

tema je glupa ali nisam znao kamo da postam pitanje.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
Čilat

hehe... ako ovo nije neka zezancija, onda i odgovor bio - lagano uzivati u trenutku, ili engl. chill - ohladiti... a chill out je muzika za takve trenutke.

"Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno" Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
Čilat

Prošetaš 6-7 km po suncu onako oko 1-2 popodne... sjedneš u kafanu i naručiš bijelu kavu, bez pijene i 3dl hladne limunade. To je čil

Fala ti majko što nisam gejmer!
17 godina
neaktivan
RE: Čilat
Sjesti s frendom u dvorište uz hladnu pivicu poslije dugog radnog dana. To je chillanje.

Zapravo, svatko ima svoju definiciju, i sve su točne, uglavnom kužiš o čemu pričamo.
Igrica, igrica, igrica, igrica, igrica... Get over it!
17 godina
Čilat

Nakon iscrpljujućeg plivanja/sunčanja/za*ebancije s frendovima na plaži i vrućini se sjedneš u kafić (po mogućnosti isto na plaži/rivi) i gledaš zalazak sunca uz blagi vjetrić iz guuuste hladovine.....   ČIIIIIL BRATEEEE!

Šora me ljeto i more faza....  Smijeh

"Ljudi seru govna, pčela sere med!"
16 godina
neaktivan
Čilat
autorov komentar

super thx.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Nakon iscrpljujućeg plivanja/sunčanja/za*ebancije s frendovima na plaži i vrućini se sjedneš u kafić (po mogućnosti isto na plaži/rivi) i gledaš zalazak sunca uz blagi vjetrić iz guuuste hladovine.....   ČIIIIIL BRATEEEE!

Fali ti pivo u cijeloj toj priči :)
www.linuxzasve.com
17 godina
neaktivan
Čilat
prihvaćeno rješenje

mOja definicija : Nakon jutra provedenog u Zagrebu, tuckaranja sa HŽ-om, nakon toga cijelo popodne na miješalici, onda pod tuš da ispereš sav znoj sa sebe. I nakon toga se zavališ vani na terasu, uzmeš si pivu/babmus/gemišt i uz svježe ubrane trešnje i jagode brojiš zvijezde na nebu...

Mrzim svoj nick... al kaj je tu je ne mogu ga mijenjati...
17 godina
ambivalent kaže...
zv'jer2 kaže...

Fali ti pivo u cijeloj toj priči :)
 Piće nek si umetne onaj koji si zamišlja ovo što sam napisao Osmijeh

U mom slučaju hlaaaadni Heineken.
"Ljudi seru govna, pčela sere med!"
16 godina
neaktivan
Čilat
autorov komentar

može lock.

17 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...

može lock.

Ne može! ...Čilaj se prvo! :D
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Luka kaže...
Matatata krele od zanata kaže...

može lock.

Ne može! ...Čilaj se prvo! :D
 ma već čilam. xD
17 godina
neaktivan
Čilat

Kaj se tiče "čilanja", to je ujedno stil, pravac ili groove u muzici.Dakle glazba opuštajućeg, relaksirajućeg izričaja. Dobra nakon intelektualnog naprezanja.Cool

16 godina
neaktivan
Čilat

Ili kad ti neko kaže "čilat" (chill out)--o'ladi malo

17 godina
neaktivan
Čilat
prihvaćeno rješenje

Čilat ukratko znači kad hladiš jaja ili cooliraš na plaži i uz sve to piješ hladno pivo...... Smijeh

Be NooB To Be Cool...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice